malgos2 16.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 No podlewam i zasilam. Zazielenil sie pieknie, wszystko wygladalo pieknie, az nagle liscie zwiedly i zbrazowialy. Albo za wczesnie wypuscil i zmarzl, albo przelany, na pewno nie zasuszony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Rasku wszedzie teraz jest pieknie, w kazdym ogrodeczku i tym dzikim i ulozonym i nawet zachwaszczonym. po prostu wiosna jest i jej magia sprawia, ze wszystko wokol jest piekniejsze, zywsze i kolorowe. a maj to najpiekniejszy miesiac w roku, przynajmniej ja najbardziej go lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 16.05.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Dziewczynki, nawet na moim pobojowisku budowlanym pojawilo sie zycie! Lilia wyszla z ziemi i juz za moment pojawia sie piekne kwiaty! Magnolia puscila piekne listki, Camelia rowniez, Groszek Pachnacy wybija mi sie z ziemi , a lawenda i bukszpany maja pelno mlodych pedow zapomnialabym o Nasturcjach tez rosna! Az dziw mnie bierze, ze na tej pustyni cos nam rosnie )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.05.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rasik miałam Cię pytać o to pergo coś tam - czy polecasz bo siostra szuka firmy do zrobienia ale widzę, że jeszcze nie zmontowana.... boszsz jak bym chętnie na Twoim tarasiku posiedziała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rasik miałam Cię pytać o to pergo coś tam - czy polecasz bo siostra szuka firmy do zrobienia ale widzę, że jeszcze nie zmontowana.... boszsz jak bym chętnie na Twoim tarasiku posiedziała.... Aguś, trzeba się zmówić i nawiedzić Asię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aguś, trzeba się zmówić i nawiedzić Asię masz całkowitą rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Rasia rzuc lnką na ten plyn do pryskania na te potwory - komary:evil::evil: mezu moje zdecydowalo się uzyc, nie dajemy już rady, te cholery sa takie upierdliwe. żadna przyjemność posiedzieć na tarasie jak taki krwiopijca tylko czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Lidzia u siebie linka wkleiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Rasia rzuc lnką na ten plyn do pryskania na te potwory - komary:evil::evil: mezu moje zdecydowalo się uzyc, nie dajemy już rady, te cholery sa takie upierdliwe. żadna przyjemność posiedzieć na tarasie jak taki krwiopijca tylko czeka. Wczoraj zamgławianie przeciw komarom zrobili moi sąsiedzi... muszę i ja powtórzyć, bo się wszystkie france do mnie przeniosą. Ja mam to i z tego właśnie sklepu:): http://www.skleperpol.pl/pl/p/EXIT-SKUTECZNY-OPRYSK-NA-KOMARY-prusaki,-mrowki,-pchly,-osy,-muchy-oraz-do-oprysku-na-KOMARY-MESZKI-KLESZCZE/402 I działa nie tylko na komary . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Aguś, trzeba się zmówić i nawiedzić Asię masz całkowitą rację To co? Jutro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.05.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Hej Rasiulka Ja wiem, 100 lat za murzynami jestem i wogóle ale...jestem. Gdzieś tam na dalekim południu, zagoniona jak bydło do zagrody...., ale trwam. Jak ta katotv Co u Ciebie kochana jak się masz? Tęsknię straszliwie przeokropecnie! Ja nawet dziennik nowy, za Twoim poleceniem założyłam, ale poza pierwszym wpisem nic nie udało mi się więcej w nim uczynić. Ni mo casu panocko, ni mo casu... tyle, teleekspresem pozwalam sobie u Ciebie zostawić. Wraz z uściskami cieplutkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Żab w promieniu 100-150 m mam miliony, ale komarów jest zatrzęsienie!!!!! Czy żaby na pewno nadal żywią się jajami komarów?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wczoraj zamgławianie przeciw komarom zrobili moi sąsiedzi... muszę i ja powtórzyć, bo się wszystkie france do mnie przeniosą. Ja mam to i z tego właśnie sklepu:): http://www.skleperpol.pl/pl/p/EXIT-SKUTECZNY-OPRYSK-NA-KOMARY-prusaki,-mrowki,-pchly,-osy,-muchy-oraz-do-oprysku-na-KOMARY-MESZKI-KLESZCZE/402 I działa nie tylko na komary . Rasia ten oprysk to się rozpyla w powietrzu?jeżeli tak to z jaką częstotliwością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Asiunia, dziękujmy przeogromnie za bajeczne popołudnie w raju Podziękuj i ucałuj jeszcze raz Księciunia za to, że znowu mogłam być plecaczkiem Dziewczynki wróciły zadowolone, Zoja padła, a my jak zwykle wróciliśmy naładowani pozytywną energią całuski i do rychłego zobaczenia - tym razem u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Hej Rasiulka Ja wiem, 100 lat za murzynami jestem i wogóle ale...jestem. Gdzieś tam na dalekim południu, zagoniona jak bydło do zagrody...., ale trwam. Jak ta katotv Co u Ciebie kochana jak się masz? Tęsknię straszliwie przeokropecnie! Ja nawet dziennik nowy, za Twoim poleceniem założyłam, ale poza pierwszym wpisem nic nie udało mi się więcej w nim uczynić. Ni mo casu panocko, ni mo casu... tyle, teleekspresem pozwalam sobie u Ciebie zostawić. Wraz z uściskami cieplutkimi Nioooo Pani Kochana!!! Ja nie widzę nowego dziennika, ja widzę tylko stare zaszłości, a w komentarzach same JAJA:lol2:. A i ja stęskniona za Tobą Szajbo przeokropecnie:yes:. Alem tyż przeokropecnie szczęśliwa, żeś do mnie zagadała i znak życia wystukała:yes:. Gadaj co u Cię natentychmiast!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Żab w promieniu 100-150 m mam miliony, ale komarów jest zatrzęsienie!!!!! Czy żaby na pewno nadal żywią się jajami komarów?????? Ja też mam mnóstwo żab, ale i tak pryskam... . Rasia ten oprysk to się rozpyla w powietrzu?jeżeli tak to z jaką częstotliwością ? Pryskasz lub zamgławiasz na wszystko, tylko nie w powietrzu, tylko tam gdzie mogę się skubane czaić, czyli na wszystkie zakamarki, mury, ogrodzenia, krzaczory, drzewa(tak do 2 metrów mniej więcej), trawiszcze i bajorka...itd... itp... Dziś Młody skonstruował pułapkę na komary, ale żaden jeszcze się w nią nie złapał... chyba mało komarów mamy:rolleyes:... Asiunia, dziękujmy przeogromnie za bajeczne popołudnie w raju Podziękuj i ucałuj jeszcze raz Księciunia za to, że znowu mogłam być plecaczkiem Dziewczynki wróciły zadowolone, Zoja padła, a my jak zwykle wróciliśmy naładowani pozytywną energią całuski i do rychłego zobaczenia - tym razem u nas I my dziękujemy ogromnie:cool: Dzień udany miałam podwójnie, bo jeszcze na koniec mogłam się pozachwycać Twoją piękną trawką i stołem:cool:. Jak droga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.05.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ciekawa jestem niezmiernie jak wyglada ta pułapka na komary:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.05.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 to ja młodego z pułapka do nas zapraszam:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.05.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Pułapka prosta jak budowa cepa;). Przecięta w3/4 plastikowa butelka, do środka nalana mieszanka wody, cukru i drożdży(w jakich proporcjach nie pytajcie, bo nie wiem)... podobno wytwarza ta mieszanka dwutlenek węgla, do którego lecą komary................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts