kawika 02.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no wiesz wszystko co dobre szybko się kończy a dlaczego Tobie ma być lepiej niż mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.09.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 tttttaaaaaaddddddaaaaammmmm nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.09.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A dzięki, dzięki! Za nową stronke. Nawet udało nam się zorganizaowac w tym pierwszym tygodniu, chociaż wstawanie na 8 rano mnie rozwala 2 września młoda odwoziła brata w piżamie a w piątek byłam w pracy 40 minut przed czasem Ufff jest ostro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam ...chwilę mnie nie nie było Ale nadrobiłam zaległości...widzę, że ruszyliście ostro do roboty super że ekipa wasza od dachu szybko zapindala, bo tamtych to rzeczywiście mógł by śnieg zastac Jak masz jakieś foty już to wkładaj - szczególnie jestem ciekawa jak ostatecznie będzie wyglądało przeszklenie Domek z więźbą nabiera już prawdziwych kształtów - będzie piknie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzien dobry. Proszę jak się prace do przodu posuwają. Dach Dach Dach!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 19.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hej dziewczyny! Prace się rzeczywiście bardzo posunęły, ale jak małz zjawia się na budowie to robi się ciemno i fotek niet Ale w weekend nadrobimy, musze koniecznie pojechać, tyle się działo!!! Mam kominy, pięknie oklinkierowane, ścianki działowe, zmienione przeszklenie. W poniedziałek wchodzi ekipa Pana Wacka od dachu, żeby dokończyć działania. Tak to ja mogę budować, ale... Kawiki i tak nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hej dziewczyny! Prace się rzeczywiście bardzo posunęły, ale jak małz zjawia się na budowie to robi się ciemno i fotek niet Tak to ja mogę budować, ale... Kawiki i tak nie dogonię No chyba Cię to niemartwi??? Dłużej pieniążki będziesz miała. Ja szybko szybko bo mus tak to by się jeszcze ciągnęło. Ale sama jak pomyślę że to tylko 6 m-cy to jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 23.09.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Moja Droga absolutnie nie:) Fajnie, że to już już, ale u mnie ta opcja by nie przeszła. Postoje technologiczn muszą być i zimą dom postoi Tak to jest jak się ma męża inż.budowictwa. Ale ostatnio zaczął przebakiwać o wcześniejszj wprowadzce! Może się uda do końca lata. Fajnie by było. Moje M3 mnie wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No ja mam nadzieję że nie. Fajnie. No tak w perspektywie domek to faktycznie m3 wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 GRATULUJĘ SSO http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/brawo.GIF trza to uczcić http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/imprezka.gif przeszklenie się bardzo ładnie prezentuje i z antresoli i z zewnątrz....a z elewacja to już będzie cudnie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 18.10.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dzięki Piękna też była bez tej podziałki, ale wygrała funkcjonalność z estetyką. Coż...budowa to jeden wielki kompromis Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.12.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://kartki-internetowe.pl/kartki/47/6/d/612.gif Z okazji zbliżających się Świąt dużo zdrowia, szczęścia i miłości a także spełnienia wszystkich marzeń w nadchodzącym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Zajrzałam do Twojego dziennika i widzę, że zgadzamy się co do okrągłości lub kanciastości w łazienkach. Te same zdjęcia leżą sobie u mnie w folderze "inspiracje" Rozumiem, że u Ciebie prace wykończeniowe ruszyły pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.03.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Jeśli chodzi o estetykę, to zrezygnuj ze szprosów. Moim zdaniem brak konsekwencji w stylistyce elewacji to jakieś nieporozumienie. U mnie na przykład wszystkie duże okna, czyli gabinet, jadalnia i kuchnia są na jednej wysokości od podłogi i mają taką samą wysokość, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 No właśnie, tylko te okiennince mnie męczą, jednak ładniej to wygląda z oknami ze szprosem Już sama nie wiem. Z drugiej strony dziś zasugerowałam rezygnację ze szprosów na rzecz Ego w łazience Dzięki za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam Ja w sprawie szprosów przyszłam się wypowiedzieć......też wałkowałam ten temat ponieważ szprosy bardzo mi sie podobają....ostatecznie zamówiliśmy bez szprosów, ponieważ uważam to za dużą ozdobę domu, ale tylko z zewnątrz Bardzo ładnie to wyglada na elewacji itd. ale od środka to juz inna bajka....widziałam tylko same minusy , po pierwsze widok jak przez kraty , mniej światła, światło rozproszone i w ogóle wydawało mi się, że będzie jak w więzieniu, i te argumenty przesądziły u nas o rezygnacji ze szprosów....choć nie ukrywam, ze zależało mi z początku na nich i myślałam że żadna siła mnie od tego nie odwiedzie a teraz nie żałuję, nic mi nie będzie przeszkadzało w podziwianiu moich widoków Oj jest tych dylematów przy budowie ................jest.............ja na myśl o wykończeniówce juz mam gęsia skórkę zastanów się co do szprosów, dobrze przemyśl wszystkie za i przeciw, żebyś ty była zadowolona i nie żałowała potem że nie masz szprosów, u ciebie jest inna sytuacja bo masz duże przeszklenie i z podziałem tez fajnie by wyglądało..... Daj znać co postanowiłaś i życzę udanych wyborów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.03.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Już sama nie wiem. Z drugiej strony dziś zasugerowałam rezygnację ze szprosów na rzecz Ego w łazience Myślałam, że tylko ja stosuję takie zagrywki . Tylko u mnie ma to mieć ten skutek, że on zrezygnuje z kominka, a ja w zamian znajdę płytki do łazienek w cenie do 80 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 hejka majamp ja ogólnie jestem przeciwniczką szprosów po prostu mi się nie podobaja zastanów się czy patrząc porzez okno ze środka domu nie będą w końcu przeszkaedzać Ci te "kraty" bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.03.2010 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Dziewczyny dzięki za rady! Nie będzie szprosów! nie ukrywam, że się kierowałam Waszymi opiniami Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts