Cpt_Q 20.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Jeżeli już coś takiego funkcjonuje to z góry przepraszam i proszę mi napisać gdzie to jest. Chodzi o to że przydałby się konkurs na forumowicza roku.... Trzeba bywać na spotkaniach Muratorowych Oo - np. ten Pan na fotce - otrzymał ten tytuł w 2007 roku... http://forum.muratordom.pl/zdjecia3/mini2/muratorforum00218.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 ciekawe, jakby dać stukowi kubek, to chyba z prezydenta zrezygnuje... taki realny kubek, nie wirtualny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 ciekawe, jakby dać stukowi kubek, to chyba z prezydenta zrezygnuje... taki realny kubek, nie wirtualny... A Redakcja milczy.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goike 27.12.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ciekawe, jakby dać stukowi kubek, to chyba z prezydenta zrezygnuje... taki realny kubek, nie wirtualny... A Redakcja milczy.............. Może po świętach coś się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.12.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Śledzimy tę dyskusję i jesteśmy za - ale chcielibyśmy połączyć wybór forumowicza roku z corocznym spotkaniem forum. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 30.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A można zgłosić swoją kandydature Tymczasem zgłaszam swoją kandydaturę. W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. Jak myslicie - przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A można zgłosić swoją kandydature Tymczasem zgłaszam swoją kandydaturę. W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. Jak myslicie - przejdzie? Co ma nie przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Śledzimy tę dyskusję i jesteśmy za - ale chcielibyśmy połączyć wybór forumowicza roku z corocznym spotkaniem forum. Pozdrawiamy a gdzie tym razem? może w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.12.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. minimalistyczne. Ja bym chciał pobyt w "Ładnym Domu" i żeby przychodziła "Gospodyni" albo nawet i "Przyjaciółka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goike 05.01.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Śledzimy tę dyskusję i jesteśmy za - ale chcielibyśmy połączyć wybór forumowicza roku z corocznym spotkaniem forum. Pozdrawiamy Dziękuję redakcjo za odpowiedź. I to tyle. Myślę że mało kto zagląda do tego tematu bo jest w nietypowym miejscu. Gdyby skopiować go do wymiany doświadczeń (przykleić) to dyskusja ożywiłaby się i znalazłoby się dużo kandydatur i może forumowicze wypowiedzieliby się jakby to widzieli. MOże coś ciekawego urodziłoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. minimalistyczne. Ja bym chciał pobyt w "Ładnym Domu" i żeby przychodziła "Gospodyni" albo nawet i "Przyjaciółka". Podeślę Ci jeszcze "Galę" i "Tinę". Albo jakąś "Girl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.01.2009 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. minimalistyczne. Ja bym chciał pobyt w "Ładnym Domu" i żeby przychodziła "Gospodyni" albo nawet i "Przyjaciółka". Podeślę Ci jeszcze "Galę" i "Tinę". Albo jakąś "Girl" Nie wiem, czy z nimi miałbym jakieś "Perspektywy". Chyba poszedłbym tam, gdzie "Chłopska Droga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 W razie jakbym wygrał to jednak wolałbym prenumeratę Ładnego Domu. minimalistyczne. Ja bym chciał pobyt w "Ładnym Domu" i żeby przychodziła "Gospodyni" albo nawet i "Przyjaciółka". Podeślę Ci jeszcze "Galę" i "Tinę". Albo jakąś "Girl" Nie wiem, czy z nimi miałbym jakieś "Perspektywy". Chyba poszedłbym tam, gdzie "Chłopska Droga" Nie będzie tak źle, ustawisz sobie "Zwierciadło" wymodelujesz "Twój Styl" i możesz udać się na "Galę" do "Muratora" Głosuję na Stuka ... lepiej nie będzie, ale weselej na pewno, jak to mawiał jeden z kabareciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts