lilan 15.03.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Polecam się na przyszłość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Z okazji świąt Wielkanocnychżyczę wszystkiego tego,co od Boga pochodzi.Oby skrzydła wiary przykryłykamienie zwątpieniai uniosły serca ponad przemijanie http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1390.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.05.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Widzę, że dylematy wykończeniowe są u Ciebie na topie:) Ja też dzielnie walczę z planami wykończeniowymi, więc pokibicować przyszłam:). Cieszę się, że Ego nadal aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 04.05.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A widziałam, widziałam Twoje zmagania:) Jest ciężko... już zdecydowaliśmy się na płytki, a okazało się, że wyszły... i cenka już nie atrakcyjna i znów szukamy... obłęd jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.05.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A widziałam, widziałam Twoje zmagania:) Jest ciężko... już zdecydowaliśmy się na płytki, a okazało się, że wyszły... i cenka już nie atrakcyjna i znów szukamy... obłęd jakiś. Właśnie ...cena mnie też rzuciła na kolana. W sklepie, w którym chcą mi zrobić projekt za friko, cena jednego dekoru rokoko wynosi 150 zł. Wstępnie po samodzielnych obliczeniach wychodzi, że potrzebuję 25 sztuk - masakra:(. Dlatego szukam oferty internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.05.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 , cena jednego dekoru rokoko wynosi 150 zł. Wstępnie po samodzielnych obliczeniach wychodzi, że potrzebuję 25 sztuk - masakra:(. Wow! 150 zł nieźle- jak za marmur Ja niestety też mam mniejszy budżet... a wszystko co mi się podoba nieststy jest z górnej półki.... poprosze o wygraną w Lotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.05.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 o wygraną to ja tez poproszę Hejka - domek coraz bardziej domowy, jak już będa wylewki to już naprawdę dużo, a potem panele, deski, płytki, kibelki itd itp i portfel będzie szybko pustoszał )) to oczywiście tak na pocieszenie bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.05.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A dzięki! Wylewki bedą w pzryszłym tygodniu:) więc jestesmy blizej niż dalej! część płytek wybrana, tylko nie mam gdzie tego trzymac, więc wstrzymuje sięz zakupem. Ale wiem że nas pociągnie, oj wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.05.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 majamp - to Twoje ojkno tarasowe jest zaje......fajne pięne zakupy zrobiliście i cegła zapowaida się ciekawie buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 29.05.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Ja też gratuluję zakupów. Osobiście wcale nie mogę się zebrać, żeby zamówić płytki, chociaż już dawno je wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 29.05.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 majamp - to Twoje ojkno tarasowe jest zaje......fajne pięne zakupy zrobiliście i cegła zapowaida się ciekawie buźka A dzięki,dzięki rzeczywiście cegłą wygląda z każdym dniem lepiej Lilan,a ja dziś kolejne kupiłam- mugaciki do kuchni, tylko nie miał ich kto odebrać dzisiaj i musi się Inwestor pofatygować w tygodniu. Ja niestety muszę oddać dekory do dolnej łazienki, bo po zastanowieniu nie pasują do koncepcji... miała być mozaika i będzie! A nie jakieś paski, jak to będzie wyglądać z szachownicą na podłodze!? Więc lepiej zastanowić się dwa razy zanim się będzie zamawiało. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 30.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Właśnie interesuje mnie Wasza kalkulacja, ile będzie kosztował domek w stanie ssz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 30.05.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam, Jeśli chodzi o koszty to mamy już stan SSZ (brakuje tylko dzrwi i bramy- czekają na wylewki) mamy za to sporo zrobione w środku- wszystkie instalacje i tynki. Trudno więc oszacować stan surowy zamknięty, bo w tym momencie się to zatarło, chyba że SSZ to włącznie z instalacjami, wylewkami, tynkami... Generalnie na dom przeznaczyliśmy 430.000. Do tej pory wydaliśmy około 250.000. (ale w tym już są płytki, zaliczka na drewno etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.06.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Powiem Ci majamp, że bardzo oszczędnie dysponujesz budżetem i to wybierając produkty z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 20.06.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 To pochwała czy nagana No staram się jak mogę, na czym mogę to oszczędzam, parę "drobiazgów" mamy po baraaardzo solidnych rabatach, więc parę rzeczy mogę wziąść z górnej półki, ale zaledwie pare... reszta to rodzime produkty plus Ikea;) A ponadto do dnia dzisiejszego już poszło 320 tys. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.06.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jak najbardziej pochwała:) Nam stuknęło już ok. 400.000 - nie mamy skończonego CO, własnej wody i szamba, a płytki kupiliśmy dopiero do jednej łazienki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzień Dobry, albo nie. Lepiej Dobry Wieczór powiem Poczytałam dziennik i widzę, że zaczynacie najciekawszy dla podglądaczy etap.. Liczę na dużo fotek jak już dzieciaczki wrócą z wakacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 03.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ładny projekt, też jestem zwolenniczką wydawania kasy z głową, będę Ci kibicowac Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 03.08.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 HejkaPiękny domek i od razu mam pytanie, ja w sprawie okien, do piękne i wielkie i tak patrze , że to jedno to przesuwne, a to drugie przeszklenie, tez otwierane czy na stałe fix?I jeśli mogłabym cie prosić to cenę byś zdradziłapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ojej! Jak ja zaniedbałam zaprzyjaźnione dzienniki... , ale widzę, że też wakacjowałaś. Gratuluję zakupów i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts