daggulka 14.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ależ ja jestem pewna że swoje myślą, kwestia wyartykułowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 14.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 ależ ja jestem pewna że swoje myślą, kwestia wyartykułowania łoj, żebyś się kiedyś nie zdziwiła....(czego oczywiście Ci nie życzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 14.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Mnie się wydaje, że w budżetówce dosyć często lekko się pracuje. Nie mówię, że wszędzie. Kumpel w jednej instytucji tak się nudził, że aż doktorat w pracy napisał. Bardzo się denerwował, bo we wtorek kończył robić zadania na cały tydzień. Druga kumpela w innej centralnej instytucji to szła na L4 jak pies kichnął. Obydwoje odeszli bo z nudów nie wytrzymywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 15.04.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Strajkuja nie Ci, ktorzy ciezko pracuja ale Ci, ktorym placi panstwo, strajkuja, bo maja nadzieje wysepic wiecej, a wcale nie wszyscy strajkujacy ciezko pracuja.A narzekaja, ze maja ciezko w pracy i nedznie zarabiaja wszyscy moi znajomi, taka jest natura Polaka.Ja nie stekam nigdy, nawet majac w podtfelu 2 zl na chleb tylko nigdy nie narzekalam, a tak nieraz sie zdarzalo.Ostatnio odwiedzil mnie znajomy taki co tylko sobie "czesc" mowilismy i pyta "jak w pracy", na co ja mu odpowiedzialam, ze rewelacyjnie, roboty masa i kryzysu nie widac - szczeka mu opadla, glupio sie zasmial i nie wiedzial co powiedziec, bo byl przygotowany na odpowiedz narzekajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_lap 22.06.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja pracuję ciężko- jestem lekarzem, pieniędzy tez na razie z tego nie ma bajecznych ale lubie to co robie i dziwi mnie ze w ogole ktokolwiek strajkuje- jak można wybrac sobie zawod który cie frustruje pieniadze nie są najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 23.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja pracuję ciężko- jestem lekarzem, pieniędzy tez na razie z tego nie ma bajecznych ale lubie to co robie i dziwi mnie ze w ogole ktokolwiek strajkuje- jak można wybrac sobie zawod który cie frustruje pieniadze nie są najważniejsze Pewnie zapomniałes dodać , że jestes młodym lekarzem. Życzę powodzenia ... i szanuj swoją pracę Kolego ... dla otrzezwienia proponuje zaprosic hydraulika do przykręcenia rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 23.06.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ja pracuję ciężko- jestem lekarzem, pieniędzy tez na razie z tego nie ma bajecznych ale lubie to co robie i dziwi mnie ze w ogole ktokolwiek strajkuje- jak można wybrac sobie zawod który cie frustruje pieniadze nie są najważniejsze Pewnie zapomniałes dodać , że jestes młodym lekarzem. Życzę powodzenia ... i szanuj swoją pracę Kolego ... dla otrzezwienia proponuje zaprosic hydraulika do przykręcenia rurki. No i masz jak na dłoni-jak ktos mówi że jest zadowolony to zaraz mu proponują coś na otrzeżwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 24.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ja pracuję ciężko- jestem lekarzem, pieniędzy tez na razie z tego nie ma bajecznych ale lubie to co robie i dziwi mnie ze w ogole ktokolwiek strajkuje- jak można wybrac sobie zawod który cie frustruje pieniadze nie są najważniejsze Pewnie zapomniałes dodać , że jestes młodym lekarzem. Życzę powodzenia ... i szanuj swoją pracę Kolego ... dla otrzezwienia proponuje zaprosic hydraulika do przykręcenia rurki. No i masz jak na dłoni-jak ktos mówi że jest zadowolony to zaraz mu proponują coś na otrzeżwienie Bo zadowolony lekarz - to musi być albo młody, albo nawalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 24.06.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ja, nie pracuję ciężko, ja, w ogóle nie pracuję, mam duszę artysty, a od roboty są konie i traktory, te zajęcia które wykonuję, traktuję jako relaks ten kto mówi że lubi pracować to zboczeniec, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ten kto mówi że lubi pracować to zboczeniec, jestem zboczeniec, jestem zboczeniec... ale chyba teraz to "lekko przegięłam" wzięłam dodatkową pracę i odczuwam znaczący brak czasu, / a przede wszystkim FM / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarook 25.06.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Ja odpoczywam sobie na emeryturce (po 16 latach w armii). Ja tak jak kolega również się nie przemęczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 26.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja odpoczywam sobie na emeryturce (po 16 latach w armii). Ja tak jak kolega również się nie przemęczam Obiboki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 29.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 jestem zboczeniec, jestem zboczeniec... ale chyba teraz to "lekko przegięłam" wzięłam dodatkową pracę i odczuwam znaczący brak czasu, / a przede wszystkim FM / jesteś na dobrej drodze żeby Ci się ptasie mleczko z krowimi plackami kojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 02.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja wypoczywam w pracy i wracam zadowolona W końcu znalazłam idealna robotę Każdemu polecam - znajdźcie zajęcie, które lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 02.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja wypoczywam w pracy i wracam zadowolona W końcu znalazłam idealna robotę Każdemu polecam - znajdźcie zajęcie, które lubicie Nie no oczywiscie, a ja kazdemu polecam jak najwiecej zdrowia, samozadowolenia i spelnienia wszystkich marzen. Aha i moze jeszcze flaszeczke zeby bylo git. To proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 02.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ja wypoczywam w pracy i wracam zadowolona W końcu znalazłam idealna robotę Każdemu polecam - znajdźcie zajęcie, które lubicie No wiesz, to wszyscy musielibyśmy forum moderować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.07.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja pracuję ciężko- jestem lekarzem, pieniędzy tez na razie z tego nie ma bajecznych ale lubie to co robie i dziwi mnie ze w ogole ktokolwiek strajkuje- jak można wybrac sobie zawod który cie frustruje pieniadze nie są najważniejsze Pewnie zapomniałes dodać , że jestes młodym lekarzem. Życzę powodzenia ... i szanuj swoją pracę Kolego ... dla otrzezwienia proponuje zaprosic hydraulika do przykręcenia rurki. A ja jestem starym (hmmm) lekarzem i nadal lubię robić, co robię. Tylko nie znoszę miejsca i warunków, gdzie muszę to robić. Bo jak zaczynam robić coś, co nie zależy wyłącznie ode mnie, np potrzeba mi najmniejszej pomocy od sekretarki czy pielęgniarki choćby (nie mówiąc o szefie!), to mi rzeczywistość zaczyna skrzeczeć i ręce opadają... I zapał pryska..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Najważniejsze EZS jest to ,że kiedy myjąc zęby zerkniesz w lustro możesz sobie powiedzieć: może i jestem starym ( hmmm ) lekarzem ale jeszcze ciągle mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Zapierniczam ciężko i fizycznie, ale szczęście w nieszczęściu lubię swoją pracę, czego wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 04.07.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 (...) Nie no oczywiscie, a ja kazdemu polecam jak najwiecej zdrowia, samozadowolenia i spelnienia wszystkich marzen. Aha i moze jeszcze flaszeczke zeby bylo git. To proste! Trochę wyszło Ci sarkastycznie , ale powiem Ci, że przez lata "brałam co dali" czyli chwytałam się roboty jaka akurat była, nie wybrzydzałam, przekwalifikowywałam się itp. teraz robię co lubię i widzę różnicę i gdybym przypadkiem straciła te robotę to już i tak nie zmienię podejścia w tej kwestii, będę robić co lubię, choćby i na własna rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts