tuszman 17.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam, czy ktoś z Was może wie coś na temat ustawy zezwalającej na budowanie domu tylko na zgłoszenie? Miało to wejść na początku stycznia ale o tym nic nie mogę znaleźć? Nurtuje mnie pytanie czy banki udzielą kredytu w sutuacji kiedy zamiast pozwolenia na budowę będzie się miało zgłoszenie? Gdzie tego szukać? Czy macie jakiś pomysł? Pozdrawiaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.12.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 a myslisz ze banki nadal beda oczekiwac od inwestorow pozwolenia, wiedzac, ze takie cos juz nie istnieje ? z calym szacunkiem, ale w bankach idioci nie pracuja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuszman 22.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 nie do końca mi o taką odpowiedź chodziło.... raczej czy ktoś coś wie na ten temat i gdzie toego szukać... w niecie są jakieś szczątkowe informacje a w gazetach nic nie znalazłem - może przegapiłem to ale niemniej jednak niewiele znaleazłem... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 22.12.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://bip.mi.gov.pl/pl/bip/projekty_aktow_prawnych/projekty_ustaw/ustawy_budownictwo_i_gospodarka_przestrzenna/proj_ust_prawo_bud_zagosp_przestrz Tu mozesz śledzić los PROJEKTU ustawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 tuszman,doprecyzuj swoje pytanie .... jak widzisz odnosnie strony prawnej troche znajdziesz w linku powyzej,z kolei kwestia bank/kredyt/pozwolenie/zgloszenie to juz zupelnie inna bajka prawna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts