starszypan 17.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Mnie osobiście się ten kolor : http://meblomania.com.pl/produkt/zora_738.html Jakie jest Wasze zdanie ? Szczerze powiem, że cena dobra, rozstaw również by mi odpowiadał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Mi się podoba!!! zwróć uwagę tylko jakie masz otoczenie w swojej kuchni, ściany i dodatki -tak aby nie powstał kicz, w tym kolorze czerwonym ładnie wygląda na moim komputerze cena jeszcze ładniejsza,...też szukaliśmy prostej, zwykłej i taniej kuchni, kupiliśmy w podobnej cenie, i też do montażu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.12.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ładnie to wygląda. Z pewnością taka kuchnia będzie oryginalna i ciekawa, pod warunkiem, że ściany zrobisz w takim kolorze, żeby się nie gryzły z meblami. Jka będziesz mieć gotowe, to koniecznie wklej fotki Jaki masz pomysł na kolor ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 17.12.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ja też jestem za Jak będziesz mieć gotowe,to wklej fotki czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starszypan 17.12.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 A jaki kolor ścian zaproponują Państwo pod te mebelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 17.12.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Szare (delikatne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Może jasny kremowy? Albo jak sugeruje przedmówca jasny szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 18.12.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a ja powiem tak:zależy od koloru i faktury podłogi, koloru okien i wnętrza i Twego nastawienia do kolorów......szare- byłby b.neutralnym tłem i dobrze bedzie, ale taki jasno szaro-srebrny,napewno powinny to być pastelowe delikatne kolory aby ukazać tą kuchnie, która wygląda imponująco w stosunku do ceny, dlatego tym bardziej ciekawie czekamy na twe zdjęcie jak już kuchnia bedzie u Ciebie złożona...., ja swoje też wkleję, ale dopiero po nowym roku, u mnie jest waniliowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casto 15.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Mnie tez bardzo sie podobają. Kupowałem w tym sklepie niedawnohttp://www.meblomania.com.pl/produkt/karolina_1233.htmlObsługa bardzo miła. GDybyś zechciał u nich kupić to ostateczna opinie na temat sklepu wystawie jak meble będą u mnie. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.01.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 mam prośbę- jak już bedziesz miał u siebie i złożysz te meble z Meblomania, to daj znać i najlepiej ze zdjęciamijak się sprawują, jak z jakością i czy jesteś zadowolony.... ps. nasze waniliowe meble powędrowały do mamy a teraz szukam dla siebie, i włąsnie tą czerwoną kuchnie widziałabym u siebie- ale jak z jakościa?????a Autor wątku - STARSZY PAN zakupił już ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
starszypan 15.01.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam Przepraszam, ża długa nieobecność na forum...problemy rodzinne... Mebli jeszcze nie kupowałem, planuję to zrobić w najbliższym czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts