zuznka 07.11.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dobrze, że w odpowiednim momencie ręka mu zadrżała;). Już się cieszę i zabieram do sprzątania;). taka surowizna wzbudzała zapytania na hali sama się zdziwiłam że coś takiego leży i byłam pewna że będzie do dalszej obróbki a tuuuuuuuu hihi taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Super!Ale będzie chyba więcej fotek co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 (edytowane) Rewelacja taka szafa i na dodatek siedzisko z dziurą - bomba Edytowane 7 Listopada 2012 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasia... napisałam.... mało... zdjęć znaczy mało... Naładowałaś już te baterie? to pstrykaj, pstrykaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rewelacja taka szafa i na dodatek siedzisko z dziurą - bomba jak zwykle od końca zaczęłam czytać i już oczami wyobraźni widziałam nieco inną dechę z nieco inną dziurą hihihi ale wyszło zarąbiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No to ja chyba sie juz zdjęć nie doczekam. Nic w niedzielę wracam to luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No to ja chyba sie juz zdjęć nie doczekam. Nic w niedzielę wracam to luknę Poczekaj 5 minut, właśnie zgrywam, ale mi się coś komputer wiesza, bo na wszystkie wątki Nelci muszę zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 07.11.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Poczekaj 5 minut, właśnie zgrywam, ale mi się coś komputer wiesza, bo na wszystkie wątki Nelci muszę zajrzeć. Spoko,jeszcze chwilkę będę. Mój mężuś już się wkurza,że nic nie spakowane,a jeszcze musze prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 śliczna szafa, a siedzisko po prostu zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak na szybko zgrane i robione po ciemku, więc byle jakie: Tak było: Tak jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak było: tak jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 I łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rewelacja parę półek a jaka radość - teraz będziesz mieś ładny porządek w ładnej garderobie Jak sobie przypomnę garderobę mojej dziecinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 decha super, wiedzialam, ze wymyslisz cos odjazdowego Ładnie... Mało... Baaardzo mi się podoba Super! Ale będzie chyba więcej fotek co? Rewelacja taka szafa i na dodatek siedzisko z dziurą - bomba jak zwykle od końca zaczęłam czytać i już oczami wyobraźni widziałam nieco inną dechę z nieco inną dziurą hihihi ale wyszło zarąbiście śliczna szafa, a siedzisko po prostu zarąbiste Cieszę się, że Wam się podoba dziura;). A teraz mówcie: olejować czy lakierować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.11.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rewelacja parę półek a jaka radość - teraz będziesz mieś ładny porządek w ładnej garderobie Jak sobie przypomnę garderobę mojej dziecinki Ogromna radość... tylko teraz przebieranie tych kartonów zajmie mi tydzień... bo ja do tej pory w kartonach i na tymczasowych wieszakach na kółkach "żyłam":oops:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 ja bym dobrą lakierobejcą pojechała bo gładsze będzie a jak siadać się na tym ma to lepiej żeby wszystkiego nie zaciągać a i umyć łatwiej:) a na rancie tego ostatniego blatu to co tak ładnie błyszczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.11.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 aaaaaaaaaa co tam tydzień roboty a jaki porządek przed świętami zrobisz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Za to łazienka słów mi brak - tym bardziej, że w realu nie widziałam a jest bardzo nietuzinkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rasia.. a ta decha to drzazgi ma czy już nie???? Bo ja bym ja surową zostawiła.. najbardziej surową jak można... Noo to teraz kochana masz ful wypas... Takie półki.. Normalnie ja bym z kartonów nie wyciągała, tylko nowymi kolekcjami zagospodarowała;) Podoba mi się baardzo... Teraz to już widać coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.11.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 super, super, super Nadworny się spisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts