Gosiek33 11.05.2013 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Niestety kupowanie cebul okazuje się kupowaniem kota w worku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Czyli wychodzi, że na targu trzeba kupić i to na sztuki z pudełka co sprzedają .. istnieje więc szansa, ze to będą te a nie inne cebule... i przynajmniej taniej niż te z opakowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 guzik z petelka tez tak kupowałam w starym polu, z pudelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Rasiek kwitnie mi biały migdałek szczepiony, a Ty o ile mnie pamięć nie myli chciałaś takiego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Co z pergoletą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Coraz cieplej... słoneczniej... słowik za płotem mi spać nie daje... kocham taką wiosnę!!! :yes: Wiosenny przegląd tulipanów czas zacząć. Będzie dokumentacją na lata następne... co gdzie i w jakim kolorze;). ten skubany ma trochę niebieskiego;) botaniczne są śliczne, ale takie maleńkie... moje ukochane tulipki;) ta szczęściara jeszcze ma ogon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Rasiek kwitnie mi biały migdałek szczepiony, a Ty o ile mnie pamięć nie myli chciałaś takiego;) Mam białego migdałka(na zdjęciach powyżej;)), tylko nie szczepionego, ale w zwykłym krzaczku... jest piękny:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.05.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 podoba wielce sie mnie to, co zobaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 własnie widziałam;) bossssko u Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 podoba wielce sie mnie to, co zobaczylam Mnie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 a nie bo mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2013 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Co z pergoletą ? pergotenda znowu przełożona o tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.05.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 rasia, piękne tulipki, szczególnie te dwa czarne;)a migdałek uroczy, nie widziałam jeszcze białego...pozdrawiam z Nadmorza:bye:p.s. wycałuj te czarne mordy od cioci ani:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.05.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Czesc Rasiulka Nadrobilam zaleglosci i o matko jak Ci te psiaki porosły, a rosliny masz cudne, przecudne, jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.05.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Ech pięknie czy Twoje tulipki odgryzają takim szczęściarom ogony A swoją drogą nie mogę się na nie napatrzeć - mają takie długie kufy... jak jakieś krokodyle szczególnie na jednym z poprzednich zdjęć gdzie ciągną szmatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.05.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Raska, uwielbiam Twoj ogrod! raj dla oczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.05.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 O matko, jakie dorosle zwierza! Rasia, powiedz mi, ze moj wiciokrzew jeszcze nie padl na amen, no pooooowiedz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.05.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Rasku pięknie u ciebie ... prawdziwa kolorowa wiosna. Gdybym miała tak u siebie za oknem, codziennie bym urlop na żądanie brała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ale wiosna u Ciebie I jakie Psiaki cudniste... I mnie to wszystko się baaardzo podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.05.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 podoba wielce sie mnie to, co zobaczylam własnie widziałam;) bossssko u Cię Mnie bardziej a nie bo mnie Jesteście KOCHANE:hug:!!! Wcale to w całości tak pięknie nie wygląda:no:... są tylko kolorowe plamy... i wszechobecne chwasty:bash:. rasia, piękne tulipki, szczególnie te dwa czarne;) a migdałek uroczy, nie widziałam jeszcze białego... pozdrawiam z Nadmorza:bye: p.s. wycałuj te czarne mordy od cioci ani:hug: Hej Aniu:D. Mordki wycałowane:yes:. A migdałek biały już coraz bardziej popularny, tylko jest tak obsypany kwiatami, że lodygi nie wytrzymują tego ciężaru i pokładają się na ziemi... pod tym względem lepszy szczepiony:yes:. Czesc Rasiulka Nadrobilam zaleglosci i o matko jak Ci te psiaki porosły, a rosliny masz cudne, przecudne, jak w bajce Tak już jest, że na wiosnę wszystko szybciej rośnie;). Ech pięknie czy Twoje tulipki odgryzają takim szczęściarom ogony A swoją drogą nie mogę się na nie napatrzeć - mają takie długie kufy... jak jakieś krokodyle szczególnie na jednym z poprzednich zdjęć gdzie ciągną szmatkę Nie odgryzają, tylko ganiają... chcą się bawić... a jaszczurki tak już mają, że w chwili zagrożenia odrzucają ogon... mam też pod tarasem padalce:cool:, one też odrzucają ogony, ale tego akurat jeszcze nie widziałam. Raska, uwielbiam Twoj ogrod! raj dla oczu... A ja Twój dom... jesteśmy kwita;). O matko, jakie dorosle zwierza! Rasia, powiedz mi, ze moj wiciokrzew jeszcze nie padl na amen, no pooooowiedz.... Jak ktoś ma nieprzeciętną zdolność do mordowania roślin, to ja już nic na to nie poradzę ... Małgoś... podlewasz go? zasilasz? Rasku pięknie u ciebie ... prawdziwa kolorowa wiosna. Gdybym miała tak u siebie za oknem, codziennie bym urlop na żądanie brała ... Codziennie to może nie, ale raz byś wzięła i do mnie na kawkę na tarasie podjechała, co...??? Ale wiosna u Ciebie I jakie Psiaki cudniste... I mnie to wszystko się baaardzo podoba... Dzięki Arniczko:D... u Ciebie z pewnością jeszcze piękniej:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts