Krzychos 14.12.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Czy drzwi wejściowe montować przed, czy po wylewkach ? Dodam, że drzwi miałem zamówione z oknami, ale nie kazałem ich wstawiać, leżą sobie na budowie, żeby budowlańcy podczas tynków ich nie zniszczyli. Mam zrobione instalacje C.O i wodną, elektykę, tynki, okna wstawione i płyty G-K. Z ciężkich i brudnych prac zostały mi tylko wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 14.12.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Czy drzwi wejściowe montować przed, czy po wylewkach ? Dodam, że drzwi miałem zamówione z oknami, ale nie kazałem ich wstawiać, leżą sobie na budowie, żeby budowlańcy podczas tynków ich nie zniszczyli. Mam zrobione instalacje C.O i wodną, elektykę, tynki, okna wstawione i płyty G-K. Z ciężkich i brudnych prac zostały mi tylko wylewki. żądnego gipsu w domu przed zakońćzeniem mokrych prac. drzwi montowałbym po wylewkach (kwestia montazu) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiusz 14.12.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 U mnie drzwi montowali po wylewkach (spece od URZEDOWSKIEGO od siedmu bolescie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.12.2008 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 U mnie drzwi montowane po wylewkach. I jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Czy drzwi wejściowe montować przed, czy po wylewkach ? Dodam, że drzwi miałem zamówione z oknami, ale nie kazałem ich wstawiać, leżą sobie na budowie, żeby budowlańcy podczas tynków ich nie zniszczyli. Mam zrobione instalacje C.O i wodną, elektykę, tynki, okna wstawione i płyty G-K. Z ciężkich i brudnych prac zostały mi tylko wylewki. Poczekałeś tyle, to daj sobie spokój i te kilka tygodni. Zmierz je tylko i odznacz dobrze wysokość, by za wysoką wylewką nie sprawić, iż trzeba będzie kuć. Od dłuższego czasu obserwuję, że drzwi montuje się jak najpóźniej - często dopiero w momencie, kiedy glazurnik dochodzi do nich z podłogą.. Wszystko by nie zniszczyć drzwi. Arkadiusz. Spece od 7-miu boleści? Bo montowali po wylewkach? Jak by nie patrzeć - nawet jeśli tylko z tego powodu tak piszesz to wiedz, że na pewno mieli na uwadze jedynie Twoje bezpieczeństwo. Drzwi najlepiej montować PO WYLEWAKCH! Czasem wręcz jest to wymóg gwarancyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 u mnie też montowane po wylewkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts