Izabela Wawrzeń 18.12.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 witamposzukuje w Łodzi salonu z łazienkami żeby było dużo ekspozycji łazienek w rozsądnej cenie, nie jestem z Łodzi z tąd to zapytaniez góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.12.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Salon płytek ceramicznych INSPIRO, który mieści się w Łodzi przy ul. Brzezińskiej 19A, przy centrum M1. http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=52&a=25&lang=pl --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Cermag Wrocław" Łódź, ul. Brukowa 15 B Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 18.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 wiem o Brukowej (dwa salony sa napewno) A mozesz zajrzeć do marketów budowlanych : LM,Castoramy czy Praktikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia2005 18.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 ceramag na ul. Brukowej.- na przeciwko straży pożarnej (nie pamiętam nr ulicy) Mają świetnie zaaranżowane łazienki- można coś podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.12.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Małgosie , Cermag już podawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 19.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Salony NASZA ŁAZIENKA Przybyszewskiego 99 oraz Wróblewskiego 16/18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.12.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Małgosie , Cermag już podawałam no,ale jest jeszcze chyba Astral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.12.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Salony NASZA ŁAZIENKA Przybyszewskiego 99 oraz Wróblewskiego 16/18 Z moich doświadczeń tej bym nie polecała, a szczególnie kiedy chodzi o zwrot płytek , źle naliczonych przez ich projektantkę i problem ze zwrotem ...... i strasznie niesłownego pana który zajmuje się realizacją zamówienia.....ale może inni mają lepsze doświadczenia z ta firma niż ja Sklep przy ul. KILIŃSKIEGO 195 A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 19.12.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Liczenie płytek w moim odczuciu powinno nalezeć do klienta, z mojego doświadczenia wynika, że architekci w ogóle nie umieją policzyć ilosci płytek - bez wdawania sie w szczegóły.Czy sklep łazienkowy genbudu na brukowej to jeszcze istnieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.12.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Liczenie płytek w moim odczuciu powinno nalezeć do klienta, z mojego doświadczenia wynika, że architekci w ogóle nie umieją policzyć ilosci płytek - bez wdawania sie w szczegóły. Większe sklepy zatrudniają projektantów po to żeby zaprojektować łazienkę a ich obowiązkiem jest również wyliczyć ilość płytek......kupowałam drogie płytki i wolałam żeby to zrobił ktoś, kto się na tym zna ..... zostało mi niepotrzebnych 5szt. listewek-dekorów za kwotę prawie 700zł , to nie mała kwota prawda gdybym ja sie pomyliła o zwrocie nie byłoby żadnej mowy a i tak nie obyło się bez zgrzytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 19.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kropka ja cie rozumiem masz rację, ale architekci to "łosie", ja zawsze jak dostaję projekt od architekta to licze klientowi "po swojemu" i przy drogiej płytce nie ma siły żeby zostało więcej niż 1 cała płytka i trochę scinek, alustwy to już na prawdę jest banał jeżeli chodzi o policzenie. zeby dobrze plytke policzyc trzeba miec doswiadczenie albo na prawdę umiec obslugiwac moduł płytkowy w programie do projektownia. zwroty płytek to rzeczywiście drazliwa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wiesz gdyby została płytka jedna nawet dwie to pal licho , chociaż gdyby zostało kilka a niektóre mają rozmiar 30X90 to parę metrów zbędnych by było ale dwie mogą się przydać tak na wszelki przypadek tylko, że ona policzyła jakieś dekory, których nawet na siłę nie dałoby się nigdzie położyć (to dekory z wc - ja wywnioskowałam , że nie wzięła po uwagę tego, że pod płytkę kładzie się klej, brakło paru cm więc do wypełnienia tej przestrzeni użyła te nieszczęsne listewki) .....może zdarzyć się - rozumiem, ale w takiej sytuacji zwrot powinien być bez problemu przyjęty. I tylko o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pistolero 21.12.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Salon miradowskich łazienek między Białą fabryką a pl. Reymonta na piotrkowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 25.12.2008 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 ART DOM - na Kasprzaka też ma łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 27.12.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Witam,a może wiecie gdzie w Łodzi sprzedają płytki firmy Emigres (hiszpańskie) lub Cerim (włoskie) ?Bardziej zależy nam na Emigresie, chyba tańsze od Cerimu, a mają piękne drewnopodobne.Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 29.12.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a nie Emilgres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 29.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 a nie Emilgres? Nie, tutaj jeden z forumowiczów ma takie: http://forum.muratordom.pl/moje-miejsce-a-i-m,t123297-60.htm a tu producent: http://www.emigres.es/html/producto_3.html Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukka 30.12.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Projektant łazienek nie związany z żadnym salonem sprzedaży kafli - Znacie takiego? Mam bardzo konkretną wizję swoich przyszłych łazienek i właściciwie potrzebuję kogoś kto za rozsądne pieniądze przeleje ją na papier, tak aby było to czytelne dla kafelkarza. Z góry dzięki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 30.12.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 każden jeden jak go przypilnujesz - związki architektów z salonami (tak jak zwiazki prominentów) nie są trwałe. Architekt sprzeda sklep za pare groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tango_Łódź 02.06.2014 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 2 Czerwca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts