markoto 07.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ta czarna kłódeczka to twoja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ta czarna kłódeczka to twoja ? !!! Wygrała Pani wjazd żółtą taksówką na wieżę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Też myślałam o tej czarnej z zamkiem szyfrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nooo a ja się zastanawiałam czy Ty jeszcze tam, czy Ty już tu... No i nie miałam pojęcia co to na talerzu.. choć podejrzewałam żaby... To były tylko ich nóżki;). Smakują jak kurczak o lekkim posmaku mułu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To były tylko ich nóżki;). Smakują jak kurczak o lekkim posmaku mułu. blllleeeee ale Wam tam fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Nieee nieee... to ja podziękuję... absolutnie dziiięęęekuję Owoców morza też nie tykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Rasia, Paryż był pewnie Tobą oczarowany, na długo w jego pamięci zostanie Twój przyjazd. A Ty w rewanżu, też się nim pozachwycałaś Piękne zdjęcia, jak zawsze, to z Księciuniem takie...beztroskie Takie wyjazdy ładują akumulatory, prawda? Pozdrawiam cieplutko z zasypanego śniegiem, prawdziwie białego Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Proszę pączka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Czarne chmury nad Luwrem i PAryżem(tuż przed gradobiciem;)) Aż się Kain załamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Rasia, Paryż był pewnie Tobą oczarowany, na długo w jego pamięci zostanie Twój przyjazd. A Ty w rewanżu, też się nim pozachwycałaś Piękne zdjęcia, jak zawsze, to z Księciuniem takie...beztroskie Takie wyjazdy ładują akumulatory, prawda? Pozdrawiam cieplutko z zasypanego śniegiem, prawdziwie białego Białegostoku Toluś, Ty to jednak Dobra Wróżka jesteś! I jeszcze dzielisz się bezinteresownie! Dopiero co myślałam, że śniegu nie ma, a mróz idzie, a jak przeczytałam Twój post z pozazdroszczeniem bieli w Białym... wyjrzałam za okno - a tam śnieżek prószy!!! Proszę pączka.... Ojć! Zapomniałam, że dziś tłusty czwartek!!! A ja faworków nie upiekłam! Dziękuję Arni za tego pączusia:cool:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No pieknie, pieknie Rasiunia, zazdraszczam. Straaaaaaaaaaaasznie juz bym chciala, zeby mi cos na balkonie zakwitlo... Ale chyba za mocno podlalam krokusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To były tylko ich nóżki;). Smakują jak kurczak o lekkim posmaku mułu;). potwierdze, zabie udka smakuja jak kurczak, w dobrze przygotowanych to nawet smak mulu jest malo wyczuwalny. slimorow nie lubie ale owoce morza uwielbiam, az mi slinianki zaczely niebezpiecznie pracowac na mysl o swiezutkich mulach na lazurowym wybrzezu a przyznaje, ze bardziej smakowaly mi żabki niz nasza rodzima swinia - swinskie potrawy jakos mnie obrzydzaja (poza wedzonymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No pieknie, pieknie Rasiunia, zazdraszczam. Straaaaaaaaaaaasznie juz bym chciala, zeby mi cos na balkonie zakwitlo... Ale chyba za mocno podlalam krokusy... A te krokusy masz tak pod dachem, że śnieg na nie nie pada i musisz je podlewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 potwierdze, zabie udka smakuja jak kurczak, w dobrze przygotowanych to nawet smak mulu jest malo wyczuwalny. slimorow nie lubie ale owoce morza uwielbiam, az mi slinianki zaczely niebezpiecznie pracowac na mysl o swiezutkich mulach na lazurowym wybrzezu a przyznaje, ze bardziej smakowaly mi żabki niz nasza rodzima swinia - swinskie potrawy jakos mnie obrzydzaja (poza wedzonymi) Przyznaję, ten posmak mułu ściągnęłam z jakiegoś opisu czy bloga;). Mi smakowały jak kurczak z rybą ale cytryna dała radę smaku ryby się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O fotki, mam tego nosa;) Wypad super, Paryż piekny czy to zima czy lato, ja zawsze latem tam bywam i za każdym razem widząc te budowle robię http://img32.imageshack.us/img32/7052/paryz2012092.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 O fotki, mam tego nosa;) Wypad super, Paryż piekny czy to zima czy lato, ja zawsze latem tam bywam i za każdym razem widząc te budowle robię http://img32.imageshack.us/img32/7052/paryz2012092.jpg Oj, super! Która Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zdążyłaś zrobić faworki za nim Księciunio przyszedł z pracy a młode ze szkół?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Zdążyłaś zrobić faworki za nim Księciunio przyszedł z pracy a młode ze szkół?????????? Niestety:no:... mam dzisiaj lenia:(. Księciunio na wyjezdnym, Młody opija zdany egzamin, a Młoda z nosem na kwintę zamknęła się w pokoju:(. Dla kogo ja mam te faworki robić, bo przecież nie dla siebie, skoro mam z 10 kilo górką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 [ATTACH=CONFIG]168037[/ATTACH] paryz jak paryz ale jaka tam modelka stoi Raska mlodniejesz z kazdym zdjeciem P.S. Czy mogę prosić o jakieś bliższe szczegóły w związku z tymi kłódkami ? Nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, a nie za bardzo chce mi się wujka Google budzić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No właśnie nie ma mojej:( nie mogłam znaleść żadnego stoiska/sklepu w pobliżu. Ale w tym roku tez mam w planach wypad do P to pojadę przygotowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts