_monia 16.12.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czy ktoś jest w posiadaniu baterii łazienkowych którejś z powyższych firm? Bardzo podoba mi się styl firmy PAFFONI, ale nie znam jej. W obecnym domu mam GROHE i tylko o tym mam pojęcie.A może pozostałe według WAS są warte uwagi?. Potrzebuję do nowoczesnego stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 16.12.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Trochę już było o wszystkich tych markach baterii - wystarczy poszukać Ja poszukałam i zrezygnowałam z baterii Paffoni, mimo, że są ładne, a także zrezygnowałam z Deante. Stawiam na Grohe i Hansgrohe - takie kupiłam ale Tres z tego co wiem tez jest bardzo dobry. Acha- kupiłam tez jedna baterię Zuchetti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 16.12.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Ja narazie zakupiłam Paffoni - seria stick , i Groche, oraz naszą Krakowską Armaturę.Tę pierwszą mam zamontowaną od sierpnia ale użytkowac bedę dopiero po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 16.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Od 1,5 roku używam kuchennej baterii deante - 0 problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 17.12.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Do domu zakupione:Dolna łazienka: KLUDI ZENTAGórna łazienka: ORAS VIENDA (jakoś tak...)Kuchnia i kotłownia: KFA PIRYT ..w mieszkaniu troszkę niższa liga, ale bez brzydkich niespodzianek, choć po 8-10 latach mieszacze łazienkowe trzeba "odświeżyć" = wymienić uszczelki. Firmy: łazienka Paffoni i Imperial (Grass), kuchnia też chyba Grass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 17.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 3 łazienki wszystko kludi (zenta). świeżo zamontowane więc nie moge się wypowiedzieć na temat jakości, ale za tą cenę wyglądają solidnie i zostały polecone w "zaprzyjaźnionej" hurtowni.oprócz tego natrysk podtynkowy tres, niestety nie najtańszy..., ale skoro to podtynk to nie warto imho oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bioork 20.12.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 mamy krany HANSGROHE Axor Starck , METRIS S + RAINDANCE AIR (prysznic) ale na razie jeszcze w pudłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.12.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 jeżeli w domu masz grohe to pozostan przy nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts