elfrida 21.05.2015 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 (edytowane) daaaawno mnie tutaj nie było ... ale wracam niegdyś justyna teraz musiałam nick zmienić może mnie ktoś jeszcze pamięta ... rasiu tutaj chyba najwięcej u Ciebie budujących w latach 2007-2010 ... będę teraz częściej zaglądać ... niebawem zaczynamy ponownie budować dom! pozdrawiam serdecznie!!! i cieszę się, że wracam! Edytowane 21 Maja 2015 przez elfrida dopiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 21.05.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Rasiu masz cudną tarasolę, czy jesteś z niej zadowolona.Jeśli możesz to proszę o opinię. I tak w ogóle to wiosennie witaj, ja właśnie po sadzeniu kolejnych 70 kilku krzaczorków ale w zeszłym roku było coś ponad 150 więc wprawa była.Mojego wątku nadal nie mam bo nie potrafię założyć albo też brak mi czasu.Miło widzieć że Twój cudny wątek cały czas żyje:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2015 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Rasia, kobieto wielu talentów, robisz obłędne zdjęcia. Oooobłęęędneeee! Masz wielkie serducho dla ludzi, mega serducho dla zwierząt i jeszcze zostało miejsce dla roślin. No uściskać, co innego zostaje :hug: Toluś Kochana, uściski wzajemne . Moje zdjęcia, to takie "oszukiwanie" rzeczywistości , wycinanie i wytłuszczanie strzępków, fragmentów, okruchów z tego co nas otacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2015 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 czarny chleb, czarna kawa może znaczenie ma wiek, ona jest .... ubiegłowieczna, ma ok.20 lat, u mnie jest od lat dziesięciu, ze trzy razy przesadzona rośnie w mieszaninie ściółki leśnej, kwaśnego torfu i rodzimego piasku VI kl. z dodatkiem obornika. Wiosną dostaje w nogi siarczan amonu i ze dwa razy oprysk mieszaniną siarczan amonu, siarczan magnezu, schelatowane żelazo i florovit do pelargonii. Ściółkowana korą i igłami sosnowymi. A i zapomniałem, że jesienią siarczan potasu najpierw dolistnie (koniec sierpnia), a w październiku garść doglebowo. :jawdrop: Nie jestem w stanie znaleźć szczęki... wpadła pod kanapę Dzięki Lesiu:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.05.2015 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 daaaawno mnie tutaj nie było ... ale wracam niegdyś justyna teraz musiałam nick zmienić może mnie ktoś jeszcze pamięta ... rasiu tutaj chyba najwięcej u Ciebie budujących w latach 2007-2010 ... będę teraz częściej zaglądać ... niebawem zaczynamy ponownie budować dom! pozdrawiam serdecznie!!! i cieszę się, że wracam! Justyś! Pewnie, że pamiętam!!! Pochwal się projektem, działką... wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elfrida 23.05.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Justyś! Pewnie, że pamiętam!!! Pochwal się projektem, działką... wszystkim!!! Działka tuż obok naszej dawnej projekt jak na razie na 99% Dom w Amarantusach wersja 3 z Archonu ... Miłość do parterówek została. W przyszłym tygodniu będę już wszystko z terminami wiedziała więc dziennik założymy pamiętam, że to duuuużo pomaga przy budowie Plan na razie taki aby do końca rku stan surowy zamknięty stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.05.2015 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Moje zdjęcia, to takie "oszukiwanie" rzeczywistości , wycinanie i wytłuszczanie strzępków, fragmentów, okruchów z tego co nas otacza... i to jest sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Przyszłam Cię wyciągnąć Dziś mam misję odnalezienia moich ulubionych komentów i ich gospodarzy :hug: Ps. bo my jeszcze nie podziękowaliśmy za cudowny dzień i pyszny obiad. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 rasiu, gdzie przepadłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.12.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://www.pokertexas.pl/fileadmin/wesolych-swiat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Szczesliwego-Nowego-Roku-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2016 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Przyszłam Cię wyciągnąć Dziś mam misję odnalezienia moich ulubionych komentów i ich gospodarzy :hug: Ps. bo my jeszcze nie podziękowaliśmy za cudowny dzień i pyszny obiad. Dziękujemy Och! Jak miło się odnaleźć ... po roku To my dziękujemy :cool:... kcem częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.01.2016 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A światłość już niedaleko: w Grudniu się narodzi Dziecko, co jednym wzniesieniem dłoni świat ku światłości nakłoni. Spójrzcie, jak pierzchają cienie! Płynie Boże Narodzenie!" K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! http://www.pokertexas.pl/fileadmin/wesolych-swiat.jpg http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Szczesliwego-Nowego-Roku-kartka-jola-001.gif Dziękuję!!! To jak zjazd z górki na sankach do przerębla... takie przebudzenie moje forumowe... nawet mnie wylogowało za karę odejścia w niebyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 10.06.2016 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2016 Rasiu, skrzynkę masz zapchaną Strasznie mi się podobają spatynowane tarasy i takowy znalazłam u Ciebie w dzienniku. Powiedz proszę jak taras się ma obecnie, z jakiego jest drewna i czy w ogóle czymś go smarowałaś czy od początku dechy są jakie są? Pozdrówki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2016 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.12.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2017 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 WOW! Dwa lata mnie tu nie było Ale informuję, że żyję i cieszę się domkiem... wraz z rodziną, czterema psami i dwoma wężami . Pozdrowienia zostawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2017 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Macham i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts