Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jasna skóra

amalfi

Recommended Posts

Najlepiej zapytajcie w sklepie gdzie zakupiliście mebel. Każdy producent ma inną skórę. Nie wszystkie skóry czyszczą się tak samo. Tak mi powiedział tapicer.

Ja mam dwie kremowe kanapy Klera od 10 lat. Czyszczę go firmowym płynem i konserwantem, sprzedawanym tylko w salonie Kler. Tak co pół roku. Po takim myciu zestaw wygląda jak nowy. Co 3 m-ce, przecieram miejsca najbardziej zabrudzone wodą z szarym mydłem. Tylko po takim zabiegu skóra lekko się wysusza.

Próbowałam zaoszczędzić i raz kupiłam jakieś mleczko do skór w suprmarkecie. To była porażka! Nigdy więcej.

Co do ekoskóry to nie mam doświadczenia, niestety.

podpisuje sie pod tym obiema rencami :lol:

środek Klera jest rewelacyjny ,pomimo ze nie jest tani 55zl jest wart swojej ceny ....tez raz kupilam srodek zachwalany w sklepie ale nie warto bylo dac ok 20 zl :-?

Mam jasna skore i wcale nie jest trudna w utrzymaniu czystosci - 2-3 razy w roku porzadnie umyc i jest jak nowa :D

To też prawda. Kolorki są teraz śliczne! Dzisiaj bym kupiła czerwoną :o :o :o

Moje kanapy są intensywnie używane od 10 lat. Na co dzień, przed telewizorem, przez trójkę dzieci. Do tego służą jako gościnne łóżko, bo są rozkładane. Na początku układałam na siedziskach flokati. Przy małych dzieciach i dużym psie dałam sobie spokój z tkaninami w domu. Sofy przeżyły ataki czekolady, były zamazywane długopisem i kredkami, służyły dzieciom jako "małpi gaj".

I teraz po kolejnym czyszczeniu środkiem klerowskim błyszczą sobie dumnie.

Warto zainwestować w dobre obicie w kolorze jaki komu pasuje.