magdziorka24 14.12.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam prosze o ocene projektu z pracowni lubelskiej Archi-projekt projekt APS 183 - co o nim sadzicie czy ktos go juz nabył dajcie znac i co myslicie o nim?Daje link: http://www.archi-projekt.com.pl/nowosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 16.12.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 witam,bardzo prosze o ocene tego projektu co o nim myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 cześć, dom bardzo przyjemny, całkiem funkcjonalny moim zdaniem, ma wszystko co ja chciałabym zmieścić w swoim, tylko że mój musi być mniejszy. ale wybór projektu zależy też od potrzeb i możliwości, jeśli Tobie odpowiada jego wielkość, układ pomieszczeń i ich ilość i jeszcze pasuje do ustaleń WZ lub planu, oraz układu stron świata na działce, to tylko brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 16.12.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Faktycznie, pomimo mojego wrodzonego malkontenctwa nie mam się specjalnie do czego przyczepić. Wszystko nieźle rozplanowane,można mieć tylko 2 niewielkie uwagi co do dołu: że za duże okno w łazience - i to w dość eksponowanym miejscu a po drugie że spiżarka graniczy przez ścianę z kominkiem - a w spiżarni powinno być raczej chłodno a nie ciepło. Poza tym wszystko chyba ok, fajna jest góra, zwłaszcza, że wszystkie pokoje mają garderoby. W sumie jest fajny.Jeśli Wam odpowiada - to bierzcie i budujcie na zdrowie. Ja buduję inny - po prostu przestały mi się podobać budynki z taką bryłą - jest ich za dużo. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 17.12.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 wielkie dzieki za pomoc czekam na dalsze opinie!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynasg 20.01.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja kupiłam ten projekt zaczynam n a wiosne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boguslaw37 28.01.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 WitamMocno zastatnawiamy się nad wyborem tego projektu (po przejrzeniu pnad tysiiąca innych). Uważamy, że spełnia on maksymalnie dużo naszych wymagań (wydzielona kuchnia z jadalnią a salon nie jest na "jednej linii strzału" z w/w kuchnią, gabinet na dole, łazienka (trochę za dużą), na górze 3 pokoje z możliwością zrobienie 4-tego pokoju nad strychem. Zwarta, kształtna bryła przy niezbyt dużej powierzchni zabudowy.Mam pytanie do Justynysg: gdzie będziecie realizować swoją inwestycję?PozdrawiamyAiB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynasg 30.01.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Domek bede budowac koło Jasła w podkarpackim. Naniosłam troche zmian do projeku, t.j. balkon nad wykuszem, przesunięcie koimina gdyz wychodziła na górze w pokoju i zastanwiam się nad rezygnacją ze spiżarki.Jeżeli ktoś buduje ten domek proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 04.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Domek bede budowac koło Jasła w podkarpackim. Naniosłam troche zmian do projeku, t.j. balkon nad wykuszem, przesunięcie koimina gdyz wychodziła na górze w pokoju i zastanwiam się nad rezygnacją ze spiżarki. Jeżeli ktoś buduje ten domek proszę o kontakt. Justyno, my tez zamierzamy budować APS'a 183. Bardzo podoba mi się pomysł balkonu nad wykuszem. Czy balkon pokrywa się z wymiarem wykusza i ma wymiar taki jak pozostałe powierzchnie balkonowe? Możesz zdradzić jak rozwiązaliście kwestię zadaszenia balkonu? Projekt jest u architekta; do tej pory poszerzyliśmy garaż na dwustanowiskowy. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagp 04.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam po długich poszukiwaniach (dwa lata ) w końcu trafiliśmy na APS183. Ten projekt spełnia większość naszych wymagań. Rezygnujemy ze spiżarni przy kominku, przesuwamy komin i chcemy zmienić nieco układ pomieszczeń na piętrze. Jeśli ktoś jest już w trakcie budowy tego domku prosimy o zdjęcia i wszelkie informacje z przebiegu realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynasg 07.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja mam na razie fundamenty. Też przesunełam komin i zrezygnowałam ze spiżarki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynasg 07.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Jakie zmiany na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagp 08.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 WitamNa poddaszu poszerzamy o 50cm korytarz od strony łazienki i skracamy go zwiekszając pokój na wprost schodów. Zmiany wprowadzamy ze względu na dzieciaki. Córka pokój nad salonem z balkonem. Syn bez balkonu, ale chce powiększony kosztem fragmentów garderob i korytarza, żeby było sprawiedliwie. Planujemy zacząć budowę jesienią (wersja optymistyczna) lub wiosną. Bardzo byśmy chcieli zobaczyć już wybudowany domek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 03.06.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 witam, czy ktos wybudowal juz ten dom to prosze o zdjecia oraz jakie poniesliscie koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta 474 13.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witajcie . Zaglądam tu codziennie ,a tu ciisza. Czy nikt nie buduje tego domku? Ja z mężem zaczynamy budowę. Mam nadzieje że też ktoś buduje i wymienimy siię informacjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 13.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Witajcie . Zaglądam tu codziennie ,a tu ciisza. Czy nikt nie buduje tego domku? Ja z mężem zaczynamy budowę. Mam nadzieje że też ktoś buduje i wymienimy siię informacjami. Pozdrawiam Budujemy z ytogna (24). Mamy parter - pokryty stropem gęstożebrowym systemu teriva. Wymurowaną większą część piętra i powoli stawiamy dach. Nasze zmiany to: - garaż dwustanowiskowy - balkon nad wykuszem jadalnianym - wentylacja grawitacyjna przerobiona na mechaniczną z rekuperacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta 474 15.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Witam.Wczoraj geodeta zrobił wytyczenie pod dom. Za tydzień zaczynamy fundamenty. Nasze zmiany to :- garaż dwustanowiskowy- balkon nad wykuszem- filary przy wejściu- w środku zrezygnowaliśmy ze spiżakriI zastanawiamy się nad kominem na górze.(Tromba) - czy mógłbyś napisać gdzie budujesz ten domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tromba 16.11.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam. Wczoraj geodeta zrobił wytyczenie pod dom. Za tydzień zaczynamy fundamenty. Nasze zmiany to : - garaż dwustanowiskowy - balkon nad wykuszem - filary przy wejściu - w środku zrezygnowaliśmy ze spiżakri I zastanawiamy się nad kominem na górze. (Tromba) - czy mógłbyś napisać gdzie budujesz ten domek ? Nasz APS powstaje w Trójmieście. Zapomniało mi się: - wywaliliśmy z projektu kominek - nie chcemy mieć kotłowni na salonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziorka24 17.11.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam, Mam wielka prośbe czy mógły ktoś kto bduje dom tego projektu aby wkleił jakieś zdjecia i napisał jakie poniósł koszty. magdziorka24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniagp 18.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dołączam się do prośby magdziorka24 na razie posiadaczka tylko/aż projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts