lump praski 15.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wcale i samopuczucie mi kwitne a moja firma sie preznie rozwija. W najblizszym czasie zamierzam wystapic o nowy kredyt i juz wiem, ze mi go udziela na maly procent. Moje inwestycje w nieruchomosci i ziemie , szczegolnie te , ktore kupilam i zbudowalam w ciagu ostatnich 3 lat zwrocily mi sie milion krotnie. Kkonto emerytalne mi rosnie, kupilam sobie nowa toyote za gotowke i ogolnie jestem bardzo zadowolona. Zapomnialam dodac...... ( no , zabijcie mnie ) meza widuje codziennie, ponkt czwarta 15 staje w drzwiach mieszkania zadowolony z pracy i wynikow finansowych i gotowy do zajmowania sie dziecmi i pomocy w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Tylko marka samochodu nie pasuje :) I liczba sztuk (jesli mówimy o ostatnim roku oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Zapomnialam dodac, ze zwracam sie z uprzejma prosba do prasy zeby opisala moj szczegolny przypadek. A nie siala defetyzm i pesymizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 15.12.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Wcale i samopuczucie mi kwitne a moja firma sie preznie rozwija. W najblizszym czasie zamierzam wystapic o nowy kredyt i juz wiem, ze mi go udziela na maly procent. Moje inwestycje w nieruchomosci i ziemie , szczegolnie te , ktore kupilam i zbidowalam w ciagu ostatnich 3 lat zwrocily mi sie milion krotnie. Kkonto emerytalne mi rosnie, kupilam sobie nowa toyote za gotowke i ogolnie jestem bardzo zadowolona. lepiej tnij koszta - obudzić się z ręką w nocniku to niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nie prowadze ekstrawaganckiego trybu zycia - na wakacje jezdze tylko cztery razy do roku i blisko zeby bylo niedrogo - Kanary, Bermudy, Lazurowe Wybrzeze, Alpy wloskie i szwajcarkie ( zima). Jesli chodzi o dom to wybudowalam w 2007 mala chatke na 500 metrow w stylu dworek polski ale okna zrobilam male zeby wspolczynnik byl dobry i cieplo nam bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 15.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 I love you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nasze rozbudzone nagle uczucie bedzie kwitlo w tym preznym ,ekonomicznym eldorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 15.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No właśnie i będziemy żyć długo i szczęśliwie, ociekając szampanem i jedząc truskawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 15.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dodam, ze moim niezrealizowanym marzeniem jest dorzucic sie do premii bankowcow i finansistow zeby mieli co jesc na Swieta.I zeby mieli na splate odsetek od kredytu, ktory zaciagneli zeby kupic prezenty w roku poprzednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.12.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 o ja głupi i nieszczęśliwy że się kiedyś dawno temu z Tobą nie ożeniłem, ajajajjjjj.....teraz za kare przyjdzie z głodu zdychać -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.12.2008 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dobrze ci tak ! Pewno robic ci sie nie chce . Ale moge ci sprzedac nowy produkt finansowy i bankowy, ktory oferuje moja firma z duzym sukcesem - ostatni szal mody wsrod inwestorow - tzw spadochron, lub tzw paraszutka - nigdy nie otwierany a uzyty tylko raz. Wyjatkowa okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2008 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 wolę porządnego Jumbo Jeta ewentualnie jako mniej zaufany moto-lotnię. Spadochroniarze zawsze mi się źle kojarzyli (szczególnie z dyrektorami i nowymi prezesami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.12.2008 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jest to produkt skierowany do szerokiego grona odbiorcow. Jumbo jetem to CEO GM, Forda i Chevroleta udali sie po prosbie do Waszyngtonu po drobna pozyczke. Kazdy osobno, oczywiscie, zeby w samolocie nie bylo zbyt tloczno. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2008 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Słyszałaś ostatni kawał jak rozmawia ze sobą 2-ch maklerów -"stary jak śpisz po ostatnich notowaniach " - "e no ja jak dziecko" -"no co Ty? krach, akcje na ryj, indeks w piwnicy, jak to, jak to jak dziecko" - "no normalnie - 3 razy w nocy spłakany i 2 razy posrany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.12.2008 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A widzialaes jak Bushowi przelecial but kolo ucha na konferencji prasowej w Iraku ? Dzielny ten czlowiek ( nie Bush bo ten w czasie wojny w Wietnamie przepadl gdzies w lasach - twierdzil, ze wcielono go do Gwardii Narodowej ) przywrocil mi ( i nie tylko mi ) wiare w zawod dziennikarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.12.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Widziałem. 100 razy pokazywali + 8 w zwolnionym tempie i minę w zbliżeniu. Niby śmiesznie, ale forma mnie przerosła jednak. Prowadzenia rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 16.12.2008 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Cenie praworzadnosc ponad wszystko niemniej czuje jak buzuje we mnie zaczyn na anarchiste i antyglobaliste - - zeby nie napisac erroryste ( o Boze, miej swojego lumpa w opiece ! ). ....gdyby rzucil granatem to mozna by sie rozczulac i uronic ze 3 lzy ..... A tak ? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.12.2008 00:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Nadal nie odczuwam skutkow kryzysu . Zaczynam sie o siebie martwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.12.2008 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 a wiesz że ja podobnie? ile długów miałem, to mi sie nie pogłębiło i mam tak samo dużo. Nic więcej..... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 17.12.2008 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dluuuuugi ! Fe ! Takiego slowa nie posiadam w slowniku . Jak za dlugi to kiedys do wiezienia sie szlo. Takie skutki pociagalo to, o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts