pawrys 18.12.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Jaka jest prawidłowa kolejność układania płytek w łazience - najpierw podłoga później ściana czy odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinrzeczyca 18.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 sciana podloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziku27 18.12.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 jak chcesz zgrac fugi podlogi ze sciana to lepiej od podlogi zacznij,bedziesz mial cala plytke przy podlodze.Ja tak zawsze robie,nie neguje oczywiscie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinrzeczyca 18.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a niby nieda sie fug zgrac ze sciana? zawsze widzialem ze robi sie scinane bo jak cos spadnie nie nie zepsuje podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawrys 19.12.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zgrywać fug nie muszę, bo robię natrysk, podłoga też z kafelek ale trójkątnych żeby woda spływała do syfonu. Fugi i tak nie będą się zgrywać. A ściany robię w karo.Dziękuję wszystkim za rady. Zaczynam w takim razie od ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka och 19.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Płytki ścienne mają zachodzić na podłogowe aby wilgoć ze ścian spływała na posadzke a nie pod nią(tak mówił mój fachowiec pare lat temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregfr 19.12.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 i mówił dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 gdzieś było:- ściany bez pierwszego od dołu rzędu- podłoga- dolny rząd ściany. U mnie będzie:- podłoga- ściana bez dolnego rzędu- dolny rząd ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 - ściana bez dolnego rzędu - dolny rząd ściany A jaki to ma cel? Żeby trudniej było kafelkarzom i mogli się wykazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 - ściana bez dolnego rzędu - dolny rząd ściany A jaki to ma cel? Żeby trudniej było kafelkarzom i mogli się wykazać? Zeby w przypadku nierówności podłogi - a tak u mnie jest - można było dopasować wszystkie kafelki na poziomie dolnej warstwy. Nie będzie uzupełniania ewentualnych większych szpar fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts