sakro82 17.12.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 witam wszystkich kupiliśmy projekt domu atlas i jesteśmy w fazie adaptacji i pozwoleń mamy nadzieje że na wiosne uda nam sie cos zacząc działać w tym kierunku i tu moje pytanie czy ktos z okolic rzeszowa lub podkarpacia buduje taki domek chcielibyśmy oglądnac na żywo takie dzieło napewno by nam to dużo dało w przemyśleniach nad układem ścian działowych kominka itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 18.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Witam ,zakładam,ze kupiliście projekt na ul Króla kazimierza.Jeżeli tak to poproście żeby sprawdzili czy ktoś przed wami już kiedyś ten projekt u nich kupił.Jeżeli tak to oni wykonaja telefon do tych ludzi,jeżeli Ci wyrażą zgode to dadza wam do nich numer.Mi dali 2 lata temu,ja buduje Neptuna pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts