marcinrzeczyca 18.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 mam pytanie mam c.o z wężownica w kuchni kaflowejiProblem znany jak niepale momentalnie zimno się robi . Chciałbym dodać zbiornik 200litrow coby tak z 6 godzin otrzymywało ciepło da rade? 75m2 opalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziku27 18.12.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 nie wiem jak inni ale ja nic nie rozuniem.Gdzie ty masz wezownice a gdzie chcesz zbiornik?przecinki,kropki itp tez ulatwia sprawe zroumienia postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinrzeczyca 03.01.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 hm podwojna wezownica w zasobniku buforowym to niestosuje sie wtedy jak sa 2 zrodla ciepla ? np solar i kociol gazowy? niemoge poprostu wlaczyc do instalacji zbiornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinrzeczyca 04.01.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 pojemnosc wziolem z stad:http://www.solis.pl/index.php/projektowanie_instalacji/instalacje_odbioru/dobor_zbiornika_buforowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts