Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zestaw kuchenny...

starszypan

Recommended Posts

Mi się podoba!!! zwróć uwagę tylko jakie masz otoczenie w swojej kuchni, ściany i dodatki -tak aby nie powstał kicz, w tym kolorze czerwonym ładnie wygląda na moim komputerze ;)

cena jeszcze ładniejsza,...też szukaliśmy prostej, zwykłej i taniej kuchni, kupiliśmy w podobnej cenie, i też do montażu!!

a ja powiem tak:

zależy od koloru i faktury podłogi, koloru okien i wnętrza i Twego nastawienia do kolorów......

szare- byłby b.neutralnym tłem i dobrze bedzie, ale taki jasno szaro-srebrny,

napewno powinny to być pastelowe delikatne kolory aby ukazać tą kuchnie, która wygląda imponująco w stosunku do ceny, dlatego tym bardziej ciekawie czekamy na twe zdjęcie jak już kuchnia bedzie u Ciebie złożona....

, ja swoje też wkleję, ale dopiero po nowym roku, u mnie jest waniliowa....

• 4 weeks później...

Mnie tez bardzo sie podobają. Kupowałem w tym sklepie niedawno

http://www.meblomania.com.pl/produkt/karolina_1233.html

Obsługa bardzo miła. GDybyś zechciał u nich kupić to ostateczna opinie na temat sklepu wystawie jak meble będą u mnie. POzdrawiam

mam prośbę- jak już bedziesz miał u siebie i złożysz te meble z Meblomania, to daj znać i najlepiej ze zdjęciami

jak się sprawują, jak z jakością i czy jesteś zadowolony....

ps. nasze waniliowe meble powędrowały do mamy a teraz szukam dla siebie, i włąsnie tą czerwoną kuchnie widziałabym u siebie- ale jak z jakościa?????

a Autor wątku - STARSZY PAN zakupił już ją?