Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rASI domek - fotoretrodziennik - komentarze

rasia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 22,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nituś, zdjątko mi się nie otwiera :(

Opisowo musisz... :wink: :D

Kruelciu, to Ty masz super imprezowy ten weekend :wink: :lol: :lol:

Najlepsiejsze życzonka urodzinkowe dla Starej Młodej :wink: :D :D !

A co będzie za rok!!! 8) Szyby w Nowym Domku popękają! :wink: :lol: :lol: :lol:

Nituś, zdjątko mi się nie otwiera :(

Opisowo musisz... :wink: :D

Kruelciu, to Ty masz super imprezowy ten weekend :wink: :lol: :lol:

Najlepsiejsze życzonka urodzinkowe dla Starej Młodej :wink: :D :D !

A co będzie za rok!!! 8) Szyby w Nowym Domku popękają! :wink: :lol: :lol: :lol:

Za rok :o to się będzie działo ;) ... teraz na szczęście młodzi-starzy ;) w miasto idą ;)

Mów mi tak jeszcze, to ja się normalnie załamię, bo ja już od dwóch tygodni się zaczynam łamać, czy jednak drewnianych schodów nie zrobić... :roll: :roll: :roll: Ażurowych ale z drewnianymi stopniami... na takiej stalowej konstrukcji jak mi wkleiłaś :roll: :roll: :roll:

Irma ma sliczne schody. :roll:

Irma ma wszystko śliczne 8) , tylko schody ma pełne, wylane, a ja muszę mieś lekką, ażurową konstrukcję, która zastąpi moją tyczasową drabinę... :roll: 8) :lol:

To prawie tak jak ja, ale ja dochodze do wniosku, ze potrzebna mi jeszcze ciensza drabinka. Bezpieczniejsze to niz taka, w ktorej nie mozna zlapac za szczebel. :roll:

Rasiu witaj

Wpadam tu czasem żeby popatrzeć na ładny dom z taka sama dachówka jak moja.

Szukasz schodów na ażurowej,stalowej konstrukcji? Ja takie mam. Długo ich szukalismy bo wszędzie potwornie drogie, a do tego wymarzyliśmy sobie typu policzkowe, żeby ta blacha taka mocna wizualnie była. No i wypatrzyłam na jednej budowie takie. Wlazłam tam i... sama mam takie. Zdjęć nie pokażę bo narazie to taka schodowa larwa- pomalowane czerwoną minią z roboczymi trepami z dech. Ale jestem z nich baardzo dumna. Cena była jak za niedrogie drewniane-9 tyś (plus 3 w przyszłości za stopnie), a ekipa montowaczy- jedyni którzy nie wywalili mi gruzu czy innego syfu do ogrodu ( a proszę każdego o to ) ii pozamiatali po sobie.

Acha-namiar:www stadler.pl. Zdjęcia na stronie nie powalają, ale oni robią co chcesz i jak wymyślisz.Jak potrzeba to mam tez numer do ich przedstawiciela .

Pozdrawiam Marta

Mów mi tak jeszcze, to ja się normalnie załamię, bo ja już od dwóch tygodni się zaczynam łamać, czy jednak drewnianych schodów nie zrobić... :roll: :roll: :roll: Ażurowych ale z drewnianymi stopniami... na takiej stalowej konstrukcji jak mi wkleiłaś :roll: :roll: :roll:

Rasia - takie schody będą u Ciebie super wyglądały :D

słonecznie Wszystkich pozdrawiam :D

Helooo :p

o widzę, że Zuz@nka już buszuje :D

hihi- bo ja zawsze rano mam czas, gorzej wieczorem, bo albo wspólne uzgodnienia z małż (praca) albo najczęściej mam gości-znajomych, których uwielbiam !!!!

niech wpadają bodaj codziennie !!!!! albo i kilka razy dziennie :wink:

tylko ty masz do mnie za daleko :wink:

Helooo

o widzę, że Zuz@nka już buszuje

hihi- bo ja zawsze rano mam czas, gorzej wieczorem, bo albo wspólne uzgodnienia z małż (praca) albo najczęściej mam gości-znajomych, których uwielbiam !!!!

niech wpadają bodaj codziennie !!!!! albo i kilka razy dziennie

tylko ty masz do mnie za daleko

poczekaj, poczekaj jeszcze będziesz miała nas dosyć, niech się tylko ciepło zrobi :D