Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Domku z Ogródkiem

majamp

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
A widziałam, widziałam Twoje zmagania:) Jest ciężko... już zdecydowaliśmy się na płytki, a okazało się, że wyszły... i cenka już nie atrakcyjna :( i znów szukamy... obłęd jakiś.

Właśnie ...cena mnie też rzuciła na kolana. W sklepie, w którym chcą mi zrobić projekt za friko, cena jednego dekoru rokoko wynosi 150 zł. Wstępnie po samodzielnych obliczeniach wychodzi, że potrzebuję 25 sztuk - masakra:(. Dlatego szukam oferty internetowej.

, cena jednego dekoru rokoko wynosi 150 zł. Wstępnie po samodzielnych obliczeniach wychodzi, że potrzebuję 25 sztuk - masakra:(.

Wow! 150 zł nieźle- jak za marmur ;) Ja niestety też mam mniejszy budżet... a wszystko co mi się podoba nieststy jest z górnej półki.... poprosze o wygraną w Lotka!

• 2 weeks później...
majamp - to Twoje ojkno tarasowe jest zaje......fajne

pięne zakupy zrobiliście i cegła zapowaida się ciekawie

buźka

A dzięki,dzięki :) rzeczywiście cegłą wygląda z każdym dniem lepiej :D

Lilan,a ja dziś kolejne kupiłam- mugaciki do kuchni, tylko nie miał ich kto odebrać dzisiaj i musi się Inwestor pofatygować w tygodniu.

Ja niestety muszę oddać dekory do dolnej łazienki, bo po zastanowieniu nie pasują do koncepcji... miała być mozaika i będzie! A nie jakieś paski, jak to będzie wyglądać z szachownicą na podłodze!?

Więc lepiej zastanowić się dwa razy zanim się będzie zamawiało.

Pa

Witam,

Jeśli chodzi o koszty to mamy już stan SSZ (brakuje tylko dzrwi i bramy- czekają na wylewki) mamy za to sporo zrobione w środku- wszystkie instalacje i tynki.

Trudno więc oszacować stan surowy zamknięty, bo w tym momencie się to zatarło, chyba że SSZ to włącznie z instalacjami, wylewkami, tynkami...

Generalnie na dom przeznaczyliśmy 430.000.

Do tej pory wydaliśmy około 250.000. (ale w tym już są płytki, zaliczka na drewno etc.)

• 3 weeks później...

To pochwała czy nagana ;)

No staram się jak mogę, na czym mogę to oszczędzam, parę "drobiazgów" mamy po baraaardzo solidnych rabatach, więc parę rzeczy mogę wziąść z górnej półki, ale zaledwie pare... reszta to rodzime produkty plus Ikea;)

A ponadto do dnia dzisiejszego już poszło 320 tys. :/

• 1 month później...