oxa 25.03.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.03.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Jak to " nic, , dlaczego " nic' - czy wyniki nie przyszly , czy sa tak dramatyczne, ze nikt nie chce powiedziec ? Co jest grane ? Ech, piesku, piesku ......skradles mi serce, a teraz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.03.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja tez caly czas czekam na wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 25.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To jest nas juz dwie.....maggie , a Ty glosowalas juz moze na Krakvecie w tym miesiacu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To jest nas juz dwie.....maggie , a Ty glosowalas juz moze na Krakvecie w tym miesiacu ? Nie, nawet nie wiem o co chodzi, napisz cos wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.03.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wejdz na 9groszy , mozesz uratowac psa albo Hyde - glosujac, mozesz uratowac psa.....my na Azyl - Dzeierzonow - pilne ! Kto wygrywa dostaje z krakvetu - karme i inna pomoc, ale nasz Azyl i Dzierzoniow nie moze sie przebic od paru miesiecy . Proces rejestracji ( w sumie niby wyglada skomplikowanie a trwa 5 minut ) masz w 9groszach, watek powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 23.04.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No, mam wieści Akacha z wczoraj Cary ma nowotwór, jednak nie tak psakudna postac, jak podejrzewano. nowotwór jest złosliwy, jednak nie postepuje tak szybko, jak na poczatku się spodziewano. jego rozwój mozna kontrolowac w wynikach kwri, kotre ma co jakiś czas robione. Póki co cieszy się zyciem w nowym domu, jets pod stała opieka i monitoringiem lekarskim i dokazuje. oby jak najdłużej I post Gosi ...I wkur... mnie do nieprzytomności, bo jak wyskakuje z kojca to wali całym ciałem prosto na mnie. Jeden skok i leżę i (jakbym miała coś przeciw ) to jestem lizana po twarzy. Cha cha cha- ale śmieszne- Niezależnie od tego, jak jest chory- jest zachwycony życiem. Łazi na spacery po lesie, potyka się, wytrwale biegnie- ma się dobrze. Więc generalnie, mimo, że nie jest dobrze, jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ciesze sie bardzo ! Niech cieszy sie zyciem jak najdluzej! No i az mi sie geba smieje jak czytam jaki jest szczesliwy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 23.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ciesze sie a jednak troche mi smutno...... Oxa, jak tam te ksiazki ? Wyobraz sobie, ze jak tylko wrocilam ktos zostawil 4 pudla ksiazek - powoli je wybieram - raczej lekkie, zenskie czytadla. Troche bestsellerow tez jest ...Przydadza sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts