Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mój dom jak dom Griswold`ów czyli o tym jak przystrajam dom

mikolayi

Recommended Posts

zrobiłam fotkę tego, co jest u nas. Nie zwracać uwagi na brudną szybkę, nie mam czasu jej umyć, a jak mam czas to o niej zapominam :D

http://foto1.m.onet.pl/_m/5dd77c6182f9432d4238ff0f8541c1a9,6,19,0.jpg

a wianek wygląda tak

http://foto0.m.onet.pl/_m/e0c4c954272aa07b4012a92dcc1cac5c,6,19,0.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? :)

u pijawki

brr... mam niemiłe wspomnienia ;) trza objazd będzie zrobić i popatrzeć gdzie czym handlują, bo bez ozdoby na drzwiach się nie obejdzie ;)

taniej bedzie gwózdek :lol: i szybciej :wink:

taniej bedzie gwózdek

po moim trupie!! :lol:

no co Ty :lol: mała dziurka ...wcale nie boli :lol: jak moj pedantyczny mąż zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych :lol: to nie może być nic złego :wink:

a przyssawką zniszczyłam futrynę w oknie - została brzydka otoczka ,ktorej nie moge niczym umyć :-?

no to co ? castorama? leroy czy praktiker ? gdzie najprędzej dostanę przyssawki ? :)

Te o których pisałam - kwiaciarnia, lub hurtownia florystyczna - maja specjalne otwory na drucik i są pieruńsko mocne, jednocześnie nie niszczą powierzchni - z załozenia służą do montowania dekoracji na samochodach - wielokrotnie testowałam - lakier nigdy nie uległ zniszczeniu.

Te o których pisałam - kwiaciarnia, lub hurtownia florystyczna - maja specjalne otwory na drucik i są pieruńsko mocne, jednocześnie nie niszczą powierzchni - z załozenia służą do montowania dekoracji na samochodach - wielokrotnie testowałam - lakier nigdy nie uległ zniszczeniu.

no to zrobię skok na jakąś większą kwiaciarnię ;) mam nadzieję, że nie zedrą ze mnie skóry ;)

zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych :lol: to nie może być nic złego :wink:

Albo cię bardzo kocha albo boi się, co możesz wymyśleć, jak nie będzie tej dziurki :D

Ja nie mam wieńca ale mam kołatkę. Więc dziurka powstała :wink:

zdecydował sie na dziurkę w drzwiach i to prawie na każdych :lol: to nie może być nic złego :wink:

Albo cię bardzo kocha albo boi się, co możesz wymyśleć, jak nie będzie tej dziurki :D

Ja nie mam wieńca ale mam kołatkę. Więc dziurka powstała :wink:

moj mąż ma świetne powiedzenie ...że świety spokój ma swoją cenę :D

kwiaciarki się sprzysięgły przeciwko mnie!! nigdzie nie chcą mi sprzedać dwóch przyssawek :( mówią, ze nie mają a pewnie ze zwykłej niedobroci nie chcą bliźniego w potrzebie poratować :( a przecież zapłacić chcę 8) :wink:

cholera ultimatum mam w sobotę powiesić a przyssawek nie ma :-? :roll: muszę odwiedzić więcej kwiaciarni... odwiedzić więcej... więcej kwiaciarni... głosy ... słyszę... słyszę... kysz... kysz...

kwiaciarki się sprzysięgły przeciwko mnie!! nigdzie nie chcą mi sprzedać dwóch przyssawek :( mówią, ze nie mają a pewnie ze zwykłej niedobroci nie chcą bliźniego w potrzebie poratować :( a przecież zapłacić chcę 8) :wink:

cholera ultimatum mam w sobotę powiesić a przyssawek nie ma :-? :roll: muszę odwiedzić więcej kwiaciarni... odwiedzić więcej... więcej kwiaciarni... głosy ... słyszę... słyszę... kysz... kysz...

Gdzie ty biedusiu mieszkasz - moze podrzucę Ci z własnych "zapasów" kilka sztuk :D , albo dam namiar na przedstawiciela.

- moze na PW

ja to pod Poznaniem mieszkam :( ależ dziękuję za wsparcie choć przyznam się, że dopiero kilka kwiaciarni zwiedziłem ;) (bo w godzinach pacy podczas służbowego przejazdu przez miasto, tylko ciii...) Nie wiem, czy jest sens przedstawiciela o dwie przyssawki targać ;)

wrzucę coś w temacie wątku 8) :

http://www.funportal.pl/Swiateczne_oswietlenie_domu/2e32d697/podglad.html

No nie, do Poznania to ja nie pojadę - stanowczo za daleko :D

Poznań, Dziadoszańska 10 - firma Florimex - pracują od poniedziałku do piątku w godzinach: 5-12, 14-18 , powinni mieć przyssawy :D -to duża hurtownia, myślę,że jak sie ladnie uśmiechniesz i opowiesz o swojej desperacji - kupisz co potrzebujesz.

... wiszące ultimatum... i to na przyssawkach... :o tegom kurna jeszcze nie widział. Jadę do Poznania!!!!!!!! Dzisiaj!!!!

No nie, do Poznania to ja nie pojadę - stanowczo za daleko :D

Poznań, Dziadoszańska 10 - firma Florimex - pracują od poniedziałku do piątku w godzinach: 5-12, 14-18 , powinni mieć przyssawy :D -to duża hurtownia, myślę,że jak sie ladnie uśmiechniesz i opowiesz o swojej desperacji - kupisz co potrzebujesz.

dziękować, dziękować :) pofatyguję się tam dzisiaj i nie omieszkam zdać relacji z wizyty :)

retrofood

pamiętasz tego, co tezy na drzwiach przybijał ? u mnie to będzie jeszcze większe wydarzenie 8)