pattaya 22.10.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Witam.Kupuję właśnie pięknie położoną działkę 1200m2.Pochłonie ona większość moich oszczędności(niestety).W związku z tym jestem zmuszony zbudować dom tanio,ale bez przesadnego oszczędzania,bo to się źle kończy.Wybraliśmy z żoną projekt Archipelagu Daria(może ktoś zna?).Nie jest najpiękniejszy,ale stanowi b.dobry kompromis pomiędzy naszymi oczekiwaniami a rzeczywistością.W jakiej technologii zbudować dom,aby był tani,ciepły i solidny?Oczywiście będzie to dom murowany,system kanadyjski z różnych powodów odrzuciłem.Co proponujecie:Ytong,Porotherm,ścianę jedno-,dwu-, czy trzywarstwową?Będę b.zobowiązany za wszelkie rady.Może ktoś ma doświadczenie ile kosztował go m2 w danej technologii?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.10.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 No jak widzę to chyba w tym samym czasie utowrzyłem podobny wątek...ale nie tak do końca...też czekam na podobne wskazówki a tobie sugeruję wejść i zobaczyć wyniki ankiety (w Sonadażach), będziesz miał pogląd na co się ludzie z forum najczęściej decydowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts