kawika 18.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Gratuluję zalania ław. Oby pogoda dopisała, bo wtedy i robota szybciej idzie i nastrój lepszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 19.05.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 A dzieki dzięki, już z humorami lepiej, ale i tak zazdroszcze postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Od teraz na pewno częściej będę do Ciebie zaglądać. W końcu zaczyna się jeden z ciekawszych etapów budowy . Pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Majamb przepraszam Cię najmocniej Dopiero dziś zauważyłam, że wrypałam Ci się z moim komentarzem do dziennika Nie gniewaj się.....pewnie pomyślałaś sobie że jakaś niedorobiona jestem... Więcej się to nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Doberek. Kurde jak mnie tutaj dawno nie był. no prosze i już parter jest. Ten festyn ..... noo coment (jeszcze z taka wymówką się nie spotkałam) wiem że się wkurzasz, ja też tak miałam, wyżyj się kobieto wyzyj.... to Ci ulzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 10.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Też jestem zdania że zrypka ekipie czasem należy sie profilaktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 17.07.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Majamp przepraszam Cię najmocniej Dopiero dziś zauważyłam, że wrypałam Ci się z moim komentarzem do dziennika Nie gniewaj się.....pewnie pomyślałaś sobie że jakaś niedorobiona jestem... Więcej się to nie powtórzy No worries Miło mi, że ktoś tu wogóle zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 17.07.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Też jestem zdania że zrypka ekipie czasem należy sie profilaktycznie O tak - ekipie pomogła zrypka- zasuwają jak mróweczki A mi może pomoże urlopik Chociaż ja to i tak pełny chill out w stosunku do M. Na szczęście jemu pomaga off roadzik, wystarczy go wysłac w terenik jeepkiem na 15 minut i wraca jak nowonarodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A mi może pomoże urlopik Chociaż ja to i tak pełny chill out w stosunku do M. Na szczęście jemu pomaga off roadzik, wystarczy go wysłac w terenik jeepkiem na 15 minut i wraca jak nowonarodzony Życzę udanego wypoczynku Mój małżonek to z kolei cały wolny czas by w lesie siedział na ambonie.. (rodzina z tradycjami myśliwskimi) przy każdym spotkaniu rodzinnym jeden temat... no ale dziczyzna mi smakuje... to przynajmniej z tego hobby zamrażalnik pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ha, a dziś przechadzałam się po mojej sypialni Młody Inwestor wybrał sobie pokój (zresztą ten, który był mu przeznaczony ). I podziwiałam widoki z poddasza. Cudne, bo własne To tak jak ja co za zgranie w czasie i przestrzeni mi dzisiaj, zaczęli murować ścianki działowe na poddaszu, więc też stałam w sypialni Pytam się synka (4 latka), "który pokój ci się podoba".....i wszystko jedno mu było....bardziej był zainteresowany wbijaniem gwoździ w ziemię A wy po urlopie zregenerowani,to pewnie teraz będzie domek rósł jak na drożdżach Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 01.08.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wow! no to rzeczywiście zgranie w czasie:) ale znając tempo naszych budowlańców to nas daleko zostawicie w tyle Dziś zostawialiśmy projelty do wyceny dachu. Chyba nasz Elrus idzie w odstawke, zaczęło się cięcie kosztów A właśnie dziś olśniło mnie co chce mieć w kuchni na ścianie- chyba Mugat Blanco z Vives. Kurde drogo- ok.100 za metr, ale za to chce mieć tylko pasek nad kuchenką. Polwaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 ale znając tempo naszych budowlańców to nas daleko zostawicie w tyle oj nie nie...wręcz jestem pewna, że wnet nas dogonicie a potem to my zostaniemy w tyle (koniec kasy ) Na ten rok marzyliśmy tylko o stanie surowym otwartym, i tak jestem zadowolona że się wyrobiliśmy Tak więc jeszcze kończymy taras, przykrywamy dach, zakładamy rynny i robimy odwodnienie. Rynny będą