Pieter 15.12.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Z powodu ,iz powoli płacenie wszystkim fachowcom zaczyna mnie słabić chciałem zapytać o taką rzecz: zainstalowano mi piec 25 Kw na ekogroszek 8700 zł plus bojler 200 litrów 1600 zł. Do tego montaż ,wszystkie sterowniki ,rury,rurki,czujnik temperatury pokojowy itp ,pdpięcie i uruchomienie kosztowało mnie 4300 zł.czy jest to dużo ? chciałem się uspokoić czy po raz kolejny nie przepłaciłem...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzys_i_aga 16.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Wszystko zależy ile kosztowały gadżety do podłączenia pieca. Napisz ile za samą robociznę. Sterownik może kosztować 100 a może 300 zł. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts