BK 16.12.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kochani, wiadomo że najlepsze oferty wakacyjne rozchodzą się jak bułki w listopadzie i grudniu więc rezerwuję sobie śliczny apartamencik na Krecie z tarasem z widokiem panoramicznym na morze, góry, basen, bar i takie tam banały Zastanawiam się jednak, czy obecne zamieszki w Grecji mogą nam zepsuć wypoczynek w czerwcu czy lipcu - jak sądzicie? Grecję kocham a poza tym jest naprawdę niedroga:) Czy ktoś z was wybiera się może do Grecji w lecie i ma jakiś pogląd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.12.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czy ktoś z was wybiera się może do Grecji w lecie i ma jakiś pogląd? Ja- się nie wybieram ale pogląd mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 25.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Kochani, wiadomo że najlepsze oferty wakacyjne rozchodzą się jak bułki w listopadzie i grudniu więc rezerwuję sobie śliczny apartamencik na Krecie z tarasem z widokiem panoramicznym na morze, góry, basen, bar i takie tam banały Zastanawiam się jednak, czy obecne zamieszki w Grecji mogą nam zepsuć wypoczynek w czerwcu czy lipcu - jak sądzicie? Grecję kocham a poza tym jest naprawdę niedroga:) Czy ktoś z was wybiera się może do Grecji w lecie i ma jakiś pogląd? Ja byłem z synem w sierpniu 2007 na krecie i na Santorini z tym ,że nie byliśmy z biurem podróży tylko trochę w ciemno. Pożyczyliśmy samochód i dużo zjeździliśmy wyspy. poza dużymi miastami które należy traktować krótko i zwięźle to cisza i spokój wręcz pustka zwłaszcza Kreta -duża wyspa. Nie sądze by zamieszki miały jakiś wpływ na to co się dzieje w odludnych częściach Krety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 25.01.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja się wybieram. Mam nadzieję, że obecna sytuacja do lata sie poprawi, Grecja z turystów żyje. Bardziej martwi mnie rosnące euro... Też na Kretę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts