tworusart 15.12.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 zastanawiam sie czy jest sens kupowac wanne, umywalke i armature w anglii pod wzgledem mozliwosci ich podlaczenia w naszych rodzimych warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 15.12.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 zastanawiam sie czy jest sens kupowac wanne, umywalke i armature w anglii pod wzgledem mozliwosci ich podlaczenia w naszych rodzimych warunkach? - po pierwsze to czy to sie oplaci uwzgledniajac koszty transportu, jesli niewielka bedzie roznica oszczedzilabym sobie takich zakupow. - po drugie trzeba wziac pod uwage, ze maja niektore umywalki/wanny z od razu wywierconymi dwoma otworami na dwa osobne krany - po trzecie oczywiscie sa owe baterie gdzie sa uwzglednione dwa krany z osobna .....poza tym to chyba reszta funkcjonuje tak samo . Kupowalam nie tak dawno jedna baterie w UK, ponoc bedzie pasowac w podlaczeniach, czy faktycznie sie spasuje, to dowiem sie najwczesniej jutro, bo akurat bedzie montowana na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 16.12.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 jak już sprowadzałbym z niemiec...ceny niższe, a system praktycznie identyczny jak u nas (u mnie wszystkie typy baterii spasowały do umywalek "krajowych") a cena okazała się ponad 2x niższa (z transportem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonsaii 16.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 ja się zastanawiałam nad sprowadzeniem z hiszpanii... ale jak sobie policzyłam koszty przesyłki to stwierdziłam, że średnio się ta impreza opłaca... a poza tym nie wiadomo co się z tym będzie działo podczas transportu... to jednak delikatne przedmioty... więc kupiłam w sklepie internetowym w Polsce, i git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 16.12.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no ja tez większość kupowałem w PL w sklepei internetowym, za wyposażenie do 2ch łazienienek i WC...wszystko nowe szafki, umywalki, bidet, WC zapłąciłem zamiest 8tys to ok 5...różnica kolosalna jak dla mnie..armatury w internecie dostac nie mogłem (mogłem ale nie taką jak chciałem-Damixa Venus) i zamówiłęm w niemczech i wyszło mnie komplet do 3ech łazienek 1,2tys E a w Maxflizie, gdzie te baterie mieli dla jednej łazienki jak liczyli wyszło grubo ponad 3tys zł:)a transport rewelacja, wszystko grubo szczelnie oakowane, dotarło nieuszkodzone w 2tyg, cały transport wszystkiego zamknąłą sie w 60E więc przy tcyh kosztach to pomijalna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 17.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 A ja bardzo duzo rzeczy kupilem na wyprzedazach np w B&Q lub homebase i ebayu i jestem zadowolony - jakosc duzo wyzsza niz naszych marketowek. Oczywiscie kupowalem to co mi sie podoba a nie to co jest na pierwszych stronach w gazetach i wszyscyc kupuja bo tak jest modnie... Z transportem nie mialem problemu bo mam kombi i zawsze sie cos wzielo (wanny jednak nie kupowalem ale... jak masz czym wziasc to czasem mozesz wyrwac za grosze np z jakas wada - np. zarysowaniem ktorego nie bedzie widac przy odpowiednim ustawieniu itp) Z bateriami nie mialem problemu bo chyba nie bedziesz kupowal osobnej bateri do cieplej i do zimnej bo wg mnie to debilizm taki sam jak kierownica po prawe stronie ale oni zawsze chieli byc "lepsi" - i dalej wydaje im sie ze sa buahahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts