agnieszkakusi 17.12.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zrobiłam fotkę tego, co jest u nas. Nie zwracać uwagi na brudną szybkę, nie mam czasu jej umyć, a jak mam czas to o niej zapominam http://foto1.m.onet.pl/_m/5dd77c6182f9432d4238ff0f8541c1a9,6,19,0.jpg a wianek wygląda tak http://foto0.m.onet.pl/_m/e0c4c954272aa07b4012a92dcc1cac5c,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? u pijawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.12.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? u pijawki brr... mam niemiłe wspomnienia trza objazd będzie zrobić i popatrzeć gdzie czym handlują, bo bez ozdoby na drzwiach się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? u pijawki brr... mam niemiłe wspomnienia trza objazd będzie zrobić i popatrzeć gdzie czym handlują, bo bez ozdoby na drzwiach się nie obejdzie taniej bedzie gwózdek i szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.12.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 taniej bedzie gwózdek po moim trupie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 taniej bedzie gwózdek po moim trupie!! mnie to aż całe ciało zaczyna boleć, jak pomyślę, że miałabym podziurawić drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 taniej bedzie gwózdek po moim trupie!! no co Ty mała dziurka ...wcale nie boli jak moj pedantyczny mąż zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych to nie może być nic złego a przyssawką zniszczyłam futrynę w oknie - została brzydka otoczka ,ktorej nie moge niczym umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.12.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no co Ty mała dziurka ...wcale nie boli no pewnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.12.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 plan mam szatański coby ssać szybkę dysponuję taką opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? Te o których pisałam - kwiaciarnia, lub hurtownia florystyczna - maja specjalne otwory na drucik i są pieruńsko mocne, jednocześnie nie niszczą powierzchni - z załozenia służą do montowania dekoracji na samochodach - wielokrotnie testowałam - lakier nigdy nie uległ zniszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 17.12.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? Te o których pisałam - kwiaciarnia, lub hurtownia florystyczna - maja specjalne otwory na drucik i są pieruńsko mocne, jednocześnie nie niszczą powierzchni - z załozenia służą do montowania dekoracji na samochodach - wielokrotnie testowałam - lakier nigdy nie uległ zniszczeniu. no to zrobię skok na jakąś większą kwiaciarnię mam nadzieję, że nie zedrą ze mnie skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych to nie może być nic złego Albo cię bardzo kocha albo boi się, co możesz wymyśleć, jak nie będzie tej dziurki Ja nie mam wieńca ale mam kołatkę. Więc dziurka powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.12.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych to nie może być nic złego Albo cię bardzo kocha albo boi się, co możesz wymyśleć, jak nie będzie tej dziurki Ja nie mam wieńca ale mam kołatkę. Więc dziurka powstała moj mąż ma świetne powiedzenie ...że świety spokój ma swoją cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.12.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 kwiaciarki się sprzysięgły przeciwko mnie!! nigdzie nie chcą mi sprzedać dwóch przyssawek mówią, ze nie mają a pewnie ze zwykłej niedobroci nie chcą bliźniego w potrzebie poratować a przecież zapłacić chcę cholera ultimatum mam w sobotę powiesić a przyssawek nie ma muszę odwiedzić więcej kwiaciarni... odwiedzić więcej... więcej kwiaciarni... głosy ... słyszę... słyszę... kysz... kysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 kwiaciarki się sprzysięgły przeciwko mnie!! nigdzie nie chcą mi sprzedać dwóch przyssawek mówią, ze nie mają a pewnie ze zwykłej niedobroci nie chcą bliźniego w potrzebie poratować a przecież zapłacić chcę cholera ultimatum mam w sobotę powiesić a przyssawek nie ma muszę odwiedzić więcej kwiaciarni... odwiedzić więcej... więcej kwiaciarni... głosy ... słyszę... słyszę... kysz... kysz... Gdzie ty biedusiu mieszkasz - moze podrzucę Ci z własnych "zapasów" kilka sztuk , albo dam namiar na przedstawiciela. - moze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.12.2008 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ja to pod Poznaniem mieszkam ależ dziękuję za wsparcie choć przyznam się, że dopiero kilka kwiaciarni zwiedziłem (bo w godzinach pacy podczas służbowego przejazdu przez miasto, tylko ciii...) Nie wiem, czy jest sens przedstawiciela o dwie przyssawki targać wrzucę coś w temacie wątku : http://www.funportal.pl/Swiateczne_oswietlenie_domu/2e32d697/podglad.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 No nie, do Poznania to ja nie pojadę - stanowczo za daleko Poznań, Dziadoszańska 10 - firma Florimex - pracują od poniedziałku do piątku w godzinach: 5-12, 14-18 , powinni mieć przyssawy -to duża hurtownia, myślę,że jak sie ladnie uśmiechniesz i opowiesz o swojej desperacji - kupisz co potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 kwiaciarki się sprzysięgły przeciwko mnie!! nigdzie nie chcą mi sprzedać dwóch przyssawek mówią, ze nie mają a pewnie ze zwykłej niedobroci nie chcą bliźniego w potrzebie poratować a przecież zapłacić chcę cholera ultimatum mam w sobotę powiesić a przyssawek nie ma muszę odwiedzić więcej kwiaciarni... odwiedzić więcej... więcej kwiaciarni... głosy ... słyszę... słyszę... kysz... kysz... ... wiszące ultimatum... i to na przyssawkach... tegom kurna jeszcze nie widział. Jadę do Poznania!!!!!!!! Dzisiaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No nie, do Poznania to ja nie pojadę - stanowczo za daleko Poznań, Dziadoszańska 10 - firma Florimex - pracują od poniedziałku do piątku w godzinach: 5-12, 14-18 , powinni mieć przyssawy -to duża hurtownia, myślę,że jak sie ladnie uśmiechniesz i opowiesz o swojej desperacji - kupisz co potrzebujesz. dziękować, dziękować pofatyguję się tam dzisiaj i nie omieszkam zdać relacji z wizyty retrofood pamiętasz tego, co tezy na drzwiach przybijał ? u mnie to będzie jeszcze większe wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kupiłem - moze nie takie jak na obrazku wysoko, ale duże z dziurką na druta czy co tam włożę celem połączenia przyssawki z powierzchnią drzwi. Mam mieszane uczucia bo na cholerę mi 25 przyssawek (pani w hurtowni była nieugięta) ape z drugiej strony poratuję sąsiadów może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts