magos1719503354 04.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rasia - nie można do Ciebie na priv pisać.Czy możesz mi odpowiedzieć na priv? Możesz zdradzić ile zapłaciłaś za pergotendę i kto to robi?Na pewno chcemy tez pergotendę i dokładnie taką jak Ty masz.Jest super.PozdrawiamGośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jest napisane 21 postów wyżej... Wcześniej napisałam, przy wysięgu u mnie 4metry, 1mb to koszt ok.5tys.(oczywiście ze wszystkim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 05.06.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czesc Rasiu;)WysLaLam Ci meila na pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej Słonko!:hug:Dawno Cię nie widziałam;)... Dziękuję.... Rasiu, bo ja tak wpadam, a potem znikam .......... taka niedobra jestem ale z przyjemnością zaglądam do ulubionych wątków, choć nie na wszystkie mi czas pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 05.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 rasiu czy ja mogę prosić o zdjęcia ze zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 05.06.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 RASIU! boska! Twoja! Pergotenda! Jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 RASIU! boska! Wolę tak;) Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 rasiu czy ja mogę prosić o zdjęcia ze zlotu Kochana, potrzebuję Twojego e-maila:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.06.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Czesc Rasiu;) WysLaLam Ci meila na pocztę. Znalazłam:D Odpowiedziałam:D. A Ty mnie znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 05.06.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Rasiu baaardzo fajnie i klimatycznie wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 05.06.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 rasiu, a zajrzałabyś na priva ode mnie? ja jeszcze w sprawie deseczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.06.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Asia taki piękny ten taras , ze napatrzec się nie moge! deseczki pięknie się zestarzały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.06.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 WitamPięknie Mamciu Pięknie ..po 20czerwca sie pojawie bede tydzien w pruszkowie ..i ze se rymne wiekszosc rzeczy zrobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 06.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Asiu dziękuję za zdjęcia . Super z Ciebie fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 cze Rasiulka wpadam na sekundkę się przywitać i buziaki zostawić. I żebyś sobie nie myślała, ze nie tęsknię za Tobą strasznie przełokropecnie! Nota bene, w Dzień Ogólnopolskich Wyścigów Baldachimów zatęskniłam najmocniej... Jak to ongdaj z mojej "loży" z Tobą, Małgośką i Malką wraz z Przyległościami w dół spoglądałyśmy i dobrze się bawiłyśmy... SKS Starość k..wa Staroś... Samotność... k... analogicznie ... Ale żeby nie było tak martyrologicznie - za rok jesteście wszystkie u mnie! Obiecaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 08.06.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Heloł egejn Co by tu napisać... "od dawna podczytuję Twój dziennik ale dopiero dziś postanowiłam się odezwać" Na widok Twojego pięknego domu cieplutko mi się robi w środku mojego marnego jestestwa, a Twój cudny ogród sprawia że, przyznaję się bez bicia, zielenieję na twarzy z zazdrości... Zresztą wiesz sama co masz, to co Ci słodzić będę ... Rękę do chaszczy masz niczym woda z Lichenia - cudowną Tak trzymaj! C koncomolckim priwjetom Sh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 09.06.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam Dawno dawno temu się ujawniłam, ale trwało to krótko. Powiem tak długo mnie tu nie było i jak już weszłam to padłam. Rasiu wiem że wszyscy CI piszą że masz super dom, i całą reszte. Ja dopowiem że masz tak samo na imie jak ja, tak samo długo pałasz miłością do pergodenty ale Ty już ją masz i jest zaj...sta (ups ale nie mogę inaczej) Zamiast siedzieć i kończyć projekt podziwiam..... Mam nadzieję że może kiedyś też mi będzie dana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.06.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Rasia, normalnie Pergotenda jest piękna sama w sobie, a przy Twoim domu w Twoim ogrodzie, jest przepiękna. Zawsze marzyłam o takim zadaszeniu tarasu właśnie. Podeślij mi proszę namiar na tego wykonawcę i jeśli można, to zdradź na priv ile kosztowało Cię to cudo. Nie wiem, czy zdecydujemy się finalnie na pergotendę, bo Elfir zaproponowała nam odsunięcie się z tarasem i będziemy robić konstrukcję wolnostojącą. Ale to też ktoś musi zrobić, więc namiary mogą się przydać. Miłego wypoczynku na tak pięknym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Rasiu baaardzo fajnie i klimatycznie wyszło . Dzięki o Demonie!!! Nad klimatem jeszcze pracuję... rasiu, a zajrzałabyś na priva ode mnie? ja jeszcze w sprawie deseczek.... Chyba już nadrobiłam wszystkie privowe zaległości:rolleyes:. Asia taki piękny ten taras , ze napatrzec się nie moge! deseczki pięknie się zestarzały:yes: Echhh... starość nie radość... trzeba by je umyć i zaolelować, ale nie mam ani sił, ani czasu... . Witam Pięknie Mamciu Pięknie ..po 20czerwca sie pojawie bede tydzien w pruszkowie ..i ze se rymne wiekszosc rzeczy zrobie:D Hej Synku:D. Mam nadzieję, że u mnie też. Asiu dziękuję za zdjęcia . Super z Ciebie fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.06.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 cze Rasiulka wpadam na sekundkę się przywitać i buziaki zostawić. I żebyś sobie nie myślała, ze nie tęsknię za Tobą strasznie przełokropecnie! Nota bene, w Dzień Ogólnopolskich Wyścigów Baldachimów zatęskniłam najmocniej... Jak to ongdaj z mojej "loży" z Tobą, Małgośką i Malką wraz z Przyległościami w dół spoglądałyśmy i dobrze się bawiłyśmy... SKS Starość k..wa Staroś... Samotność... k... analogicznie ... Ale żeby nie było tak martyrologicznie - za rok jesteście wszystkie u mnie! Obiecaj!!! Heloł egejn Co by tu napisać... "od dawna podczytuję Twój dziennik ale dopiero dziś postanowiłam się odezwać" Na widok Twojego pięknego domu cieplutko mi się robi w środku mojego marnego jestestwa, a Twój cudny ogród sprawia że, przyznaję się bez bicia, zielenieję na twarzy z zazdrości... Zresztą wiesz sama co masz, to co Ci słodzić będę ... Rękę do chaszczy masz niczym woda z Lichenia - cudowną Tak trzymaj! C koncomolckim priwjetom Sh. Własnym oczom nie wierzę!!! Chyba dostałam rozdwojenia jaźni...:rolleyes: Witaj Szajbo Kochana!!! I lecę Cię popodglądać:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts