majamp 06.08.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam nowych Czytaczy Miło mi, że ktoś zagląda i co więcej, że się podoba natiii jedna cześc przeszklenia na pewno sie otwiera, a ta druga duża częśc- chyba nie... ale dopytam męża i się odezwe. Na bank te dwa mniejsze preszklenia nad dużym są nieotwieralne. Cenka podeśle na priva. A zdjęcia będą, po niedzieli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.08.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 My wprawdzie jeszcze w tym roku nie zamierzamy się przeprowadzać, ale też marzy mi się trawka i zaczątek ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie wiem gdzie się podziewasz, ale szczerze podziwiam Twoją mobilność z "przeszkadzajką" w postaci córy:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 24.08.2010 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Jestem, jestem, tylko czasu jakby mniej... mała "przeszkadzajka" wymaga jednak nieco uwagi Obiecuję jakiś update jak zrobie pare fotek, może się wreszcie dorobie tej dolnej łazienki imoze cały domek będzie już ocieplony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Możesz mi wysłać na priva ile płacicie za docieplanie + tynk za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.08.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Czy ja też mogę prosić o takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 30.08.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Dziewczyny zaraz Wam wyślę na priva ile nas to wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.09.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Najpierw wielkie dzięki za info o cenie docieplania domku:) Naprawdę się przydało, bo przynajmniej wiem, że nie przepłacę za wykonanie tej pracy. Widzę, że idziesz jak burza i kibicuję Ci ostro:) Przed nami, póki co: docieplanie, drzwi wewnętrzne, schody wewnętrzne, zakup kotła i grzejników, podłogi w pokojach, doprowadzenie wody, szambo, odwodnienie, zakup ceramiki łazienkowej, meblowanie, wykończenie tarasów, kostka, ogrodzenie...W każdym razie zabawię tu jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Ja również dziękuję za info. Kurczę , nie miałam świadomości jakie to są koszty Teraz przynajmniej będę przygotowana psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.09.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 A proszę bardzo:)Lilan my jesteśmy na podobym etapie, schody, kocioł, grzejniki, podłogi... no i tym sposobem wprowadzka końcem października, niestety...Atija- mnie też wiele rzeczy zaskoczyło, a niektóre ceny wręcz powaliły... dobrze, że to końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.09.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Maja ta łazienka z mozaiką - miooodzio Jeśli znajdziesz chwilkę to daj fotki, bo ładne wnętrza się zapowiadają.Ile dni zostało do przeprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 10.09.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Hej, Zdjęcia w weekend wkleję, bo spedze kolejny uroczy dzień anbudowie/ w domu (musze zmienic nomenklaturę ;D A wprowadzka niestety przesunieta o miesiąc, czyli koniec października, ale właściwie to już już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 18.09.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 O kurcze...Dwie szafki za 5000, to jest solidne przegięcie. My też stoimy przed wyborem koloru elewacji i tu ciekawostka: mąż nie chce białej, a ja nie chcę żółtej. Najbardziej podoba mi się biały, kremowy, ecru. Wasza elewacja wyszła bardzo elegancko - będzie jeszcze ładniejsza, gdy zagospodarujesz otoczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 27.09.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 No mnie cena powaliła,mam drugą wycenę, ale już niestety nie na podwieszane, ale stojące szafki za 2000, i tak dalej wydaje mi się dużo. Ok, jedna jest spora, ale druga to taki pytek mały :/ Szukam dalej. A jak z elewacją, wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jeszcze nie, ale to dlatego, że wybito nam z głowy kładzenie tynku przy obecnych temperaturach. Mamy więc sporo czasu na zastanowienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 01.10.2010 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Też fakt. U nas zapowiadają przymrozki, ale naszczęściepodłogówka działa od wczoaj! Tylko ciągle szamba brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.10.2010 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 My też jeszcze nie mamy szamba:) Tapety na tej stronie są genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 29.10.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Prawda, że fajne? Tylko dlaczego znowu najdroższe mi się podobają U nas akcja szambo około 15 listopada do końca listopada się chcemy wprowadzic, mam nadzieje, że nie sypnie śniegiem.. chociaż znając nasze szczęście- nie zdziwiłabym się. Matka Natura coś nas nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 31.10.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Maja, łazienki masz przepiekne!!! Szczególnie podoba mi się umywalka w łazience z ciemnymi kaflami. Co to za cudo i gdzie kupiłaś? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 01.11.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Maja, łazienki masz przepiekne!!! Szczególnie podoba mi się umywalka w łazience z ciemnymi kaflami. Co to za cudo i gdzie kupiłaś? ) A dzięki , ale łazienka o której piszesz to tylko inspiracja szafkowa i wkleiłam ją dla pamięci, bo stolarz mi robi podobną, więc niestety nie wiem, zo to za kafle Moje łazienki to biało- czarna i popielata, w której będzie właśnie taka duża biała szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts