Magda25 15.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam, mam ogromną prośbę do Kogoś z Katowic, kto będzie w najbliższym czasie w Ikei... We wrocławskiej Ikei nie ma już zakończeń do szyny, które są mi potrzebne. Sprawdziłam, ze w Katowicach zostały jeszcze ostatnie sztuki. (serię wycofują) Bardzo proszę o kontakt, to mógłby być taki świąteczny dobry uczynek... za który oczywiście zapłacę! http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30122566 potrzebowałabym 6 sztuk takich zakończeń, czyli 3 opakowania. (INDEX GAVA w kolorze mosiądzu) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ja dopiero co byłam Nie wiem czy uda mi się jeszcze przed świętami. Jak nie znajdziesz nikogo to daj znać na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.12.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 mam ogromną prośbę do Kogoś z Katowic, kto będzie w najbliższym czasie w Ikei... We wrocławskiej Ikei nie ma już zakończeń do szyny, które są mi potrzebne. Sprawdziłam, ze w Katowicach zostały jeszcze ostatnie sztuki. (serię wycofują) Bardzo proszę o kontakt, to mógłby być taki świąteczny dobry uczynek... za który oczywiście zapłacę! http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30122566 potrzebowałabym 6 sztuk takich zakończeń, czyli 3 opakowania. (INDEX GAVA w kolorze mosiądzu) Jutro bede w Katowicach - moge wpasc do Ikei ale warunkiem jest: 1. Dzwonisz tam wczesniej (jutro rano?) i upewniasz sie, ze na 100% maja ten towar 2. Wysylasz pieniazki przelewem na konto mBank lub BZWBK (zachodni) lub Pekao SA - musze je miec przed wyjazdem tam (ok 16-17 popoludniu) - moze byc tez przelew z innego banku jezeli zmiescisz sie w sesjach elixir i pieniazki dotra przed ta 16-ta Jak jestes zainteresowana - odezwij sie na priv! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 16.12.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzięki za zainteresowanie, wysłałam wiadomość na priw do Daga&Adam, mam nadzieję, że nie jest za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 16.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dzięki za zainteresowanie, wysłałam wiadomość na priw do Daga&Adam, mam nadzieję, że nie jest za późno... Nie jest Poki co siedze w robocie i bede wychodzil ok 15-16 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 18.12.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Właśnie dostałam przesyłkę z towarem o który prosiłam. Wystawiam forumowiczom Daga&Adam bardzo pozytywny komentarz Dziękuję za pomoc!!! Pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 18.12.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Właśnie dostałam przesyłkę z towarem o który prosiłam. Wystawiam forumowiczom Daga&Adam bardzo pozytywny komentarz Dziękuję za pomoc!!! Nie ma za co! Ale wiesz, ze ja to tak naprawde zrobilem dla tych hot dogow Ikełowych ;) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts