majamp 14.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Zapraszam zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.01.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Ponawiam zaproszenie Jeszcze mało się dzieje, ale obiecuję, że będzie się działo, oj będzie Sama się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ćma 06.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No to ja jestem. Dalej jesteście ze swoimi pracami, niż my. Hic sunt dracones - dziennik Hic sunt dracones - komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 11.01.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam i ja Ciekawa jestem jaki metraż Wam wyszedł i jak macie rozplanowane pomieszczenia? Nie chwaliłaś się czy jest to parterówka, czy dom z poddaszem użytkowym, czy ma piwnicę, czy nie? Też z niecierpliwością czekałam na rozpoczęcie własnej budowy, a teraz czekam na wykończenie, więc będę wiernym kibicem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.01.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam:) Domek to parterówka z użytkowym poddaszem, ma antresole i garaż w bryle. Wyszło nam około 142m2 bez pomieszczeń dodatkowych (tj. spiżarnia etc.) Muszę zmusić mojego M., żeby wkońcu projekt mi przerobił na pdf, to z przyjemnością wrzucę rzuty i elewacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 15.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Dzięki za odwiedziny w moich komentarzach:) Czekam na jakieś obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 22.01.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zdjęcia i projekt już niedługo. Mam je już w pdf, ale nasze braki w projekcie poszły na pierwszy ogień, więc dopiero w weekend uda mi się Małża zmusić do zrobienia jpgów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 27.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ciekawy projekt! My także odnaleźliśmy swoje miejsce na ziemi! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 28.01.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A dziękuje, na pewno się przyda Dziś kolejny zestaw dobrych wieści, oby tak dalej. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.02.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 O takich kaloszach myślę od dłuższego czasu To kiedy oficjalnie ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 12.02.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kaloszki polecam Polowałam na dokładnie te w obniżonej cenie i udało się, dziś przeszły chrzest bojowy- zdały na 5 Nie ma jak allegro. Plan rozpoczęcia- po długim weekendzie majowym, ale... (kurcze- czy zawsze musi być jakieś ale?) musimy poczekać na pare decyzji pozabudowlanych, które mają zapaść w przyszłym tygodniu i w zależności od tego ruszamy, albo odkładamy budowe :/ Jak zwykle jestem dobrej myśli, dziś dostaliśmy pozwolenie na budowę. Yupi!!!! Czekamy do przyszłego tygodnia i jak wszystko pójdzie po naszej myśli to kupujemy od razu materiały na ściany. Rany, ale chciałby być na tkim etapie jak Wy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Bądź dobrej myśli My kredyt załatwiliśmy szybko, ale wzięliśmy kwotę, która nie wystarczy żeby wykończyć wszystko na tip-top. Do końca roku kalendarzowego możemy uciułać jeszcze jakieś 35.000(zwrot vat, trzynastki) i to by było tyle. Staramy się jeszcze o kredyt bezprocentowy z miejsca pracy. Podobno można dostać nawet 100.000. Czekamy do końca kwietnia na decyzję, a przeprowadzkę planujemy na Wielkanoc 2010. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 17.02.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jestem dobrej myśli Na dzień dzisiejszy ruszamy zgodnie z planem. Kredyt się będzie załatwiał w przyszłym tygodniu. Kurs franka szaleje i chcemy z tego skorzystać na naszą korzyść. Też nie bierzemy na całość budowy, bo kosztorys wyszedł nam na 550tys! Kto by to spłacał Licze na jakieś rabaty i upusty- to może wyjdzie mniej, a część rzeczy będzie musiała poczekać na lepsze czasy. Ja też marzę o 2010 o wakacjach, ostatecznie o Bożym Narodzeniu. Może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 19.02.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Zobaczysz, że będziemy się przeprowadzać w tym samym czasie. Czuję nosem, że będą to wakacje 2010 lub ich koniec. Mi szczerze mówiąc to odpowiada, bo oboje jesteśmy nauczycielami, więc komfort psychiczny podczas przeprowadzki w lecie gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witaj majamp. dzięki za odwiedziny. cieszę się, że nie jestem osmotniona, pewnie takich "powodów " na tym forum jest więcej. Więc tylko się cieszyć. Pozdrawiam serdecznie Sorki że tak póxno się odzywam, ale ilka dni mnie tutaj nie było... Buźka[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.05.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj, u nas po prostu jest już ciasno w mieszkanku Trzeba poszerzyć horyzonty. Ja już myślami siedzę na tarasie z kawką a to dopiero za kilka dni zostanie wbita pierwsza łopata a raczej łycha koparkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 06.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witaj majamp Dzisiaj właśnie odkryłam Twój dziennik. Mamy podobną sytuację, bo też budujemy pod Krakowem i z naszego obecnego mikro mieszkanka mamy całkiem niedaleko na naszą działkę. Nasza budowa rozpocznie się mam nadzieję w czerwcu tego roku. Życzę powodzenia ze zmaganiami kredytowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 11.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam:) U nas zaczęło sie dziś, pogoda nie dopisuje, idzie kolejna burza i trochę zalewa nam dzieło wykonane (wykonywane jeszcze) przez koparkowego. Mam nadzieję, że od jutra pełne słońce. Gdzie budujecie? Pozdrawiam i dużo słońca na budowie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witaj majamp Mam nadzieję że słoneczko Wam dopisało i że zaczęło się dziać!!!! Trzymam mocno kciuki, bo wiem już jak to człowiekowi zalezy. Będzie ładnie!!! Musi być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.05.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Niestety pogoda dopisała średnio, nawet pokusiłabym się o określenie, że do d... lało, wiało i walił grad. Właśnie w dzień, jak kopaliśmy. Zalało nasze fundamenciki, ale nic się nie obsunęło. Na szczęście od wtorkowego południa świeci słońce. Jesteśmy na prostej- jutro rano zalewamy ławy fundamentowe. Yupiiii! Jeśli się uda to w sobotę rano kolejna dawka betoniku w fundamenty. A z wieści nienajlepszych- kredytu dalej brak. Uwierzycie? Podobno czekamy na podpis Pani dyrektor w banku i o końca miesiąca ma być wypłata. Jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts