Amtla 16.12.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jak w tytule...Kupiłam przepiekną, ale już mi marnieje. Coś nie tak? Być może źle podlewam? Jak często ? Od dołu czy tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.12.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 poczytaj http://forum.muratordom.pl/poisencja-gwiazda-betlejemska-zeby-zakwitla-za-rok,t121689.htm . Ja byłam zmuszona zakupić drugą gwiazdę, niestety była przemrożona chyba i zmarniała całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.12.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Już to przeczytałam i nawet coś tam napisałam Dziękuję martynka, to może moja też już po drodze coś złapała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts