aneta s 31.05.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Asia taras Masz zarąbistyyyyyyyy:jawdrop: ja tam lubię majtkowy róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaljezus 31.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Cześć, Rasia pytanie jak sprawuje sie dachówka Brassa betonowa w lesistym terenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 01.06.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Rasiu super Cię było poznać, bo wydajesz się mega ciekawą osobą i mam nadzieję, że kiedyś będzie możliwość jeszcze więcej porozmawiać :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Rasik, dostałam od Venuski naszą kiss fotkę Lidzia u Ciebie dzisiaj baluje? Przytulam Was obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Rasik, dostałam od Venuski naszą kiss fotkę Lidzia u Ciebie dzisiaj baluje? Przytulam Was obie Lidzia, baluje u siebie jednak Rasia, dziękuję za wspaniały wyjazd, wspólne przytulanie w łóżku, odklejone lustro, spadniętą zasłonkę, dużą dawkę śmiechu itp., itd., itp., itd. Całuski dla ciebie kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.06.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rasiulka miło było Cię poznać,Ty nasz osobisty fotografie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rasiku ta Twoja pergocośtam warta każdych pieniędzy R E W E L A C J A:o I wielki buziak za piątkowe spotkanko - jak zwykle zarażasz energią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rasiu,strasznie się cieszę ,że Cię poznałam .Dziękuję za pogaduchy i mam nadzieję -do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Rasia, "daszek" wyszedl pieknie!!:D:D zdjecia jak z katalogu:yes::yes: lato w ogrodzie bedzie Ci sie milo spedzac ....tylko zeby pogoda dopisala ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2013 03:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 (edytowane) Tu mnie jeszcze w formie pisanej nie było, więc grzecznie się witam Ale jak zobaczyłam taras w obecnej formie, to zaniemówiłam i muszę to napisać: Śliczny i ślicznie komponuje się z całą resztą! A z innej beczki chciałam się spytać, jak sprawują się Twoje drewniane podłogi? Przymierzam się z wolna u siebie do różnych rzeczy i szukam wykonawcy idealnego Hej Dorka:D. Witam Cię z otwartymi łapkami:lol:. Dębowe dechy kocham miłością pierwszą.... Teak w łazience również. Nie lubię ipe w pokoju Młodego, bo raz, że ciemne i niepraktyczne, a dwa że się rysuje... To jest to... a teraz na tarasie z mohito Uwielbiam Twoje chaszcze i szalejące chipsy... od razu gęba mi się drze pergoleta wyszła rewelacyjnie, na pewno dokładnie tak jak chciałaś. Rozkładanie i składanie masz ręcznie czy wspomagane jakąś elektroniką i bardzom ciekawa ceny (może być na priv oczywiście), by zobaczyć czy mam się do tego przymierzać czy zapomnieć Mój taras ma 4 metry i taki jest wysięg zadaszenia, cena 1mb=5tys. Ja nie pytam o cenę, żeby szczęka nie spadła... Tanio nie będzie... Nam musi markiza wystarczyć... Gosia o 7.30 jeszcze czy już to mohito? Na razie kawka... ale jest dopiero piąta;)... Rasia spisz?? Bo nie wiem czy moge oddzwaniac "JUŻ" nie śpię. To Rasia pija porankami w zależności od nastroju... ja tam tylko kawkę Od nastroju też, ale przede wszystkim od możliwości;)... najprościej mówiąc: gdy samochód w warsztacie:lol2:. Asia taras Masz zarąbistyyyyyyyy:jawdrop: ja tam lubię majtkowy róż Dzięki Słoneczko:hug:. Piłyśmy Twoje zdrowie nie raz... i nie dwa.... oj zdrowa Ty będziesz...... Cześć, Rasia pytanie jak sprawuje sie dachówka Brassa betonowa w lesistym terenie ? No to mam zagwozdkę... Bo jak do tej pory przeklinałam samą siebie, że nie zamontowałam siatki na rynnach i to ze względy na teren leśny bezwzględnie trzeba zrobć, ale o dachówce nie myślałam... znaczy, że wszystko ok? nie do końca jak się okazuje... dzięki Tobie wyszłam na dach;)... i chyba muszę karcherka wytaszczyć też na ten dach, bo od strony północnej już zaczyna zielenieć... chociaż kolorek ładny;). Rasiu super Cię było poznać, bo wydajesz się mega ciekawą osobą i mam nadzieję, że kiedyś będzie możliwość jeszcze więcej porozmawiać :hug: I wzajemnie Magdziula:hug:... super mi się z Tobą gadało... i nie tylko;). Rasik, dostałam od Venuski naszą kiss fotkę Lidzia u Ciebie dzisiaj baluje? Przytulam Was obie Tak? Ja też kcę!!! i ściskam Cię mocno w tym chudym jak nitka pasie:hug:. Lidzia, baluje u siebie jednak Rasia, dziękuję za wspaniały wyjazd, wspólne przytulanie w łóżku, odklejone lustro, spadniętą zasłonkę, dużą dawkę śmiechu itp., itd., itp., itd. Całuski dla ciebie kochana Ja wiem... nawaliłam:(... Lidzia sorki raz jeszcze... wybaczysz:rolleyes:... Dobrze, że zawsze toaleta była blisko;). I love You!!! Rasiulka miło było Cię poznać,Ty nasz osobisty fotografie. Buziaki I wzajemnie Kochana:hug:. Zdjęcie wczoraj wrzuciłam na fb:). Rasiku ta Twoja pergocośtam warta każdych pieniędzy R E W E L A C J A:o I wielki buziak za piątkowe spotkanko - jak zwykle zarażasz energią Tak mi żal, że byłaś tak krótko:(. Nie zdążyłyśmy dobrze pogadać. Wczoraj to się chyba w lm minęłyśmy;)... byłam tak załadowana, że tylko pokazałam Księciuniowi Twoją lokalizację. Ale w tygodniu znowu będę, więc się odezwę. Rasiu,strasznie się cieszę ,że Cię poznałam .Dziękuję za pogaduchy i mam nadzieję -do następnego I wzajemnie:hug:... mam nadzieję, że już całkiem niedługo.... A przede wszystkim trochę dłużej;). Rasia, "daszek" wyszedl pieknie!!:D:D zdjecia jak z katalogu:yes::yes: lato w ogrodzie bedzie Ci sie milo spedzac ....tylko zeby pogoda dopisala ..... Ach Kochana!!! Leje, ciągle leje! A ja wychodzę sobie na tarasik gołą stopą i mi dynda, że leje!!! :lol2: . Edytowane 3 Czerwca 2013 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 No to mam zagwozdkę... Bo jak do tej pory przeklinałam samą siebie, że nie zamontowałam siatki na rynnach i to ze względy na teren leśny bezwzględnie trzeba zrobć, ale o dachówce nie myślałam... znaczy, że wszystko ok? nie do końca jak się okazuje... dzięki Tobie wyszłam na dach;)... i chyba muszę karcherka wytaszczyć też na ten dach, bo od strony północnej już zaczyna zielenieć... chociaż kolorek ładny;). . zielony dach jest pięęęeeeeekny Rasiu dobrze, że siatek nie zamontowałaś. Bez siatki dwa razy w roku włazisz na drabinę i wyciągasz igły i listki z rynien - używam patyczka, by przepychać kupki śmieci w jedno, dwa miejsca aby nie przestawiać tak często drabiny. Jak założysz siatkę to za chwilę jedna z drugą igłą się w nią wbije, na dokładkę liście gdy mokre się przylepią i tak będziesz musiała tam włazić i czyścić, a woda nie będzie miała odpływu do rynny Nie mam tylu drzew co Ty ale też na pustyni nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasia, dziękuję za wspaniały wyjazd, wspólne przytulanie w łóżku, odklejone lustro, spadniętą zasłonkę, dużą dawkę śmiechu itp., itd., itp., itd. Całuski dla ciebie kochana NO no niezla tam demolke zrobilyscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasieńko - zarąbiście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że była brzydka bo jeszcze byś mi zrobiła konkurencje w Werandzie a tak serio serio to - Pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!! tu też muszę wypić kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dobry opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 03.06.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasiu, cudnie! Dopełnia całość w niewiarygodnie prosty sposób Mniam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.06.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasiu Twój Taras jest boski!!!! Asiulka gdzie Ci wysłać tę kiss fotkę? A kiedy doczekamy się reszty fot które pstrykałaś na zlocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 03.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasiu zmiotłaś mnie z powierzchni fotela twoją pergotendą.Jest cudnie:):jawdrop::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dostałam i obejrzałam , zrobiłaś jakąś selekcje fot? Ze my wszystkie takie grzeczne? Czy masz coś jeszcze w zanadrzu i będziesz nas teraz szantażować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dostałam i obejrzałam , zrobiłaś jakąś selekcje fot? Ze my wszystkie takie grzeczne? Czy masz coś jeszcze w zanadrzu i będziesz nas teraz szantażować Zrobiłam selekcję... ale szantażować nie mam czym... zawsze piękne jesteście, tylko fotograf do bani;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.06.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Rasiu zmiotłaś mnie z powierzchni fotela twoją pergotendą.Jest cudnie:):jawdrop::wave: Rasiu, cudnie! Dopełnia całość w niewiarygodnie prosty sposób Mniam.. Dziękuję Kochane!. Rewelacja! Czy można prosić na priv wymiary i koszt wykonania? Wcześniej napisałam, przy wysięgu u mnie 4metry, 1mb to koszt ok.5tys.(oczywiście ze wszystkim). Rasieńko - zarąbiście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze że była brzydka bo jeszcze byś mi zrobiła konkurencje w Werandzie a tak serio serio to - Pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!!! tu też muszę wypić kawę Zuzulku, daj mi tu namiar na werandę, bo gdzieś posiałam... Z kawusią czekam zawsze:cool:. zielony dach jest pięęęeeeeekny Rasiu dobrze, że siatek nie zamontowałaś. Bez siatki dwa razy w roku włazisz na drabinę i wyciągasz igły i listki z rynien - używam patyczka, by przepychać kupki śmieci w jedno, dwa miejsca aby nie przestawiać tak często drabiny. Jak założysz siatkę to za chwilę jedna z drugą igłą się w nią wbije, na dokładkę liście gdy mokre się przylepią i tak będziesz musiała tam włazić i czyścić, a woda nie będzie miała odpływu do rynny Nie mam tylu drzew co Ty ale też na pustyni nie mieszkam A widzisz, o zatykaniu siatki nie pomyślałam... ale może wiatr zwiewa te igły i liście:rolleyes:, bo jak nie wyczyszczę rynien i studzienek przyrynnowych kilka razy w roku, to właśnie w pionach rynien robi mi się taki czop na dwa metry i rynny rozsadza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts