markoto 23.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 TARcia my musimy do ciebie przyjechac koniecznie w sezonie grilowym, zaslinilam sie wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 martusia, na grilla jak najbardziej zapraszam, to sie bardzo szybko robi, warzywa sa w skorkach, nie trzeba obierac, a marynaty robie sama, na poczatku podstawa byl bazowy przepis szefa paula na marynate, ale teraz juz sama "tworze" i przyznaje nieskromnie, ze sa dobre, bo miesko wychodzi zarabiste. lato to dobra pora roku dla mnie, obiad byl prawie codziennie:lol2: szybko latwo i na dworzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 to kolejna rzecz do ktorej podchodze jak do jeza te marynaty ale obiecuje wyprobowac je w przyszlym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 robienie marynat to tworzenie, nie uzywam ani grama soli (no poza ta ktora lekko posole miesko przed wsadzeniem do zalewy- uzywam wtedy soli morkiej grubej jak do stekow).moja siostra kiedys jak widziala jak i z czego robie marynaty oraz ilosc skladnikow do niej wykorzystywanych powiedziala, ze jestem zeswirowana, ale jak jadla to odszczekala wszystko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 to kolejna rzecz do ktorej podchodze jak do jeza te marynaty ale obiecuje wyprobowac je w przyszlym roku wyprobuj przepis szefa na glazure miodowo-pomaranczowa u mnie od tego sie zaczelo z marynatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.11.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 nawet mam zapisane gdzies na dysku to o tych marynatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 TARcia my musimy do ciebie przyjechac koniecznie w sezonie grilowym, zaslinilam sie wlasnie Myslisz, ze ja tez bym mogla sie wprosic? Jak to czytam ... Warzywa z grilla ... mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a wpadaj monia, warzywa z grilla sa bardziej duszone niz pieczone na grillu no i oczywiscie z ziolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a wpadaj monia, warzywa z grilla sa bardziej duszone niz pieczone na grillu no i oczywiscie z ziolami Ja uwielbiam te w knajpach, greckich np, podawane z oliwa/pesto domowym i jakims twardym serkiem. Z wzorkami po ruszcie. Pyyycha Nigdy takich nie zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A tu o jedzeniu chciałam powiedzieć, że ostatnie zdjęcie mnie powaliło na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 a ja robie w kieszonce z folii z ziolami i oliwa a na koniec kieszonke otwieram zeby sie podpiekly, oczywiscie podpatrzone od Olivera takich surowych podpiekanych o jakich piszesz ciezko nie spalic na moim grilku. i jeszcze ostatni patent, w zar grillowy wrzucamy czasem ziemniaki sa "prawie" jak z ogniska zarabiste z sola, maselkiem i ziolami lece zaraz do domku dzis beda cycusie z indora, warzywka na patelnie zaprawione smietana i syropem klonowym, do tego ryz z odrobina sosu gorgonzola. mniam pysznosci, niezly poczatek weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Ja nic nie robię z tych przepisów Moni... Zjeść bym zjadła... Jakoś nie potrafię gotować..Gotowanie wcale dla mnie nie jest fajne... Męczę się baaardzo...Nie lubię...Wolę jeździć samochodem, załatwiać, kosić trawę... ale gotowanie... niekoniecznie..Gotuję, żeby przeżyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Nie wszystko jest dla kazdego Arnika Ja tam to rozumiem. Sprzatac nie lubie, mecze sie ... A taka Zuza np odkurza i zmywa podlogi codziennie Ale moze bys jednak sprobowala, bo akurat te makarony to minuta osiem roboty, 3 ruchy nozem, pach pach Ja wlasnie wszamalam warzywa (cukinia papryka czosnek w lupinach) spod grilla (mikrofalowkowego) z mozzarella. Taka mi tu ochoty TAR narobila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 winna:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 winna:stirthepot: zalezy jak na to patrzec hej, a gdzie jest wlascicielka watku, Sznurek i Szpilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 gospodyni chyba umeczona mlodymi pojawi sie w srodku nocy moj bialy jak byl maly to regularnie o 21 padal, jakby mial narkolepsje, bawil sie hasal i nagle w trakcie zabawy, sru lezy i spi blogo. my tez bylismy juz wtedy tacy padnieci, ze zasypialismy razem z nim. mam jedno takie zdjecie gdy po kapieli wrocilam do salonu to moj T. spal na dywanie a w jego ramionach bialy, tez spal. szalenstwo jakies, taki maly potrafil takiego byka powalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.11.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 Jestem:D... umęczona... to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 02:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Kobieta ciążę planuje, potem przez dziewięć miesięcy do porodu się szykuje... a ja chyba z kosmosu się urwałam... najpierw forum poczytałam... ( żeby nie było wątpliwości, budowlane - dla ścisłości;)) potem z wujkiem Google pogadałam ... a następnego dnia już do Poznania jechałam:lol2: To sobie porymowałam;)... o trzeciej w nocy... chyba już zupełnie zwariowałam:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.11.2012 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no wiesz, myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.11.2012 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no wiesz, myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny.... Też miło było Cię usłyszeć o 4 w nocy:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts