kawika 21.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Hejka. Ładnie zapowiada się ta dachóweczka. Syf na budowie - taki jak u każdego budującego, nie przejmuj się. Miłego wypoczynku życzę!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam Dachówka ładna, do takiego koloru to właśnie biała albo jakaś bardzo jasna będzie pasowała, także zapowiada się ciekawie Małż sprząta od czasu do czasu co się da, ale ekipa nie należy do najschludniejszych Takich syfiarzy jak moja ekipa to chyba ze świecą szukać mąż też sprząta po nich codziennie ale nie wyrabia nawet nie potrafią butelki po napoju zanieść po sobie do skrzynki, tylko tam gdzie wypije to ciśnie peta zgasi na chudziaku i też zostawi, papierki po kanapkach i reklamówki walają się po całej budowie, w zależności gdzie skonsumuje ową kanapkę .....szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 22.08.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Hmmm może mamy jedank tą samą ekipe?? Brzmi bardzo znajomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzień dobry. A Ty to już polatałaś po tych hurtowniach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam Po pierwsze......myślałam że komentowałem ale widzę, że nie a trzeba to powiedzieć głośno i wyraźnie ZAJEBISTE masz przeszklenie w salonie uwielbiam duże okna w salonach - sama mam wyjście na taras na 280 (szer.) ale przy twoim to pikuś I dobrze, że pożegnałaś się z poprzednią ekipą bo widać, że ruszali się jak mucha w smole Trzymam mocno kciuki za ekipę od dachu. Nio i....owocnego załatwiania po hurtowniach .....nie ma to jak aktywny wypoczynek na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 28.08.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hello! Betoniarnia i hurtownia załatwione! Moje dziecko miał dość dzisiejszych wypadów szczególnie w tym upale bez klimy. Młodą odstawiłam do żłobka na te kilka godzin, bo sama miałam dość. Ale za to udało i się na budowę zajechać i porobić parę fotek. Zaraz wrzucam do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No to ja życzę żeby za te półtora tygodnia ekipa zjawiła się zwarta i gotowa Chciałabym Ci też życzyć więcej takich rachunków za prąd - ale to nie realne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 oooooo następna fotorelacja bosheeee ta antresola z widokiem na przeszklenie - bajka po prostu będzie Już to widzę oczami mojej wyobraźni....to wielgachne okno i przepiękna barierka na antresoli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 29.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 O tak antresolka to moje widzimisię i walczyłam o nią zajadle z projektantem- małżem Teraz tylko dobrac drewnianą barierkę, dodatkowy efekt będzie robiła część więźby, ktora będzie widoczna dzięki antresoli. Musze tylko pomyśeć nad kolorem bejcy, bo wszystko musi ze sobą jakoś współgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Nooo....szalejesz z tym kominkiem ...przyznam się, że nie widziałam wcześniej takiego....ale podoba mi się i myślę, że taki okazały kominek idealnie spasuje do tego dużegoooooooooo okna i antresoli Nooo mojego męża też nie można ściągnąć z budowy... nieraz po niego dzwonię i mówię, że wnet się zrobi ciemno a on na to, że jeszcze to i tamto musi zrobić i jeszcze, że z niczym się nie wyrabia Ja nie szukam jeszcze inspiracji....bo nie chcę się rozochocać... ....nie wiem kiedy dojdziemy do wykończeniówki Mam tylko ogólny zarys tego co mi się podoba i tak np. kuchnia na styl bardziej nowoczesny, prosty a zarazem elegancki bez zbytecznych ozdobników.... Po drugie chciałabym mieć w kuchni i jadalni na podłodze płytki a w salonie panele lub parkiet a mam przestrzeń otwartą i muszę poszukać rozwiązań jak to połączyć.... Po trzecie upatrzyłam tu na forum kominek w którym się zakochałam....postaram się go skopiować jest tak samo wolnostojący jak u mnie i strasznie mi się spodobał....postaram się go wygrzebać i wrzucę tu to zdjęcie (może się uteknie obrazi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ......mam nadzieję, że utek się na mnie nie wścieknie.....ale uważam ten kominek za piękny i taki mi się marzy....tzn.cały front na pewno będzie inny....ale w tym stylu, chodzi mi tu o te półeczki w ścianie...u mnie też tak można bo kominek stoi na środku na tym zdjęciu widać półeczki z prawej strony a ten kominek ma takie same z lewej strony - i ja też tak chcę http://img376.imageshack.us/img376/1120/54972880uf1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 30.08.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Hej, bardzo ładny kominek Będzie idealnie pasował do nowoczesno-eleganckich pomieszczeń. Ponadczasowy. U nas raczej klimaty rustykalne (jak to okreslić? ) dużo drewna, cegły ręcznie formowane, trochę kolonialnie. Zima to będzie dla mnie czas dopinania koncpecji, najgorzej jest z salonem, gdzie będziemy łączyć parkiet na środku z płytkami naokolo (wogóle mi się to nie podoba ) ale przez naszą antresole i przeszklenie musimy zrobić choć trochę podłogówki w salonie. I tu też mam zagwozdke- jak to połączyć? Jak wpadniesz na coś to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.08.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 U nas raczej klimaty rustykalne (jak to okreslić? ) dużo drewna, cegły ręcznie formowane, trochę kolonialnie. Jednym słowem będzie pięknie i oryginalnie Mi się podoba wiele stylów....bo każdy ma swój urok....ale na coś się trzeba zdecydować.... I tu też mam zagwozdke- jak to połączyć? Jak wpadniesz na coś to daj znać Jakbym coś znalazła to dam znać ale wydaje mi się, że to raczej ja u Ciebie wcześniej coś podpatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 30.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Jakbym coś znalazła to dam znać ale wydaje mi się, że to raczej ja u Ciebie wcześniej coś podpatrzę ha ha sprytnie Chyba zacznę się doszkalać w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 noooooo szybko się nauczysz - to nie jest trudne .......no i po to właśnie jest to forum w katalogach i żurnalach wszystko wygląda przepięknie dlatego najlepiej jest grzebać po dziennikach i galeriach zdjęć na FM i coś podpatrzeć aleeeeeee nie myśl, że jakiś leń patentowany jestem sama też mam parę pomysłów na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Słoneczko za oknem, wstawać lenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 31.08.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 w katalogach i żurnalach wszystko wygląda przepięknie dlatego najlepiej jest grzebać po dziennikach i galeriach zdjęć na FM i coś podpatrzeć o właśnie, dlatego muszę uderzyć do galerii, tylko to ciężka praca przeglądnąć tyle i jeszcze coś podpatrzeć Słoneczko za oknem, wstawać lenie!!! A wstałam, wstałam. Piękne słoneczko i piękny mam urlop- Młoda ma angine Wczoraj miała 39,6 i już udało mi sie załatwic badania etc. A myślałam, że tyle załatwie na urlopie. Ha Ha. Młody jutro marozpoczecie szkoły- pierwsza klasa, a ona chora Dobrze, że dziś już nie gorączkuje, to oże do jutra będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 31.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Szcerze współczuje z powodu choroby córci.Tak jutro rozpoczęcie szkoły ..... ja bym sie chyba nie wróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 No mamuska jak tam twój pierwszoklasista???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 02.09.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam, cały podekscytowany! Jak mamuśka A dziś ostatni dzień urlopu i jak pomyślę, że jutro ten młyn od nowa to mnie aż skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts