Gość jerry123 22.10.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Czy ktos ma taka lodówkę i moze sie podzielic swoja opinia o przydatnosci i skutecznosci takiej komory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.10.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Mam lodówę Liebherr z bio freshem, sprawuje się bardzo dobrze. Gorąco polecam.Robiłam testy przechowując warzywa w różnych miejscach lodówki i w szufladach przetrwały dłużej nawet do dwóch tygodni( w zależności od produktu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.10.2003 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 U mnie komora "0" w Whirpoolu (prawie 6 lat) sprawdza się b.dobrze jeśli chodzi o trzymanie świeżości produktów - nawet jak żona "zapomni" na kilka dni o kupionym mięsie, nic się nie dzieje. Chłodzenie nie jest jednak równomierne w całej przestrzeni komory "0" (nie wiem czy nowsze typy albo inni producenci radzą sobie lepiej z tym niewielkim mankamentem). I nie można przesadzić z ustawianiem mocy chłodzenia, bo w ziemniejszej częsci komory żywność przymarza. W nowym domu też chcemy mieć lodówkę z komorą "0", ale tym razem nie kupimy typowego sprzętu do zabudowy - taka lodówka jest znacznie płytsza, czyli mniej pojemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.10.2003 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Nasza poprzednia lodówka Whirpoola niestety nie sprawdziła się pod tym względem, tak jak u kolegi Tomka, produkty przymarzały.Teraz nie mam tego problemu, temperatura jest utrzymana na tym samym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 29.11.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 A może ktoś mi wyjaśnić co to jest ta komora "0", jaka tam jest temperatura, do czego służy itp.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts