Kruela 12.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 o Kruelko i stronkę puknęłaś To może w totka zagram jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Rasia... lookam na schody i znalazłam coś takiego, więc wrzucam bo od razu mi stanął Twoj dom przed oczami http://lh3.ggpht.com/_odpWe6mgCkY/SLUi5CzBkyI/AAAAAAAABls/azJIHPY2TAs/perfectschody.pl%20balustrada2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nituś, zdjątko mi się nie otwiera Opisowo musisz... Kruelciu, to Ty masz super imprezowy ten weekend Najlepsiejsze życzonka urodzinkowe dla Starej Młodej ! A co będzie za rok!!! Szyby w Nowym Domku popękają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 widziałam te schody i już ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O Gosiek! Zaczarowałaś i w kolejnej odsłonie schody się objawiły!!! No to u mnie będą takie, tylko gumką myszką trzeba z nich wymazać całe drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nituś, zdjątko mi się nie otwiera Opisowo musisz... Kruelciu, to Ty masz super imprezowy ten weekend Najlepsiejsze życzonka urodzinkowe dla Starej Młodej ! A co będzie za rok!!! Szyby w Nowym Domku popękają! Za rok to się będzie działo ... teraz na szczęście młodzi-starzy w miasto idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nie no ja pamiętam, że u Cie drewno nie pasi.... ale jakos tak ładnie są zrobione te schody... a może by kamieniem je tak wykończyć.... u Ciebie to jakiś szary granit by sie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Mów mi tak jeszcze, to ja się normalnie załamię, bo ja już od dwóch tygodni się zaczynam łamać, czy jednak drewnianych schodów nie zrobić... Ażurowych ale z drewnianymi stopniami... na takiej stalowej konstrukcji jak mi wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Irma ma sliczne schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.03.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Irma ma sliczne schody. Irma ma wszystko śliczne , tylko schody ma pełne, wylane, a ja muszę mieś lekką, ażurową konstrukcję, która zastąpi moją tyczasową drabinę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Irma ma sliczne schody. Irma ma wszystko śliczne , tylko schody ma pełne, wylane, a ja muszę mieś lekką, ażurową konstrukcję, która zastąpi moją tyczasową drabinę... To prawie tak jak ja, ale ja dochodze do wniosku, ze potrzebna mi jeszcze ciensza drabinka. Bezpieczniejsze to niz taka, w ktorej nie mozna zlapac za szczebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.03.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Rasiu witaj Wpadam tu czasem żeby popatrzeć na ładny dom z taka sama dachówka jak moja.Szukasz schodów na ażurowej,stalowej konstrukcji? Ja takie mam. Długo ich szukalismy bo wszędzie potwornie drogie, a do tego wymarzyliśmy sobie typu policzkowe, żeby ta blacha taka mocna wizualnie była. No i wypatrzyłam na jednej budowie takie. Wlazłam tam i... sama mam takie. Zdjęć nie pokażę bo narazie to taka schodowa larwa- pomalowane czerwoną minią z roboczymi trepami z dech. Ale jestem z nich baardzo dumna. Cena była jak za niedrogie drewniane-9 tyś (plus 3 w przyszłości za stopnie), a ekipa montowaczy- jedyni którzy nie wywalili mi gruzu czy innego syfu do ogrodu ( a proszę każdego o to ) ii pozamiatali po sobie.Acha-namiar:www stadler.pl. Zdjęcia na stronie nie powalają, ale oni robią co chcesz i jak wymyślisz.Jak potrzeba to mam tez numer do ich przedstawiciela .Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jestem wściekła - coś mnie poczta nie informaowała że tu się posty machały !!! Brak powiadamiaczy Cześć Rasia - ale ty pewnie jeszcze śpisz i witam wszystkich w Piatek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Helooo o widzę, że Zuz@nka już buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mów mi tak jeszcze, to ja się normalnie załamię, bo ja już od dwóch tygodni się zaczynam łamać, czy jednak drewnianych schodów nie zrobić... Ażurowych ale z drewnianymi stopniami... na takiej stalowej konstrukcji jak mi wkleiłaś Rasia - takie schody będą u Ciebie super wyglądały słonecznie Wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Helooo o widzę, że Zuz@nka już buszuje hihi- bo ja zawsze rano mam czas, gorzej wieczorem, bo albo wspólne uzgodnienia z małż (praca) albo najczęściej mam gości-znajomych, których uwielbiam !!!! niech wpadają bodaj codziennie !!!!! albo i kilka razy dziennie tylko ty masz do mnie za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 gdzie te schody o których tu mowa,ja też chcę oko nasycić heeelo gdzie one są !!!!!!!!!!!!?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 no jak dobrze kumam to u MAlgnolii w domeczku już tam spaeruję i apnie zapraszam.... i dzień dobry... słonko wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Helooo o widzę, że Zuz@nka już buszuje hihi- bo ja zawsze rano mam czas, gorzej wieczorem, bo albo wspólne uzgodnienia z małż (praca) albo najczęściej mam gości-znajomych, których uwielbiam !!!! niech wpadają bodaj codziennie !!!!! albo i kilka razy dziennie tylko ty masz do mnie za daleko poczekaj, poczekaj jeszcze będziesz miała nas dosyć, niech się tylko ciepło zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 I tu się witam http://img8.imageshack.us/img8/8669/190807070.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts