agawi74 14.12.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cuuudny Amsterdam:rolleyes:ale piesie jeszcze cudniejsze:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.12.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cze Rasiulka Uściski i buziaki zostawiam dla Ciebie, rodzinki i ziemniaczanej bandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2012 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Kochani!!! Jeszcze tylko trzy dni aukcji prac dzieci z Ogniska Marymont!!! (to moje rodzinne strony;)) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210008-Aukcja-ozd%C3%B3b-%C5%9Bwi%C4%85tecznych-z-Ogniska-quot-Marymont-quot-TUTAJ-LICYTUJEMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2012 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ale się popieściliście pięknie:lol:. Dziś dostałam po trzech tygodniach niańczenia szczeniaków wychodne od Młodych:lol2:. Od 20.00 zaliczyłam fryzjera i 15-to minutowy sprint po sklepach i... kino!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2012 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ... Sorki są zbędne ... bo gdybym ja miał odpokutować za "umknięte posty" ..to by smoły na mnie nie starczyło Karnet trzymam .... nie oddam .... .... Tylko pamiętaj, że ma datę ważności tylko do końca roku;). smoły to by starczyło gorzej z pierzem:lol2: Wusia, pamiętaj, że On ocynkowany... pieprz mu nie straszny.... ...raczej z napie(p)rzaniem ... a to już zależy czym i w co, ale przecież my nie młotki;). a wy tu wciaz o pieszczotach:lol: Mojaś Ty!!! Cuuudny Amsterdam:rolleyes: ale piesie jeszcze cudniejsze:jawdrop: Dziękuję Aguś. Cze Rasiulka Uściski i buziaki zostawiam dla Ciebie, rodzinki i ziemniaczanej bandy Chwilę mi zajęło, czy Ty aby tymi ziemniakami w nas nie bluzgasz;) . Tłumoczek ze mnie straszny;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ja też jestem dużym chłopcem... siedzę obok mojego bardziej duużego brata, który wczoraj przestał być nastolatkiem;). hmmm...nie wiem ktory jest bardziej wlochaty?? Jubilat czy szczeniak? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.12.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Rasiu czy ty wiesz, ze masz swoja ulice w Livigno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Widziałam dzieciaki na żywo dzisiaj i muszę przyznać, że ciężko mi było się z nimi rozstać - a szczególnie z Pestką młode są do schrupania, moje dziewczyny były zachwycone i chcą takie same obydwa Rasiunia, dziękuję za gościne i przemiłe popołudnie i poproszę zdjęcia na maila PS/ Aaaaaaa i spóźnione życzenia urodzinowe już dla nie nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.12.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 hmmm...nie wiem ktory jest bardziej wlochaty?? Jubilat czy szczeniak? :lol2: Ciii... nie powiem;). Rasiu czy ty wiesz, ze masz swoja ulice w Livigno? Że... cosa??? Widziałam dzieciaki na żywo dzisiaj i muszę przyznać, że ciężko mi było się z nimi rozstać - a szczególnie z Pestką młode są do schrupania, moje dziewczyny były zachwycone i chcą takie same obydwa Rasiunia, dziękuję za gościne i przemiłe popołudnie i poproszę zdjęcia na maila PS/ Aaaaaaa i spóźnione życzenia urodzinowe już dla nie nastolatka Kochana, to ja Wam ogromnie, ogromniaście dziękuję za wizytę i koniecznie musicie wpadać częściej(zwłaszcza Dziewczynki;)), bo dzieciaki jak padły, gdy wychodziliście tak śpią do tej pory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.12.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 via Rasia podesle ci fotke tylko zgramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Kochana, to ja Wam ogromnie, ogromniaście dziękuję za wizytę i koniecznie musicie wpadać częściej(zwłaszcza Dziewczynki;)), bo dzieciaki jak padły, gdy wychodziliście tak śpią do tej pory!!! wymęczone, ale pewnie szczęśliwe moja propozycja wypożyczenia ci moich dziewczynek na tydzień jest cały czas aktualna dziewczyny były zachwycone i przez całą drogę gadały o twoich dzieciach Edytowane 17 Grudnia 2012 przez lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.12.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 łoj Rasiulka ale śliczne te Wasze ogonki (znaczy nie Twoje osobiste rzecz jasna ) Oj marzą nam się takie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Zima.gif Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! WESOŁYCH ŚWIĄT życzy BOGUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2012/11/c5bcyczenia-c59bwic485teczne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.12.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts