mikolayi 15.12.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ...na święta.Wolałbym, żeby było tu zabawnie, ale też z pewną dozą technicznej porady.Walczę z moją Szanowną Połowicą o minimalistyczne podejście do sprawy i być może uda mi się odnieść pewien sukces. Dziś jednak zostałem zabity informacją o nabyciu wieńca światecznego na drzwi i cholera nie wiem jak go przywiesić - dodam ze drzwi są drewnianie. Macie jakiś pomysł ?Mam nadzieję, ze skończy się tylko na tym, a wszelkie pomysły połączone z lampkami staram się tłumić w zarodku...Jak to wygląda u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 15.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Gwoździkiem? Nie martw się - do Griswaldów jeszcze Wam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.12.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Mam nadzieję, ze skończy się tylko na tym, a wszelkie pomysły połączone z lampkami staram się tłumić w zarodku... Jak to wygląda u Was ? u mnie nie dałoby rady takie podejście do sprawy i mam zamiar dorownać Griswaldom za lat kilka, kiedy bedą wnuki do Babci na świeta przyjeżdżać już oglądałam różne śmieszne ozdoby do ogródka ,ale to jeszcze nie w tym roku ......na razie mam świecące sople na ganku i tarasie przy rozprowadzaniu elektryki zazyczyłam sobie gniazdka na zewnątrz właśnie w tym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.12.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ja bym sobie wystroiła dom, ale jak pomyśle o demontażu tego wszystkiego, to od razu mi sie odechciewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 mam światełka. Dokupywane sukcesywnie. Żeby przpędzić złe duchy zimy i doczekać wiosny. Im więcej, tym lepiej. Kocham święta za te światełka (nie tylko ) i gdyby mnie ktoś chciał ich pozbawić, pogryzłabym zamiast psa, który gryżć nie umie. Jest w tym życie, radość... Pozwól żonie poszleć, może ona też miewa depresję i potrzebuje swiatła i kolorów A estetyka - kit w ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ...na święta. Dziś jednak zostałem zabity informacją o nabyciu wieńca światecznego na drzwi i cholera nie wiem jak go przywiesić - dodam ze drzwi są drewnianie. Macie jakiś pomysł ? Kup cos takiego http://sklep.firmaparadowskich.pl/images/09/02/09020028.jpg zamocuj cienkim drutem wieniec do 5, 6 przyssawek i przyklej do drzwi - ni cholery nie spadnie, a śladu po odklejeniu nie zostawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.12.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 na moich drzwiach -drewnianych przez cały rok coś wisi wiec mam wkrecony mały haczyk ( mąż wkręcił ) na tym zdjeciu troszkę go widać http://images40.fotosik.pl/36/f2d611c672623b8emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 do tego wieńca rogi pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.12.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja kupiłam takie haczyki jak do firanek na okna. Są one przyklejane. W Obi 4 sztuki kosztuja ok. 6 zł. Jak moższ zabronić żonie wieszac wieniec na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 do tego wieńca rogi pasują... sugerujesz ,że tu mieszka rogacz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 do tego wieńca rogi pasują... sugerujesz ,że tu mieszka rogacz ? dlaczego "mieszka rogacz"? rogów jeszcze nie ma. moze myśliwy jaki by sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.12.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 do tego wieńca rogi pasują... sugerujesz ,że tu mieszka rogacz ? dlaczego "mieszka rogacz"? rogów jeszcze nie ma. moze myśliwy jaki by sprzedał? Mogę przyprawić za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.12.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Drzewiej to wieniec się na drzwiach wieszało, jak jakiś domownik zszedł z tego łez padołu U nas nie ma ozdóbek. Może kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mogę przyprawić za darmo. no nie wiem czyś świadomy wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Drzewiej to wieniec się na drzwiach wieszało, jak jakiś domownik zszedł z tego łez padołu ..... nie słyszałam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.12.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Żeby przpędzić złe duchy zimy i doczekać wiosny. Im więcej, tym lepiej. ja też lubię cyrk przed domem ale na kicz zgadzam się tylko w święta. Jak się już mój kryształ zmaterializuje w pełni wtedy obczepiam jak durny ale gwoździa w drewniane drzwi nie dam wbić za nic. Kola, Malka dobrze prawi - weź dziada na przyssawki. A jak spadnie i wianek się rozpieprzy to też nic wielkiego się nie stanie - wszak go nienawidzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mogę przyprawić za darmo. no nie wiem czyś świadomy wyzwania coby nie było jak z tym wilkiem, co od Kapturka uciekł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.12.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Mogę przyprawić za darmo. no nie wiem czyś świadomy wyzwania coby nie było jak z tym wilkiem, co od Kapturka uciekł... Trudno. Najwyżej będę wył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 16.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja tu poważnie ze sprawą życia i śmierci w Wy mi tu o rogów przyprawianiu Serio serio nie zgadzam się na żadne gwiździki ani inne ingerencje Ale przyssawki to idealny pomysł Połowica mówi: "jak spadnie i się rozpieprzy, to ja cię znienawidzę" no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 16.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Zamiast gwoździków i przyssawek możesz spróbować jeszcze na ślinę monterską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts