sterlitz 15.12.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Skoro piszę pierwszego posta na forum muratora, to oznacza, że klamka zapadła i budujemy dom Pozdrawiam wszystkich - zarówno "świeżych i zielonych" inwestorów jak i starych wyjadaczy, co to w niejednej betoniarce zaprawę mieszali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetas60 15.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Życze powodzenia i duuuzo nerwów odrazu przestrzegam przed dekarzem Marek Sztuc firma Dekmar. MAM KIEPSKIE WSPOMNIENIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 15.12.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 witam serdecznie Facet jest jak burak cukrowy: słodki, ale jednak BURAK sterlitz - jesteś facetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 15.12.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 witam serdecznie Facet jest jak burak cukrowy: słodki, ale jednak BURAK sterlitz - jesteś facetem? Nie jestem facetem, dawno temu wybrałam takiego nicka w hołdzie Stirlitzowi Pozdrawiam wszystkich pozdrawiających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanutka 20.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Sterlitz ja Cię również pozdrawiam, ja też jestem z Lublina, a budowac się będziemy pod Lublinem w gminie Niemce.A Ty gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterlitz 20.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Planujemy w Niedrzwicy. Jesteśmy w fazie załatwiania spraw spadkowych i podziałów.... także długa droga przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 17.12.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 HEJ, ja tez spod Lublina, ale z drugiej strony Witam serdecznie, codziennie podczytuje forum ale rzadko wypowiadam sie. Postaram udzielac sie wiecej Moj domek jest w stanie surowym zamknietym i zaczynamy roboty w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts