frykow 15.12.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Zastanawiam się czy wpierw montować brodzik od prysznica, a następnie kłaść glazurę? Wydaje mi się, że ułatwiłoby to wykonanie uszczelnienia pomiędzy ścianą a brodzikiem. Czy jednak wpierw robi się płytki, a potem montuje brodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 15.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ja ukladałem płytki na scianach i podłodze potem brodzik i na koncu te kilka fliz dookolo brodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 15.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Najbardziej to zależy od tego, w jakiej kolejności to pokupujesz A poważniej - brodzik przed płytkami. Wtedy łatwiej wszystko spasować, uszczelnić, wypoziomować itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 15.12.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ja ukladałem płytki na scianach i podłodze potem brodzik i na koncu te kilka fliz dookolo brodzika. tak zalecają producenci brodzików, zakładając możliwość zmiany brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts