mbz 01.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Mój trzylatek ostatnio zapytał gdzie mam siusiaka..No bo on ma a ja nie.. Moj tez jakis czas temu o to pytal -Mamo, a ja mam siusiaka? -Tak, synku masz. -A tata ma siusiaka? -Tak, ma. -A Ty masz? -Nie, ja nie mam. - O! To trzeba naprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 mój kiedyś jak oglądał Shreka a Fiona wołała z łódki "będziesz tatusiem"!!!!! spytał po chwili... "tato, a czemu ona wołała za nim BĘDZIESZ KAPUSIEM" wytłumaczyłem mu że jak sie dzieci bawią w przedszkolu razem, i cos sie dzieje złego , a ktoś podleci i powie pani Ani że to, tamto to jest skarżypyta. Ale jeżeli po zabawie dawno, podejdzie i poskarży po cichu sam-na sam - to to jest kapuś - i jeszcze dostanie dodatkowy deser za to. Dobrze mu wytłumaczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIAILIS 05.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 moja trzylatka ma w żłobku bliźniaczki. -jak ma na imię ta koleżanka? -Hela -a ta druga? -......chyba tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Przedwczoraj moj 7latek poradzil dobrze mezowi, a swojemu ojcu. Maciej zacza golic glowe na lyso odkad caly czubek glowy Mu sie wytarl, a stwierdzil, ze z kolkiem nie bedzie sie obnoslil, jak Jego ojciec. A wiec w sobote nalozyl sobie pianki do golenia na glowe i zabral sie do golenia....synek podchodzi i doradza: Tata, a moze sobie lepiej woda pomocz i idz na dwor i wystaw glowe do slonca - tak Ci na pewno wlosy urosna.....no wiesz, na trawe to dziala.... Pan Maz parskna smiechem....tak sie trzasl, ze sobie pozacinal na boku Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.01.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Tata, a moze sobie lepiej woda pomocz i idz na dwor i wystaw glowe do slonca - tak Ci na pewno wlosy urosna.....no wiesz, na trawe to dziala.... genialne mój ostatnio wytłumaczył się ze spóżnienia - dlaczego tak póżno przyszłeś? no bo zegar u sąsiada źle chodzi - przecież źle nie chodzi chodzi źle, bo za szybko i jak tu się złościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts