Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojego Domku z Ogródkiem

majamp

Recommended Posts

• 3 months później...
  • Odpowiedzi 132
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Maju macie piękną podłoge w salonie czy możesz powiedziec jaki kolor i która z kolekcji Kahrs'a?

Witaj,

W salonie i jadalni mamy Dąb Verone (dwa lamele) a w pokojach Dąb Siene (trzy lamele) . Mają identyczny kolor tylko dwulamelowe są sporo droższe,więc wybraliśmy tańszą Siene do pokoi.

M.

Edytowane przez majamp

Witam,

czy to jest kuchnia fagerland z ikei ? Mam pytanie, czy macie może zmywarkę? Chodzi mi o połączenie zmywarki i jej cokołu z meblami na nóżkach. Zastanawiam się jak to powinno być rozwiązane.

Pozdrawiam i gratuluję domku :-) Bardzo ładnie

Gremlinko, to rzeczywiście Fagerland ale mamy już cokół (zdjęcia były wcześniej robione), zmywarka (nasza przynajmniej) jest dość niska i ma malutkie nóżki, w związku z tym bez cokołu byłoby ją widać. Zrobiłam szybkie zdjęcie :) Na zdjęciu widać i nóżki szafek i zmywarke i kawałek cokołu. Mam nadzieje, że pomogłam.

http://images40.fotosik.pl/709/bc236e23f377f92bmed.jpg

Dziękuję za zdjęcie. Myślałam może, że docelowo macie meble na nóżkach. Właśnie podoba mi się ta kuchnia, ale chcieliśmy zrobić właśnie kuchnię bez cokołów, na takich nóżkach wyższych, ale nie wiem co wtedy zrobić ze zmywarką, bo ona właśnie musi mieć cokół... :-) ufff

Pozdrawiam serdecznie

Witaj,

W salonie i jadalni mam Dąb Verone (dwa lamele) a w pokojach Dąb Siene (trzy lamele) . Mają identyczny kolor tylko dwulamelowe są sporo droższe,więc wybraliśmy tańszą Siene do pokoi.

M.

Witam, dziękuje za szybką odpowiedź. Bardzo nam się podoba Wasz salon na zdjęciach. Czy w rzeczywistości kolor jest tez taki "ciemny" jak na zdjęciach? Na stornie Kahrs wydaje się on kolorem jaśniejszy - bardziej naturalny?

• 5 weeks później...
  • 3 months później...

Witam:)

podziwiam piękne wnętrza, jest tak przytulnie ,jak lubię;)

Chciałam poprosić i zapytać czy jest możliwość byś zrobiła zdjęcie tej wysokiej ściany ( z kominkiem)? Mam mieć podobną i chciałabym sobie to jakoś łatwiej wyobrazić:) U mnie też docelowo cegła, ale od tej części nad salonem do dachu:)

• 3 weeks później...
Witam:)

podziwiam piękne wnętrza, jest tak przytulnie ,jak lubię;)

Chciałam poprosić i zapytać czy jest możliwość byś zrobiła zdjęcie tej wysokiej ściany ( z kominkiem)? Mam mieć podobną i chciałabym sobie to jakoś łatwiej wyobrazić:) U mnie też docelowo cegła, ale od tej części nad salonem do dachu:)

Zrobi się :) jutro będzie wklejone.

M.

• 10 months później...

Macie przepiękny dom :) Elewacja z cegły i białej ściany wygląda świetnie.

Jak planowałam moją kuchnie to też na początku chciałam dać takie fronty jak twoje ale w końcu wybraliśmt STAT, który jest bialy i dzieki czemu powieksza naszą malutką kuchenke.

Fajnie też było zobaczyć u ciebie stół jadalny o jakim marze i pewnie kiedyś taki będę mieć :)

Pozdrawiam