wu 05.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nefcia STO LAT dla Młodego a Ty nie pitol o starości bo to żeś na diecie nie znaczy że jadłospisu przeglądnąć nie możesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ty to jak zwykle umiesz się zachować :) Już się za Tobą stęskniłam, wiesz :) ? Zawsze do usług Najlepszego dla Potomka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2010 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Właśnie przeżyłam pierwsze włamanie do mojego domu... Jeszcze jestem w potwornym szoku, więc za dużo nie napiszę... włamywaczy było czterech, byli w maskach... byłam sama z Młodą... całe szczęście, że moje kochane psy narobiły potwornego rabanu i chyba się "panowie" przestraszyli Filipa, bo zwiewali aż się za nimi kurzyło, a psy merdając ogonami za nimi... była policja... powiedzieli że dzisiaj nie wrócą, ale jutro mogą... ku.wa!!! I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) O ja pierdziele... Justus jakis? Mojej kumpeli tez sie wlamali jak byla w domu, ale alarm jej sie wlaczyl i Justus przyjechal. Nie mam pomyslu, co mozna kupic na 4 gosci. Na jednego starczylby gaz albo paralizator, ale 4... Edytowane 5 Października 2010 przez malgos2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 O ja pierdziele... Justus jakis? Mojej kumpeli tez sie wlamali jak byla w domu, ale alarm jej sie wlaczyl i Justus przyjechal. Nie mam pomyslu, co mozna kupic na 4 gosci. Na jednego starczylby gaz albo paralizator, ale 4... Już rozmawialiśmy z sąsiadami o broni... jutro mam się dowiedzieć o pozwolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Już rozmawialiśmy z sąsiadami o broni... jutro mam się dowiedzieć o pozwolenie... Taaaaa, ale to jeszcze trzeba umiec strzelac celnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.10.2010 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Taaaaa, ale to jeszcze trzeba umiec strzelac celnie... Wolałabym nie umieć strzelać właśnie, tylko wystraszyć... ale umiem... moja mama jakieś medale nawet w strzelaniu miała, to chyba po niej... Ale wkurzona jestem nadal! Jak była u nas policja, to już było kolejne zgłoszenie z drugiego kończ wsi... Edytowane 5 Października 2010 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Wolałabym nie umieć strzelać właśnie, tylko wystraszyć... ale umiem... moja mama jakieś medale nawet w strzelaniu miała, to chyba po niej... Ale wkurzona jestem nadal! Jak była u nas policja, to już było kolejne zgłoszenie z drugiego kończ wsi... Aaaaa no to jasne. Z tego co sie kiedys dowiadywalam pozwolenie to nie jest jakas mega trudna sprawa. A poki co mozna gazowy taki wygladajacy jak prawdziwy zalatwic. Swoja droga Twoja mama taka ostra, no no no. Niewesolo, ale skoro tacy sa bezczelni to musicie dzialac, bo u tej mojej kumpeli takie jazdy sa srednio raz na 2 tygodnie i to kurna w srodku miasta prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.10.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Matko jedyna Rasiu współczuję Wam bardzo. Czterech gości - uważajcie teraz bo mogą wrócić! Włączaj zawsze alarm a juz na 100% jak jesteś sama w domu i robisz coś w ogrodzie. Może zadzwoń do firmy ochroniarskiej żeby były częściej patrole w okolicy. Nam kiedyś do garażu dwie noce pod rząd się włamywali. Teraz taki okres się zaczyna na włamania - przynajmniej tak jest u nas. W zeszłym roku kilkanaście domów w Wesołej okradziono. Szkoda że nie mamy takich praw jak w Stanach..... Ja tam chyba paluchy bym siekierką obcinała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.10.2010 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 O żesz ku...wa:jawdrop:, współczuję. mowę mi odebrało siedzę i siedzę i co napiszę to kasuję...normalnie - o ku..wa... Rasia - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.10.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Rasia ... ja też nie wiem co napisać ale ku..wa dzielna babka z Ciebie ... nie jedna osoba na Twoim miejscu załamałaby się i przestraszyła ... a Ty myślisz o pozwoleniu na broń... ZUCH DZIEWCZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.10.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 weszłam na moment na fm a tu taki szpas :( Rasiulka pitulam mocno :hug: ręce i nogi opadają Nigdy nie byłam fanką zbrojenia się , ale w takiej sytuacji też bym chyba zadbała o giwerę pod poduszką. trzymaj się , a tym sukinsynom,żeby łapy poobcinało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 06.10.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nie wiem, co napisać Rasiu... Straszne, przytulam Cię mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.10.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Rasiulka współczuję przeżyć pamiętaj zawsze o alarmie bo często złodzieje mają wtyczki w firmach ochroniarskich i wiedzą gdzie nie włączony a masz takiego pilota "antynapada"? to przydatne urządzenie moja babcia już kilka razy korzystała a pistolet - nawet ten straszak gazowy groźnie wygląda bo na pozwolenie na broń to trochę trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Rasia nosz cholera że też Bozia takie łajzy toleruje:mad: trzymaj się dzielna Kobietko i oby już nie wrócili a i psiaków pilnuj:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 o zesz w morde, co za skurwysynyRasiula ale jestes dzielna no i brawa dla psiakow. dzwon po ochrone zeby krazyli w okolicy wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.10.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Jestem w szoku.Rany ale bym byla wydygana Oni sie do domu juz dostali??? Rasiu ale ty masz przeciez zenwetrzny alarm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Straszne. U mnie coś wczoraj w domu stukało, a byłam sama i zaczęłam rozmyślać "a co, jeśli to byłby włamywacz". Jeśli masz alarm z monitoringiem, są też piloty z funkcją "antynapadową", wciska się guziczek w momencie zagrożenia i (teoretycznie) powinien od razu przyjechać patrol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 O żesz ty:mad: nie ma to jak psy... jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 rasiu,przeżyłaś okropieństwo:eek:bardzo ,ale to bardzo Ci tych przeżyć współczuję...człowiek we własnym domu nie może czuć się bezpiecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts