Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Domku z Ogródkiem

majamp

Recommended Posts

Witam nowych Czytaczy :) Miło mi, że ktoś zagląda i co więcej, że się podoba :D

natiii jedna cześc przeszklenia na pewno sie otwiera, a ta druga duża częśc- chyba nie... ale dopytam męża i się odezwe.

Na bank te dwa mniejsze preszklenia nad dużym są nieotwieralne. Cenka podeśle na priva.

A zdjęcia będą, po niedzieli :D

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Najpierw wielkie dzięki za info o cenie docieplania domku:) Naprawdę się przydało, bo przynajmniej wiem, że nie przepłacę za wykonanie tej pracy. Widzę, że idziesz jak burza i kibicuję Ci ostro:) Przed nami, póki co: docieplanie, drzwi wewnętrzne, schody wewnętrzne, zakup kotła i grzejników, podłogi w pokojach, doprowadzenie wody, szambo, odwodnienie, zakup ceramiki łazienkowej, meblowanie, wykończenie tarasów, kostka, ogrodzenie...W każdym razie zabawię tu jeszcze trochę;)

O kurcze...Dwie szafki za 5000, to jest solidne przegięcie. My też stoimy przed wyborem koloru elewacji i tu ciekawostka: mąż nie chce białej, a ja nie chcę żółtej. Najbardziej podoba mi się biały, kremowy, ecru. Wasza elewacja wyszła bardzo elegancko - będzie jeszcze ładniejsza, gdy zagospodarujesz otoczenie:)

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Maja, łazienki masz przepiekne!!! Szczególnie podoba mi się umywalka w łazience z ciemnymi kaflami. Co to za cudo i gdzie kupiłaś? :))

A dzięki :D, ale łazienka o której piszesz to tylko inspiracja szafkowa i wkleiłam ją dla pamięci, bo stolarz mi robi podobną, więc niestety nie wiem, zo to za kafle :( Moje łazienki to biało- czarna i popielata, w której będzie właśnie taka duża biała szafka.