odprowadzone do studzienki, którą mamy jeszcze nadzieję wykopać, co by później była deszczówka do podlewania ogrodu (bo szkoda by było później płacić tyle za wodę z wodociągu a u nas działka trochę dużawa to będzie co podlewać). I to jest plan na ten rok, dla mnie i tak dużo W przyszłym roku też nie będzie jakiegoś zawrotnego tempa bo chcemy robić na bieżąco za to co uspyrlamy, także wstawienie okien i ogrodzenie działki to szczyt marzeń...Ale nie przejmuję się, mam gdzie mieszkać to powolutku wykończymy domek, bo przed braniem kredytu na 25-30 lat bronię się rękami i nogami Choć pewnie na samą wykończeniówkę go weźniemy ale to może jeszcze nie w przyszłym roku tylko w następnym. Zresztą zobaczymy...ja się tu rozpisałam...a wszystko sprowadza się do tego, że na SSO mieliśmy to szło jak burza a teraz będzie ostre hamowanie i długo nic się nie będzie działo(do wiosny) Ale z FORUM na pewno nie zniknę, będę wam kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.08.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 nam wybór dachówki poszedł dość szybko (o dziwo) zdecydowaliśmy się na Robena, Bornholm typ"S" kasztanowa. Monza plus też wydawała mi się za duża.....nie jestem pewna na 100%, ale wydaje mi się że ta monza jest też w normalnym rozmiarze, tylko ta plus jest duża, no ale nie jestem pewna musiałabyś sprawdzić..... Życzę trafnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 04.08.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam, czekam jeszcze na wyceny dachówek i będziemy podejmować decyzje, co do etapów budowy to my też w tym roku jeszcze tylko dach, może później elektryka, ale chyba nie będziey zamykać, za to w przyszłym roku od wiosny ostro działamy, żeby wprowadzić się do grudnia, niestety my zadłużyliśmy się na 30 lat i bank od nas wymaga zakończenia inwestycji w określonym terminie, też mamy mieszkanko własne ( na spółke z bankiem ) więc teoretycznie moglibyśmy spokojnie buować, ale dzieciako rosną i więcej miejsca potrzebujemy bo wchodzimy sobie na głowę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 04.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oj to się u was będzie w przyszłym roku działo to ja na pewno będę po Twoim dzienniku buszować bo wykończeniówka to jest to co my kobity lubimy najbardziej chociaż ja się trochę tego boję, no bo jest taki wybór teraz wszystkiego i tyle różnych stylów że SZOK!!! I tak jak pisałam w przyszłym roku nie będzie jakiś spektakularnych u nas efektów ale później na pewno pójdziemy po większy kredyt bo też nie chcę tej budowy bóg wie ile lat ciągnąć. Na razie mamy tylko synka i dwupokojowe mieszkanko ale w domu z podwórkiem, także nie jest najgorzej. Ale myślimy (czytaj działamy) nad powiększeniem rodziny także może się zrobić ciasno Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.08.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 No proszę jka się szybko budujemy. A w tym basenie to sama bym sobie posiedziała. Choć niekoniecznie dziesiaj (bo leje jak z cebra).Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Puk...puk.... Co to za przestój....??? Pozdrawiam i czekam na nowe wieści z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 18.08.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Przestój i owszem, trocę technologiczny, trochę dziennikowy. Ale dziś świeża dawka zdjęć informacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry. postępy, mebelki ładne (choć to zupełnie nie mój sty). ładny ten kolor w salonie znalazłaś. A jak tam z dachówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 19.08.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Witam. Chyba Sirius z Ruppa jeśli chodzi o dachówkę, jeszcze nie możemy sie zdecydować. Ciągle chodzi nam po głowie Braas, ze wzgledu na cenę. Wszystko zalezy od tego na ile ostatecznie wynegocjujemy cenę Siriusa. Problemem jest kolor- antracyt, nie wszystkie dachówki w nim wystepują, no ale sobie wymysliłam więc trzeba sie trzymać koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts