inseem 17.12.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 witam mam problem z odpływem z prysznica, postaram się wytłumaczyć o co chodzi, musze upewnić się czy "fachowiec" ktory u mnie był dobrze go podłączył bo coś mi nie pasuje... na górze jest taka jakby "zaślepka" po jej odkręceniu 2-3 cm pod nią jest sitko niestety ma dość małe oczka i po paru kąpielach zatykają sie one włosami... natomiast nad tymi oczkami są inne oczka, za którymi niestety znajduje się metal... i teraz mam pytanie czy moze to trzeba przekrecić aby odsłonić te górne oczka... czy może wszystko opuścić i w ten sposób je odsłonić... mam nadzieje że w miare dobrze wytłumaczyłem, jeśli nie, to postaram się zrobić fotkę, tak więc proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krisker 17.12.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Jak dla mnie kosmos Bez fotki nie wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inseem 17.12.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 może ten szkic wystarczy http://www.yousendit.com/download/TTZrSU5LUEN3NUpMWEE9PQ plik można zobaczyć po kliknięciu w "download now" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.12.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Łolaboga, ale kombinacje z tym obrazkiem. Taki: http://img510.imageshack.us/img510/4905/beztytuuzi2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 17.12.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ... ja pierdziu ! Chłopie ! gdzie to kupiłeś ? Pewnikiem rozwiejesz nasze wątpliwości jedną fotką ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 17.12.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Wyglada jak sokowirowka Daj linka do strony gdzie to znajdziemy lub do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 17.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A ja przed chwilą skończyłem takie cus czyscić . masakra jakie było zapchane taka sama konstrukcja jka na szkicu. znalazłem tam pojedyńczy odpływ w bok.\ po rozebraniu tego na czynniki pierwsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartus01 17.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A ja przed chwilą skończyłem takie cus czyscić . masakra jakie było zapchane taka sama konstrukcja jka na szkicu. znalazłem tam pojedyńczy odpływ w bok.\ po rozebraniu tego na czynniki pierwsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inseem 18.12.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 pojedynczy odpływ? czyli gdzies za tymi szarymi dziurkami ? ja sie boje tego ruszac po kafelek pod brodzikiem mam zafugowany, i jak cos rozszczelnie to nawet nie bede wiedział :/ po za tym odpływ jest niestety w rogu prysznica czyli trzeba by manewrować reką włożoną az po ramie :/ no nic postaram sie na dniach wrzucić fotkę może wtedy coś poradzicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.12.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 A gdzie tu syfon ?? - na rysunku znaczy się ?? - każdy odpływ - od brodzika także musi mieć syfon ...Przy takiej konstrukcji odpływu nie śmierdzi z szamba/kanalizacji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inseem 18.12.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 syfon zapewne jest pod brodzikiem ja narysowalem tylko to co widze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.12.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Ale wynalazek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inseem 18.12.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nie no moze nie jest z tym tak zle moze to tylko przez ten moj artystyczny szkic mam nadzieje ze fotka wiecej wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts