petersen123 16.12.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czeka mnie generalny remont domu Oczywiście pojawi się duuuużo pytań. Mam nadzieje że pomożecie... Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 witaj kto pyta - nie błądzi, ja na pewno pomogę, w niektórych kwestiach oczywiście zaczynasz jeszcze w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdeterminowany 16.12.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 damy radę Mam zamiar budować dom a finansowo - cienizna, i wiedzy o budowaniu nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts