Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Droga przez mękę kalekiego owczarka Cary'ego

oxa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wejdz na 9groszy , mozesz uratowac psa albo Hyde - glosujac, mozesz uratowac psa.....my na Azyl - Dzeierzonow - pilne !

Kto wygrywa dostaje z krakvetu - karme i inna pomoc, ale nasz Azyl i Dzierzoniow nie moze sie przebic od paru miesiecy .

Proces rejestracji ( w sumie niby wyglada skomplikowanie a trwa 5 minut ) masz w 9groszach, watek powyzej.

• 4 weeks później...

No, mam wieści :D

Akacha z wczoraj

Cary ma nowotwór, jednak nie tak psakudna postac, jak podejrzewano. nowotwór jest złosliwy, jednak nie postepuje tak szybko, jak na poczatku się spodziewano. jego rozwój mozna kontrolowac w wynikach kwri, kotre ma co jakiś czas robione. Póki co cieszy się zyciem w nowym domu, jets pod stała opieka i monitoringiem lekarskim i dokazuje. oby jak najdłużej

I post Gosi :wink:

...I wkur... mnie do nieprzytomności, bo jak wyskakuje z kojca to wali całym ciałem prosto na mnie. Jeden skok i leżę i (jakbym miała coś przeciw ) to jestem lizana po twarzy. Cha cha cha- ale śmieszne-

Niezależnie od tego, jak jest chory- jest zachwycony życiem. Łazi na spacery po lesie, potyka się, wytrwale biegnie- ma się dobrze.

Więc generalnie, mimo, że nie jest dobrze, jest dobrze 8)