Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

salon z łazienkami w Łodzi

Izabela Wawrzeń

Recommended Posts

Salon płytek ceramicznych INSPIRO,

który mieści się w Łodzi przy ul. Brzezińskiej 19A,

przy centrum M1.

http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=52&a=25&lang=pl

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"Cermag Wrocław"

Łódź, ul. Brukowa 15 B

Powodzenia :lol:

Salony NASZA ŁAZIENKA Przybyszewskiego 99 oraz Wróblewskiego 16/18

Z moich doświadczeń tej bym nie polecała, a szczególnie kiedy chodzi o zwrot płytek , źle naliczonych przez ich projektantkę i problem ze zwrotem ...... i strasznie niesłownego pana który zajmuje się realizacją zamówienia.....ale może inni mają lepsze doświadczenia z ta firma niż ja :roll:

Sklep przy ul. KILIŃSKIEGO 195 A

Liczenie płytek w moim odczuciu powinno nalezeć do klienta, z mojego doświadczenia wynika, że architekci w ogóle nie umieją policzyć ilosci płytek - bez wdawania sie w szczegóły.

Większe sklepy zatrudniają projektantów po to żeby zaprojektować łazienkę a ich obowiązkiem jest również wyliczyć ilość płytek......kupowałam drogie płytki i wolałam żeby to zrobił ktoś, kto się na tym zna ..... zostało mi niepotrzebnych 5szt. listewek-dekorów za kwotę prawie 700zł , to nie mała kwota prawda :roll: gdybym ja sie pomyliła o zwrocie nie byłoby żadnej mowy :-?

a i tak nie obyło się bez zgrzytów :x

kropka ja cie rozumiem masz rację, ale architekci to "łosie", ja zawsze jak dostaję projekt od architekta to licze klientowi "po swojemu" i przy drogiej płytce nie ma siły żeby zostało więcej niż 1 cała płytka i trochę scinek, alustwy to już na prawdę jest banał jeżeli chodzi o policzenie. zeby dobrze plytke policzyc trzeba miec doswiadczenie albo na prawdę umiec obslugiwac moduł płytkowy w programie do projektownia. zwroty płytek to rzeczywiście drazliwa sprawa.

Wiesz gdyby została płytka jedna nawet dwie to pal licho , chociaż gdyby zostało kilka a niektóre mają rozmiar 30X90 to parę metrów zbędnych by było :roll: ale dwie mogą się przydać tak na wszelki przypadek tylko, że ona policzyła jakieś dekory, których nawet na siłę nie dałoby się nigdzie położyć (to dekory z wc - ja wywnioskowałam , że nie wzięła po uwagę tego, że pod płytkę kładzie się klej, brakło paru cm więc do wypełnienia tej przestrzeni użyła te nieszczęsne listewki) .....może zdarzyć się - rozumiem, ale w takiej sytuacji zwrot powinien być bez problemu przyjęty. I tylko o to mi chodziło :)

Projektant łazienek nie związany z żadnym salonem sprzedaży kafli - Znacie takiego? Mam bardzo konkretną wizję swoich przyszłych łazienek i właściciwie potrzebuję kogoś kto za rozsądne pieniądze przeleje ją na papier, tak aby było to czytelne dla kafelkarza. Z góry dzięki ..

• 5 years później...