Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Światopogląd pięciolatka dyplomaty :wink:

malka

Recommended Posts

mój kiedyś jak oglądał Shreka a Fiona wołała z łódki "będziesz tatusiem"!!!!! spytał po chwili...

"tato, a czemu ona wołała za nim BĘDZIESZ KAPUSIEM"

wytłumaczyłem mu że jak sie dzieci bawią w przedszkolu razem, i cos sie dzieje złego , a ktoś podleci i powie pani Ani że to, tamto to jest skarżypyta.

Ale jeżeli po zabawie dawno, podejdzie i poskarży po cichu sam-na sam - to to jest kapuś - i jeszcze dostanie dodatkowy deser za to.

Dobrze mu wytłumaczyłem? :D

Przedwczoraj moj 7latek poradzil dobrze mezowi, a swojemu ojcu.

Maciej zacza golic glowe na lyso odkad caly czubek glowy Mu sie wytarl, a stwierdzil, ze z kolkiem nie bedzie sie obnoslil, jak Jego ojciec.

A wiec w sobote nalozyl sobie pianki do golenia na glowe i zabral sie do golenia....synek podchodzi i doradza:

Tata, a moze sobie lepiej woda pomocz i idz na dwor i wystaw glowe do slonca - tak Ci na pewno wlosy urosna.....no wiesz, na trawe to dziala....

Pan Maz parskna smiechem....tak sie trzasl, ze sobie pozacinal na boku :wink:

Maja

Tata, a moze sobie lepiej woda pomocz i idz na dwor i wystaw glowe do slonca - tak Ci na pewno wlosy urosna.....no wiesz, na trawe to dziala....

genialne :)

mój ostatnio wytłumaczył się ze spóżnienia

- dlaczego tak póżno przyszłeś?

no bo zegar u sąsiada źle chodzi

- przecież źle nie chodzi

chodzi źle, bo za szybko :)

i jak tu się złościć :D