emwu 25.05.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Nie pilnuje tylko mysli jak rozlac te 8 butelek na tyle szklanek. Tez byscie tak stali jak zakute lby przy takim dylemacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.05.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ożeń go z taką lufą jak niżej: http://images48.fotosik.pl/131/e8fd30819c4ef231med.jpg i bedzie spokój Taż to nasza lufa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 "Mam juz osiemnascie lat, NIE BEDZIESZ decydowac o moim zyciu!!!" "Pojęcia nie miałem, że tak to wygląda!!!" (to na moj wsciek o "fakntastyczne" stopnie, o ktorych poinformowala mnie przez telefon pisemnie, pocztą... nauczycielka, bo Mlody... nie wiedzial ze wywiadowka byla...) Kto da wiecej? Czasem mam wrazenie, ze on emeryt jest - w kazdym razie na pewno starszy i bardziej zmeczony zyciem ode mnie. Nic nie musi byc sterylne. Jak sie pies zsika w domu pranie zdejmie z ogrodu, zje cokolwiek - wpisac dowolnie (bo zapomni wyjsc, zajety Warcraftem na ten przyklad), to se te siki pranie, brudne talerze... beda czekac, az ja zauwaze... Skąd wzięłaś mojego młodszego syna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ożeń go z taką lufą jak niżej: http://images48.fotosik.pl/131/e8fd30819c4ef231med.jpg i bedzie spokój Taż to nasza lufa! a co, ona już wydana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Od pary wieków do Niepołomic wydana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 25.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dziewczyny a co powiecie na stwierdzenie,że" do pracy fizycznej ja sie nie nadaję,jak praca to tylko umysłowa," ale oceny to zaprzeczenie. 'Nawet na Prawo Jazdy Go jakoś nie ciągnie-kandydat na prezydenta(tylko z kierowcą)? Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Od pary wieków do Niepołomic wydana. aaaaa... to chyba za tego, co piwa pilnuje... ale nie upilnował, tych co mu zabrałem to już nie ma na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 25.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Skąd wzięłaś mojego młodszego syna? No Jasny Gwint! WWiec to Twoja wina?? Ziaba, zaproponowalam mu przejscie na wlasny rachunek od zaraz - spasowal... Ma tez zapowiedziane, ze jezeli nie poprawi ocen, ja meczyc go dalej nauka nie bede, ale jako odpowiedzialny rodzic zapewnie mu fach - znaczy, przeniose papiery i wyksztalce na hydraulika abo jakos tak. I niech idzie na wlasne!... Na chlebek mu zbraknac nie powinno. Ma jeszcze 3 tygodnie czasu... Ale dobrze, ze inni tez tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.05.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 "Mam juz osiemnascie lat, NIE BEDZIESZ decydowac o moim zyciu!!!" Kto da wiecej? Ja dam ! za stary już jestem żebyś mnie wychowywała.... takie teksty to do 15-tego roku życia można rzucać .... teraz to już za późno na gadanie, jaki jestem - taki będę, już się nie zmienię .... trzeba mnie było inaczej wychować .... trzeba było mnie wychowywać jak byłem mały.... masz pecha .... w pokoju na parapecie mogą leżeć talerze po jedzeniu z całego tygodnia, jak łyżeczek do herbaty brakuje w kuchni, to znaczy że są wszystkie w jego pokoju a on przychodzi i szuka tych, które są jeszcze w sklepie na półce, łupy z bananów mogą leżeć na podłodze dwa tygodnie aż zbrązowieją na czekoladę, spać można bez pościeli, bo podana do nałożenia na kołdrę leży sobie na półce (totalny brak czasu na włożenie poszwy), pranie robione w nocy o północy z oczekiwaniem, że rano będzie całkiem suche, kurz na telewizorze w jego pokoju nie pozwala niczego zobaczyć dokładnie, słychać tylko głos i widać jakieś zarysy na ekranie, ciuchy nie muszą wisieć na wieszakach w szafie, wygodniej jak są na łóżku w stertach, na biurku przy komputerze stoi bez przerwy 8 szklanek po herbacie i kawie, okno jest gołe, bo po wypraniu firanek/zasłon od 2-ch lat nie miał czasu ich zawiesić, reklamówka powieszona na kaloryferze robi za śmietnik (brak czasu/lenistwo aby wyrzucić do prawdziwego wiadra na śmieci w kuchni), w ogóle kuchnia jest w jego pokoju, garderoba na łóżku, a suszenie mokrych ręczników po kąpieli odbywa się na fotelu w pokoju (brak czasu aby rozwiesić w łazience), ale nic to, najważniejsze, że on w ogóle jest ! że ma kto bałaganić a ja mam do kogo zagadać ..... życie byłoby smutne w sterylnym pokoju i ciuchami w szafie na wieszakach. Nie ? P.S. akceptuję wszystko w jego pokoju, to jego teren, ja na swoim mam trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 przepraszam, nie doczytałam tytułu postu, nie powinnam robić wpisu .... mój przekroczył "naście", ale jest na moim utrzymaniu póki sie uczy, więc .... tak jakby był nadal nastolatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ... ale oddam go w dobre ręce jakiejs przyzwoitej i pracowitej kobiety, coby te łupy z bananów zbierała i mokre ręczniki rozwieszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Skąd wzięłaś mojego młodszego syna? No Jasny Gwint! WWiec to Twoja wina?? Ziaba, zaproponowalam mu przejscie na wlasny rachunek od zaraz - spasowal... Ma tez zapowiedziane, ze jezeli nie poprawi ocen, ja meczyc go dalej nauka nie bede, ale jako odpowiedzialny rodzic zapewnie mu fach - znaczy, przeniose papiery i wyksztalce na hydraulika abo jakos tak. I niech idzie na wlasne!... Na chlebek mu zbraknac nie powinno. Ma jeszcze 3 tygodnie czasu... Ale dobrze, ze inni tez tak maja Środki zostały podjęte dokładnie te same. A Ty jesteś zołza, bo się cieszysz z cudzego nieszczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.05.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 He he Syn kumpeli odmówił przywileju posiadania prawa jazdy na rzecz" jak zadzwonię to ( tu imię własne mamusi ) po mnie przyjedzie " A mamusia happy cała że na coś potrzebna synkowi A ostatnio synek znajomych lat 22 zaczął wewąty mnieć , że samochód ojca ( który mu ojciec użycza czasowo ) powinien być tylko jego i wyłącznie jego. Mamusia cała uradowana, mówi "synuś, super, przerejestrujemy na ciebie, będziesz se sam tankował, OC płacił, remonty należne robił".. Synek zrobił taaaaaaaaaaaakie oczy, nadął się jak bania, wziął pod boki jak przedszkolak i rzekł " w d.pie mam taką własność !!!! " czujecie bazę ? bo ja do dziś nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 26.05.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no nie, mój już by ze mną nie mieszkał,wywaliłam bym na zbity pysk ale tak się zastanawiam,kto tu bardziej zawinił, dziecko czy rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.05.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 nie wywaliłabyś, nie .... czekałabyś aż głupota wyparuje a rozum przyjdzie do głowy tak jak i ja czekam z dnia na dzien coraz lepsze są wyniki czasem jest tak, że rodzice madrzy i wychowuja mądrze a mlode musi przejśc wiek niedojrzalości, głupoty, buntu .... az stanie sie normalnym wartościowym czlowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 26.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten młodzieniec ma 22 lata to jak na mój gust sporawo,no ileż można czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 26.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 a poza tym można czekać kiedy są jakiekolwiek zmiany na lepsze i widzisz że ten ktoś się stara,ale jeżeli nie to nie miałabym litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 26.05.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 no nie, mój już by ze mną nie mieszkał,wywaliłam bym na zbity pysk ale tak się zastanawiam,kto tu bardziej zawinił, dziecko czy rodzice Oj, gabula, chyba nie masz jeszcze nastolatka. Jak też mówiłam tak jak Ty, dopóki nie sprawdziłam na własnej skórze. Nie wywaliłabyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.05.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten młodzieniec ma 22 lata to jak na mój gust sporawo, no ileż można czekać u chłopców podobno nawet do 25 ..... 22 lata to jak najbardziej glupi wiek i tylko Ci rodzice, którzy maja mlodze dzieci o tym jeszcze nie wiedzą. I zdaje im sie, że jak ich dziecko będzie mialo 22 to będzie juz takie samo jak oni (z mysleniem i postepowaniem). A potem przychodzi ten wiek i .... kicha, słysza na co dzień takie teksty jak powyżej. Cierpliwości, oni tez będa kolo 30-tki ( ) tacy jak my. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.05.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ale ten młodzieniec ma 22 lata to jak na mój gust sporawo,no ileż można czekać... Długo można... Znam takiego egzemplarza, który ćwierćwiecze juz ma za sobą, a wciąż na garnuszku u mamy siedzi (nie uczy się, czasem pracuje na kieszonkowe) i poprawy nie rokuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts