malka 19.12.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kupiłem - moze nie takie jak na obrazku wysoko, ale duże z dziurką na druta czy co tam włożę celem połączenia przyssawki z powierzchnią drzwi. Mam mieszane uczucia bo na cholerę mi 25 przyssawek (pani w hurtowni była nieugięta) ape z drugiej strony poratuję sąsiadów może No reszta na lampeczki, mikołajki na drabinkach sznurkowych, renifera ze świecącym nosem itp - jak szleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kupiłem - moze nie takie jak na obrazku wysoko, ale duże z dziurką na druta czy co tam włożę celem połączenia przyssawki z powierzchnią drzwi. Mam mieszane uczucia bo na cholerę mi 25 przyssawek (pani w hurtowni była nieugięta) ape z drugiej strony poratuję sąsiadów może No reszta na lampeczki, mikołajki na drabinkach sznurkowych, renifera ze świecącym nosem itp - jak szleć to szaleć zrobiłem Ci coś, że tak źle mi życzysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kupiłem - moze nie takie jak na obrazku wysoko, ale duże z dziurką na druta czy co tam włożę celem połączenia przyssawki z powierzchnią drzwi. Mam mieszane uczucia bo na cholerę mi 25 przyssawek (pani w hurtowni była nieugięta) ape z drugiej strony poratuję sąsiadów może No reszta na lampeczki, mikołajki na drabinkach sznurkowych, renifera ze świecącym nosem itp - jak szleć to szaleć zrobiłem Ci coś, że tak źle mi życzysz ? Jakaś równowaga w przyrodzie musi być, a ja w tym roku to chyba nawet choinkę sobie daruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.12.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 eko- zmądrzeli!!!!dziś w radiu stanowczo opowiedzieli się za naturalnymi chujenkami w kazdym domu! wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 eko- zmądrzeli!!!! dziś w radiu stanowczo opowiedzieli się za naturalnymi chujenkami w kazdym domu! wreszcie. jak już być musi to tylko naturalna (z naturalnego polipropylenu lub imnnego lenu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! eee, nie musi, no chyba,że klątwa jakaś na mnie padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! eee, nie musi, no chyba,że klątwa jakaś na mnie padnie dobrym tropem idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! eee, nie musi, no chyba,że klątwa jakaś na mnie padnie dobrym tropem idziesz mam się bać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 19.12.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! eee, nie musi, no chyba,że klątwa jakaś na mnie padnie dobrym tropem idziesz mam się bać?? za symbolizną opłątą sprawiam, że strachy są na lachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie żartuj... chujenka miusi być!! eee, nie musi, no chyba,że klątwa jakaś na mnie padnie dobrym tropem idziesz mam się bać?? za symbolizną opłątą sprawiam, że strachy są na lachy sympolicznie Ci płacę http://m.onet.pl/_m/5ac9fc2d89168804299427134f312b61,10,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 sympolicznie Ci płacę http://m.onet.pl/_m/5ac9fc2d89168804299427134f312b61,10,1.jpg uważaj, zaraz poprosi o resztę z dychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 20.12.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 reszty nie wydaję, reszta na prezenty pójdzie nawet już powiesiłem na drzwiach... Żona zadowolona, w kominku ładnie ogień pyka, kot wyszedł na spacer, normalnie sielanka... PAtrzeć co zwykła przyssawka moze z życiem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts