Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie odczuwam skutkow kryzysu.

lump praski

Recommended Posts

Wcale i samopuczucie mi kwitne a moja firma sie preznie rozwija. W najblizszym czasie zamierzam wystapic o nowy kredyt i juz wiem, ze mi go udziela na maly procent.

Moje inwestycje w nieruchomosci i ziemie , szczegolnie te , ktore kupilam i zbudowalam w ciagu ostatnich 3 lat zwrocily mi sie milion krotnie.

Kkonto emerytalne mi rosnie, kupilam sobie nowa toyote za gotowke i ogolnie jestem bardzo zadowolona.

Zapomnialam dodac...... ( no , zabijcie mnie ) meza widuje codziennie, ponkt czwarta 15 staje w drzwiach mieszkania zadowolony z pracy i wynikow finansowych i gotowy do zajmowania sie dziecmi i pomocy w domu.

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wcale i samopuczucie mi kwitne a moja firma sie preznie rozwija. W najblizszym czasie zamierzam wystapic o nowy kredyt i juz wiem, ze mi go udziela na maly procent.

Moje inwestycje w nieruchomosci i ziemie , szczegolnie te , ktore kupilam i zbidowalam w ciagu ostatnich 3 lat zwrocily mi sie milion krotnie.

Kkonto emerytalne mi rosnie, kupilam sobie nowa toyote za gotowke i ogolnie jestem bardzo zadowolona.

lepiej tnij koszta - obudzić się z ręką w nocniku to niefart :roll:

Nie prowadze ekstrawaganckiego trybu zycia - na wakacje jezdze tylko cztery razy do roku i blisko zeby bylo niedrogo - Kanary, Bermudy, Lazurowe Wybrzeze, Alpy wloskie i szwajcarkie ( zima).

Jesli chodzi o dom to wybudowalam w 2007 mala chatke na 500 metrow w stylu dworek polski ale okna zrobilam male zeby wspolczynnik byl dobry i cieplo nam bylo.

Słyszałaś ostatni kawał jak rozmawia ze sobą 2-ch maklerów

-"stary jak śpisz po ostatnich notowaniach "

- "e no ja jak dziecko"

-"no co Ty? krach, akcje na ryj, indeks w piwnicy, jak to, jak to jak dziecko"

- "no normalnie - 3 razy w nocy spłakany i 2 razy posrany"

:D

A widzialaes jak Bushowi przelecial but kolo ucha na konferencji prasowej w

Iraku ?

Dzielny ten czlowiek ( nie Bush bo ten w czasie wojny w Wietnamie przepadl gdzies w lasach - twierdzil, ze wcielono go do Gwardii Narodowej ) przywrocil mi ( i nie tylko mi ) wiare w zawod dziennikarza. :D