malgos2 06.07.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 No no, lekkie jak piorko. Teraz juz wiem dlaczego mi wszystko pozdychalo, ale nie wiem jak sie przed tym bronic. I donica i skrzynia mialy drenaz, wszystko zgodnie ze sztuka, a tu duuuuupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.07.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 CZEŚĆ zostawiam, macham wesoło w te letnie przepiękne dni ... zazdroszczę opcji usłyszeć, podjąć decyzję, spakować i jechać ... szczególnie w takie piękne lato jak teraz, ale kiedyś i ja sobie odbije .... papapappappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.07.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Jestem w biegu . Właśnie wstałam;). O 12.30 pm wróciłam z Płocka z ZOONOCY http://www.zoo.plock.pl/40_aktualnosci/77_8222_zoonoooc_8221_najsenniejszy_rekord_polski.html. Fantastyczna przygoda i na kompletnie wariackich papierach, bo dowiedziałam się o niej wczoraj o 16 z minutami słuchając Trójki:lol2:. Zadzwoniłam do Młodej czy jedziemy? Zdążyła zgarnąć jeszcze koleżankę, ja spakowałam namioty, śpiwory i karimaty i o 22.45 byłyśmy pod Płockim ZOO, a o 23.00 zamknęli bramę. Zaraz wrzucę kilka zdjęć.. Nooo... kooochaaanaaaa... strzelam focha jak z tąd do... hmmm... no daleko:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Nooo... kooochaaanaaaa... strzelam focha jak z tąd do... hmmm... no daleko:P:P:P A co? Byłaś tam? Czy miałam do Ciebie blisko? Czy że zdjęć nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 09.07.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Rasiu, czy nadal macie spokoj od komarow?? Ile minelo od oprysku? Pytam, poniewaz w sobote bedziemy opryskiwac caly teren wokol nas. Kilku sasiadow dolozy sie do kosztow preparatu i tym samym spryskamy cala strone domkow pod lasem. Zastanawiamy sie wlasnie nad wyborem srodka. Mozesz cos napisac ? dziekuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 A co? Byłaś tam? Czy miałam do Ciebie blisko? Czy że zdjęć nie ma? 7 km:P:P:P a za rok też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Rasiu, czy nadal macie spokoj od komarow?? Ile minelo od oprysku? Pytam, poniewaz w sobote bedziemy opryskiwac caly teren wokol nas. Kilku sasiadow dolozy sie do kosztow preparatu i tym samym spryskamy cala strone domkow pod lasem. Zastanawiamy sie wlasnie nad wyborem srodka. Mozesz cos napisac ? dziekuje ) Ja pryskam Exit-em. Jak dobrze opryskane ponawiam co 3-4 tygodnie, jak byle jak;), to i po 2 muszę ponownie pryskać 7 km:P:P:P a za rok też będę Tak się po cichu zastanawiałam przed wyjazdem, czy znam kogoś w tamtych stronach.... W sumie to ciesz się, że nie wiedziałam, bo byś miała nas na śniadaniu w sobotę rano:lol2:. Ale za rok koniecznie musimy się zdzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No i z czego mam się cieszyć??? Pojechała bym z Tobą bo mnie chłop mój wyśmiał... stwierdził, że za duże dziecko mamy:rolleyes: a rano do nas na śniadanko byśmy przyjechały... i obiadek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.07.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ale miałaś "pomysła "z tym noclegiem wśród małp...też tak chcę ...za rok się piszę ,,tylko krzyknij wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.07.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No Ciebie też nie minie śniadanie u mnie:no: nawet nie próbuj się wymigiwać :lol2:alllle będzie fajnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.07.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 No Ciebie też nie minie śniadanie u mnie:no: nawet nie próbuj się wymigiwać :lol2:alllle będzie fajnie:lol2: Aniu ,wybieram się do Ciebie już któryś rok...:)może w końcu odwiedziny dojdą do skutku:) Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.07.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 może w ogóle forumem zoo zalejemy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Hej Rasienko jak Twoje kolano ? Współczuje urazu, musiało boleć .... ale szybki wyjazd zrobiłas Ty to jesteś kobieta torpeda masz tyle energii i zapału, ze czasem mogłabym się podzielić zapraszam do mnie, wrzuciłem trochę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 No i z czego mam się cieszyć??? Pojechała bym z Tobą bo mnie chłop mój wyśmiał... stwierdził, że za duże dziecko mamy:rolleyes: a rano do nas na śniadanko byśmy przyjechały... i obiadek:yes: Ja byłam z dwoma siedemnastolatkami... jedna duża, druga trochę mniejsza;)... Jak nic ekipę na za rok musimy uzbierać . Ale miałaś "pomysła "z tym noclegiem wśród małp...też tak chcę ...za rok się piszę ,,tylko krzyknij wcześniej... Bylebym za rok znowu nie usłyszała info w radiu o 16-tej . Ale już teraz zapisuję Cię do ZOOEkipy . Hej Rasienko jak Twoje kolano ? Współczuje urazu, musiało boleć .... ale szybki wyjazd zrobiłas Ty to jesteś kobieta torpeda masz tyle energii i zapału, ze czasem mogłabym się podzielić zapraszam do mnie, wrzuciłem trochę zdjęć Hej Słonko:D. Kolano już dobrze:D, tylko jeszcze na nim nie mogę klękać. Pielę w ogródku więc na siedząco:lol2:. Byłam u Ciebie... pięknie jest!!! . W sobotę szykuje mi się mała rewolucja ogrodowa:cool:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rewolucja ogrodowa brzmi intrygująco Uchyl rąbka tajemnicy bo mnie ciekawość zeżre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.07.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rewolucja ogrodowa brzmi intrygująco Uchyl rąbka tajemnicy bo mnie ciekawość zeżre Część wschodnią ściany domu przeznaczam dla Czipsów... dojdzie mostek i dwie pergole... nic wielkiego, ale dla mnie znalezienie ludzi do pracy graniczy z cudem:bash:... no więc trzymaj kciuki, żeby przyszli, plissss:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.07.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Przyjdą a jak nie to będą mieli ze mną do czynienia więc i tak przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.07.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 hej Rasiu ciesze sie, ze kolano lepiej dziekuje za odwiedziny u mnie i pochwaly muuuuuua :* nie wiem, czy pisalam, ale Twoje okno kuchenne bylo moja inspiracja pamietarz jak dopytywalam ow ymiary i wysokosc od podlogi ? moje nieco wyzej i wezsze ale i tak dziekuje Ci za natchnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.07.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 No przyszli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.07.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Przyjdą a jak nie to będą mieli ze mną do czynienia więc i tak przyjdą No przyszli??? Przyszli! Rewolucja trwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts