Szeket 17.12.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich zostało jeszcze kilka dni do zrobienia prezentów i zorganizowania pomocy dla innych organizujemy licytacje markowych oryginalnych piór tu można je zobaczyć http://fundacjaecsp.bblog.pl/ Pióro kulkowe wykonane specjalnie dla firmy Somfy. Stylowe z nasadką o oryginalnym koronkowym ornamentem. Nadające wyszukany i stylowy wygląd. Perfekcyjnie się prezentująca. Cena wywoławcza- 250zł Pióro wieczne Waterman srebrne Audace to pełna kobiecości, noweczesna kolekcja, która zaskakuje i oczarowuje od pierwszego wejrzenia. Taftowe etui w stylu haute couture, zmysłowe,pełne kształty, nasadka o wyszukanej linii i kunsztownie wygrawerowany pierścień. Cena wywoławcza 200zł Pióro wieczne Parker Rialto Laka Czarna Eleganckie wykończenie o głębokim połysku, otrzymane przez nakładanie warstw lakieru na bazę z mosiądzu. Wykończenia platerowane 23 - karatowym złotem. cena wywoławcza - 250 zł serdecznie zapraszam do licytacji informacje pod tel . tel. 22 428 – 33- 65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Serdeczne dzięki za tak wspaniałe fanty. Noooo, teraz zaczyna się jazda..... Kto da więcej. Fanty są fantastyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 17.12.2008 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no liczymy, że uda się uzbierać na trzy paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no liczymy, że uda się uzbierać na trzy paczki Szeket, a może więcej? Przynajmniej ja mam taką nadzieję. W końcu firma Somfy to nie jest firma NO NAME. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 17.12.2008 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 firma Somfy jest nr 1 na rynku światowym Zajmują się produkcją mechanizmów napędowych do Ekranów Projekcyjnych. Pracują dla nich najlepsi w tej branży projektanci. I gadżety są projektowane przez najbardziej znanych Projektantów. to pióro zostało zaprojektowane przez Boheme Papillon dla tego jest takie wyjątkowe Jest to seria limitowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2008 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Mnie nie musisz przekonywać. Wiem, że SOMFY to dobra firma. Kiedyś, dawno temu, pracowałem w firmie będącej NUMBR ONE na świecie. Gadgety były powalające. Dzięki Ci za fanta, tanio go nie oddamy. Może dla Rafałka uzbieramy więcej? Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 wierze, ze i dla Rafałka i dla tych rodzin co zbieramy też się uda Gównie nam chodzi aby zebrać na prezent dla Darka. Chłopiec po urodzeniu został porzucony przez rodziców i wychowuje się u dziadków. Mimo tak trudnej sytuacji emocjonalnej i finansowej posiada wysoko rozwinięte zdolności. Jest w drugiej klasie szkoły podstawowej a jego wiedza z anatomii człowieka, geografii jest na poziomie licealisty. Ponieważ jest wybitny i "rwie" się do nauki chcemy Mu w tym pomóc. Uzbieramy i dla Rafałka i dla Darka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.12.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no liczymy, że uda się uzbierać na trzy paczki Przypominam, że aukcja prowadzona w tym dziale ma na celu pomoc konkretnemu dziecku >>> http://forum.muratordom.pl/aukcja-na-rzecz-rafalka-zapraszamy-wez-udzial,t146562.htm Ogólny dział pomocy znajduje się tutaj >>> http://forum.muratordom.pl/nasze-odpowiedzi-na-prosbe-o-pomoc,f126.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 dzięki już przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Chyba można Cię nazwać SUPERMENEM SOMFY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jak milusio ale chyba bardziej supermenką wciąż czuje się kobietą i mało tego jestem z tego dumna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jak milusio ale chyba bardziej supermenką wciąż czuje się kobietą i mało tego jestem z tego dumna O rany, wstydam się okropnie. Mam nadzieję, że wybaczysz. Ja jestem facetem, rocznik 1950, i też jestem z tego dumny. A co mam napisać?, że nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 00:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a tam zaraz wstydzę jak najbardziej dumny to dobry rocznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a tam zaraz wstydzę jak najbardziej dumny to dobry rocznik Wiem, że dobry rocznik, nie będę skromny, ale niestety niedoceniany. ;( Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a tam zaraz nie doceniany doceniany, doceniany pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.12.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a tam zaraz nie doceniany doceniany, doceniany pozdrawiam Muszę zaprotestować. Niestety nie masz racji. Ale to już inna historia. Bardziej na priva niż na ogólny wątek. T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szeket 18.12.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Kochani zapraszam wszystkich do licytacji http://forum.muratordom.pl/licytacja-swiateczna,t147243.htm nie bardzo mi wychodzi aby wkleić tu zdjęcia piór ale są na stronie http://fundacjaecsp.bblog.pl/wpis,swiateczna;licytacja,17689.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts